با تماسی که پیش با مدیر لایوسرور داشتیم سرورها روشن شدند و همه سرور ها فعال شدند
نمایش نسخه قابل چاپ
با تماسی که پیش با مدیر لایوسرور داشتیم سرورها روشن شدند و همه سرور ها فعال شدند
اقایون این نقل قول از مدیر سایت است:
با عرض سلام
سرور ها روشن شدند...
واقعا در سختی ها است که باید ادم هارو شناخت.
همکار عزیز سرور رداستیشن مشکلی نداشته است مشکل سرور ovh است که خودتون در جریانید دیگه همیشه از این قبیل برنامه ها داشته است.
سرور رداستیشن مشکلی نداره و داره کار میکنه. سرور ovh ساسپند شده بود که ین رفتار از اونا قابل پیش بینی بوده و است. هرکسی خواست بنده اسکرین شات های تیکت هارو نشون میدم اصلا معلوم نیست برای چی سرور ساسپند شده... کلا طی ۲ روز اخیر دیتا سنتر ovh در سردرگمی به سر میبره.
بعضی یوزر ها هم مثل جناب bahar13699 که مدام عوض اینکه از طریق تلفن یا حتی یاهو که بنده شخصا در طی ۴۸ ساعت گذاشته کلا ان بودم و پاسخگو و در این مدت خواب به چشمای بنده نیومده برای نگرانی بابت یوزر ها... اینجوری تهمت زدند اولا مدارک به ایشون نشون داده میشه و دوما بر طبق قوانین سایت باهاشون برخورد میکنیم.
از دوستانی هم که تو این مدت یا و یاور ما بودند مثل اقا سامان و خیلیا دیگه تشکر میشه.
کسانی که نهمت زدند و قصد ریختن ابرو داستند رو به خدا واگذار کردم.
دوستان کسانی که سروشون روشن شده سریعا ای پی و پسورد رو ایمیل یا انلاین پی ام بدند تا نتورک چک شود تا از ساسپند شدن دوباره سرور جلوگیری شود.
ID: liveserver@att.net
من تازه 2 3 روزه سرور از ایشون گرفتم الان چند ساعت هست قطع شده و کسی هم جوابگو نیست.
جواب مشتری ها رو چی بدم8-|
من 2 روزه از ایشون هاست دانلود گرفتم و این 2 روز مشکل داشته ولی دوستان باید درک کرد همیشه مشکل به وجود میاد این بنده خدا هم که دوست نداشته اتفاق افتاده مطمین باشین ایشون بیشتر از ما ناراحت هست و پیگیر کار هست
خدمت اقای مهدی و بقیه دوستان لطفا چیزی رو که نمیدونید نگید و سریع اتهام نزنید
آقا مهدی نمیخواستم اینجا بگم شما که اول 2 ماه بهما گفتی پولتونو برگشت میدم ولی هنوز هیچی
بقیه دوستان من زیاد با لایو سرور کار کردم و سرور داشتم
و تیم پشتیبانیش رو میشناسم سرور بنده هم مشکلی داشت 2 هفته پیش که 4 روز طول کشید تا درست شدنش ولی یه هفته به تاریخ صورت حساب من اضافه کردن مطمئن باشید یه به شما سرور رو برگشت میدن یا وجه رو آدم دز د و کالا برداری نیستن
فک کنم در انجمن هم مشکل داشته باشن میتونید زنگ بزنید یا یاهو تماس بگیرید
یکم درک کنید هر مشکلی که به وجود میاد که نباید طرف رو آدمه بدی نشون داد
با تشکر امیدارم پستم پاک نشه !
با سلام
خواستم مشخصات سرور آمریکا رو بدونم, هر کدوم که از نظر خودتون بهتره !
امکان درخواست با مشخصات دیگه هست ؟ 4 گیگ رم و 4 هسته ؟
اگه امکان هست قیمت رو لطف کنید
سرور 2-3 روز هست که قطع هست.سایت هم باز نمیشه.:68:
ای پی رو به ایمیل بفرستیم پسورد هم باید داده بشه ؟ !
تکلیف یوزرهای vps از redstation چی میشه حالا ؟؟
حتما رسیدگی بفرمایید و همینجا اطلاع دهید.
ولی این واقعا عجیب نیست که شما/دوستانتون میفرمایند سرور آمریکا و کانادا به مشکل خورده.
بعد میفرمایید سرور ovh
و بعد ما که روی redstation هستیم هم برامون قطع هست ..
این یکم عجیب هست دوست من.
ولی به هر حال به ما یک زمان درست بدید که کی redstation درست میشه ..