نه خیر بنده هم اطلاع ندارم سرور ما هم دیشب اولین بار قطع شد
نمایش نسخه قابل چاپ
نه خیر بنده هم اطلاع ندارم سرور ما هم دیشب اولین بار قطع شد
دوستان تحویل بگیرید ....
سلام
من همون روز اول خرید درخواست لغو سرویس زدم ولی اومدن سرویس رو دادن ما هم چیزی نگفتیم
ولی با این وضعیت پشتیبانی اصلا به درد نمیخوره حداقل نمیگه مشکل چیه
من با یکی از دوستانم در فتا صحبت کردمن . میشه به عنوان عدم پاسخ و عدم مسئولیت از ایشون شکایت کرد و جلوی فعالیتشون رو گرفت .
بهتره هزینه ها رو عودت بدن وگرنه با این وضعیتی که مشتری رو آدم حساب نمی کنه باید شکایت کرد تا متوجه بشن اینقدرا هم بچه بازی نیست
جناب آقای مهدی گنجه علاوه بر این تاپیک تاپیک مشابهی با نام کاربری دیگه زدن که اونجا با یه دامین دیگه شروع کردن به فروش آدرس تاپیک://http://www.webhostingtalk.ir/f15/83630/#post800932
آدرس دامین دیگه شون Afravps.ir
من از طریق دامین افرا وی پی اس یک وی پی اس گرفتم ازشون که فقط سه روز وصل بود و الان تقریبا چهار روز هست قطع شده و تیکت هم جواب نمی دن
سرویس ما 20 روز بیشتر جواب نداد
الان هم کلا دسترسی نداریم بهش
آقای گنجه این پولا چجوری میره پایین ؟
به این کار نمیگن حرام خوری ؟
مطمئن باش یه جایی جوابشو میگیری
داشتن بخش فروش فعال و پویا و داشتن
کاربران مورد اعتماد فروشنده با ایجاد اطمینان با راه مختلف میتونه این جور کار ها رو کاهش بده !
===================================
امیدوارم این پست که جهت اطلاع رسانی می باشد پاک نشود ! با تشکر از مدیران
گفتم اطلاع رسانی ای از جستجویی که 1 ماه پیش در قطعی اول داشتم با شما هم در میون بزارم ... ( هدف اطلاع رسانی )
دومین هایی که مهدی گنجه فعال داشت و داره :
نیک هندل : mg1295-irnic
ایمیل : persianlover1990@gmail.com
ثبت شده در طلا هاست توسط Bahram Behzadi
آدرس ثبت شده ( صحتش معلوم نیست ) : no. 31 ,block 94,Borujerdi tn, basij sq.,besat st., tehran, tehran, IR
تلفن ثبت شده ( صحتش معلوم نیست ) : +98 21 3389 4945 /// 09190711494
--------------------------------------------------------
دومین : wir********
دی ان اس : ns1.weltvps.com
دومین : persiandirector.ir
دی ان اس : ns3.i-whost.com
حدود یک ماه پیش ساسپند نبود و یک سایت مجزا بود ! ولی مورد جالبی که بهش برخوردم بخش ساپورت به وایروی پی اس منتقل می شد !
دومین : afravps.ir
دی ان اس : ns1.henterz.com
ثبت شده در هتنرز توسط mehrdad tari
کاربر اخراجی در VBIRAN
نمایش مشخصات: PreSideNt - نخستین مرجع تخصصی رایگان ویبولتین
===============================================
در مورد این تاپیک هم که دوستمون بالا اعلام کردن یوزر نامش هست : pasargard-it که احتمال 99 درصد شخص همون مهدی گنجه می باشد ! ( چرا ؟ )
به این دلیل : که
1 ) هوییز روی نام " مهدی گنجه " می باشد !
2 ) نام پاسارگارد آی تی (pasargard-it) نام یکی از دومین های این شخص می باشد که برای فروش قرار داده بوده است در تاپیک زیر که دومین های it-pasargad.ir و pasargad-it.ir
تاپیک : ||||||5تا دامین دارم میفروشمشون!||||||||
که البته در این تاپیک نوشتند که دومین فروش رفته اس ( یکی از اونها ) ولی در تاپیک های استارت خورده ای بعدی ایشون به عنوان دومین مورد استفاده در هاستنگ خودشون در حال استفاده می باشد .. .
و اکنون هذ دو دامنه آزاد هستند و میتوان ثبت نمود و هیچ صاحبی ندارند ! ! ! !
دوستان من همون اول گفتم به درد نمیخوره و طرف د ز د تشریف داره
هیچکس حرف منو باور نکرد و بازهم گول خوردید رفتید خریدین
حقتونه وقتی حرف کسی که یبار ضربه خورده رو باور نمیکنید و بی توجه میرید خرید میکنید.
پیشنهاد میشه برید پلیس فتا و شکایت کنید ، همین که براش سابقه بشه براش بسه ;)
چرا دوست عزيز من ميشناسم ايشون لابد الان دارن جهيزيه مي خرن برا دفترشون دوستن ايشون كلاه برداري بيش نيستن اقاي مهدي گنجه اگه تكذيب مي كني همين حالا به بنده يه زنگ بزن تا حساب وي پي اسي كه از من و چند نفر ديگه خوردي رو پس بدم نمي دونم چجوري شب سرتو روي بالش ميزاري و اين پولا كه ميرن به حسابت رو استفاده مي كني :))) نوع جديد د زدي نصب whmcs خريد يك دامين ir روي هاست ٥ تومان. و خريد يك سيمكارت ايرانسل ٥ تومن و تموم كلاه برداري شروع شد دوستان بنده فردا به محليكه ايشون در نيك زدن ميرم تا ببينم چي ميشه
و دوستان يه چيزي كه يادم رفت بنده از ايشون يه ادرس ديگه به نام كانون تبليغاتي پاسارگاد دارم:61: ادرسش اينه تهران خيابان خاوران خ رضايي شرقي خ شهيدصادقي نبشه خيابان رضوي
واقعا نمیدونم این پولارو چجوری میخورن این د ز دان بی شرف
ما که میکشیم خودمون رو پولمون مشکل دار نباشه بازم این ور و اون ور ضرر میدیم اینا چه جوری زندگی میکنن نمیدونم !! میسازه بهشون دیگه ! پول حرومو فحش و نفرین مردمو ...