=))
خیلی قشنگه!
مشتری که بیاد در جا میره سرور اختصاصی سفارش میده!
میگه اینقدر پشتیبانیش همکاریشون قوی هست متحدن قشنگ هم که هستن چه بهتر:-*
یا حق
نمایش نسخه قابل چاپ
اره مجید جان قطعا بهتره اما من چون قرار 3 زبانه از سایت استفاده کنم مجبورم 3 مدل عکس بزارم
یه مدل که همیناست و یه مدل دیگه هم عکس پرسنل ( بانوان ) و یه مدلشم قرار همه رو چادر عربی تن کنیم عکس بگیریم :d
فکر کنم چیزه جالبی در بیاد ، البته هنر عکاسی هم مهمه ه از چه زاویه ای باشه
روز بخیر
متاسفانه توی ایران وب مستران عقلشون به چشمشونه یه مثال میگم
مثلا توی پلان های استاندارد ما همه چیز لیمیت شده و بالفرض نوشتیم تعداد دیتابیس 50 عدد :-o
بعد مشتری که میاد توی چت انلاین با پرسنل حرف میزنه میگه همش 50 عدد ؟!!؟!
دیگه به این فکر نمیکنه که من این 50 عدد میخوام چیکار کنم ! :D
در هر صورت هر کسی سلیقه ای داره
من نمی تونم سلایقم رو به شما تحمیل کنم یا شما نمیتونید سلایقتونو به من تحمیل کنید !!!!
این یعنی آزادی
روز خوش
منتظر نظر سایر دوستان و اگه مدیران هم بفرمایند خوب میشه
پ .ن : اگر این بحث عکس رو بیشتر ادامه بدهیم تاپیک بسته میشه که هنوز نظر خیلی ها گفته نشده است
مجید بیخیال شو
همه نظر دادند قشنگی من بگم زشته بخوره تو ذوقت حالت گرفته شه کیف کنیم :ddddddd :)) =))
راستی شرمنده میدونم اینجا جاش نیست
میخوام به همکارا یه حال بدیم شب های 5 شنبه یه گیم سرور اختصاصی برای همکاران بزنیم بریزم سی اس بزنیم حالشو ببریم! چطوره ؟
اینقدر کار کردیم خسته شدیم :d 8-}
چطوره هرکس موافقه بگه یه تاپیکم سر این مسئله بزنیم حالا سرور از یه جا جور میشه !؟!
چطوره ؟
بجان خودم اگه دست تو بود الان زنده نبودم ;)
الان آخرش من نفهمیدم میخوای بکشی منو یا حمایت کنی ؟ 8-}
ممنون از نظرت عزیز دلم :53:
اسیر این عکستم . من یدونه دختر گذاشتم بچه ها دارن عقدش میکنن گروهی مخصوصا این رضا و پوریا =)) وای به حالت با این عکسا حالا فکر کن با چادر هم بزاری چی میشه =))
فردا همه میان دم در شرکت یکی میگه با اون خانم وسطیه تو عکس کار دارم اون یکی میگه با خانم کناریه و... چه شرکتی بشه اون =))8-}
مجید همون اول بهت گفتم یه چشمک بزن یه عکس ازت بگیرما :دی :67:نقل قول:
خیلی هم عالی
چرا عکس بقیه عکس تیم 5 نفره خودمان رو بگذاریم فکر میکنم بهتر نتیجه بگیریم:دی
گوش نکردی که نکردی :(
بجان بچم اگه این یاسین نزدیکای من بود من فرار میکردم میرفتم قزوین =))نقل قول:
یکی از اون 5 نفر که اقا وهاب هست که عکسش هم موجوده
خوشگل تر از اینا هم هست
آه بیا :dنقل قول:
وهاب که زیباییش حرف نداره هر کس بیاد به خاطر وهاب هم که شده یک چیزی حتما میخره :دی
قزوینی شماره دو که اصل قزوین هست :d دوستان حواستون بش باشه ها =))
ای گفتی ;)نقل قول:
متاسفانه توی ایران وب مستران عقلشون به چشمشونه یه مثال میگم
مثلا توی پلان های استاندارد ما همه چیز لیمیت شده و بالفرض نوشتیم تعداد دیتابیس 50 عدد
بعد مشتری که میاد توی چت انلاین با پرسنل حرف میزنه میگه همش 50 عدد ؟!!؟!
دیگه به این فکر نمیکنه که من این 50 عدد میخوام چیکار کنم ! :D
در هر صورت هر کسی سلیقه ای داره
من نمی تونم سلایقم رو به شما تحمیل کنم یا شما نمیتونید سلایقتونو به من تحمیل کنید !!!!
این یعنی آزادی
روز خوش
دیروز با یه بنده خدایی چت میکردم میگفت رسیلر میخوام نامحدود که گفتم ارائه نمیکنیم
گفت فلان جا میده ماهی فلان قدر
گفتم ما ترجیح میدیم بین ما و مشتری صاف باشه تا کم و کاستی و خدای نکرده کدورتی پیش نیاد
گفت خب نمیشه هیچ جوره نامحدود کردش ؟
میگم هروقت شما هارد نامحدودی بهم معرفی کردید من بهتون هاست نامحدود میدم میگه پس چرا فلان جا داره انقدر هم ارزونه ؟
میگم دوست من منظور اون همکارمون امکانات نامحدود هست و در حجم و پهنای باند یه حداکثری هم یه حداکثری ارائه شده و بیش از اون نمیتونید
گفتم ما ترجیح میدیم بینمون صاف باشه میگه طرف میگه هرگز پر نمیشه
آخه خدایی من بهش چی بگم ؟
واقعا گاهی آدم میمونه چطور این کاربران رو تقاعد کنه !
مگه هاست از کجا میاد ؟ از جیبم که نیست . اونم یه سیستمه دیگه مثل کامپیوتر خودت حالا خیلی قدرتمندتر از اون و یه سری تغییرات دیگه
به هر حال ممنونم ازت که گوشزد کردی :53::53::53::53::53::53::53: