اولن پیشگامان نصف جهان نه پیشگامان کویر یزد :d
دومن به هیچ وجه از پیشگامان نگیرید من الان از پیشگامان دارم پشیمونم دارم سرویسو جم کنم یا آسیا تک میگیرم یا های وب
با این نظزاتی که شما دادید به هیچ وجه آسیا تک نمیگیرم
نمایش نسخه قابل چاپ
من الان وایمکس ایرانسل دارم 2 مگ نامحدود ماهی 132 تومن و سرعت زیر 270 نمیاد ماهیانه بالای 250 گیگ دانلود دارم.
اسیا تک واقعا افتضاح هست
من خودم الان پارس انلاین دارم
128 نامحدود سرعت دانلود 120
مخابرات بهترین گزینه:101:
به نظر من دنبال یک شرکت بگرد که مخصوص استان خودتون باشه 100% کیفیتش از شرکت های بزرگ بهتره شرکتی که من ازش سرویس میگیرم از پورتای آسیا تک استفاده میکنه کیفیتش عالیه! چشش نزنم!
برای نامحدود با قیمت مناسب مخابرات میتونه بهترین گزینه باشه
بنده برای مغازه (خدمات کامپیوتری) یک 512 نا محدود از مخابرات گرفتم
کار من رو راه میندازه و واقعا عالیه
واسه منزل هم شاتل دارم که سرعتش بهتر از مخابراته ولی تعرفه هاش بالاست
بهترین گزینه برای نامحدود های وب هست البته کمی گرونه
ولی یکی از دوستان می گه که تروکونده تا 700 دانلودش رو خودم دیدم
یعنی اصلا من اگر این سرعت رو داشتم اینترنت رو جارو می کردم :d
من از اسیاتک سرویس 2 مگ دارم ماهانه 10 گیگ. از منطقه چمران اصفهان هم هستم تورو خدا من رو نجات بدید. کلا 3 ماهه سرعت من از 110 بالا نرفنه هرچی زنگ میزنم یا میگن ترافیک مرکز پایینه بعد صبح که زنگ میزنم تهران واحد شکایات چک میکنه میگه هیچ مشکلی نداره عصر زنگ میزنم میگه مرکز پکیح لاست داره کلا 3 ماهه داستانی دارم من. ایه ماه اول خوب بود تا 300-400 سرعت داشتم ولی الان نابودم. به نظر شما برای مرکز چمران ازکدوم isp بگیرم؟؟؟قبل از اسیا از شبکیه داشتم که واقعا... هیچی نگم بهتره. الان شاتل و صبانت مد نظرم هست به نظر شما چیکار کنم؟؟؟؟ راستی این اریا فون چطوری هستش؟؟؟ چه جوری هستش؟؟؟؟؟ بخدا کلافه شدم از بس با اصفهان و تهران زنگ زدم براش انقدر که پول تلفن دادم هیچی کارم راه نبفتادهو از دوستان ممنون میشم من رو راهنمایی کنید یه سرویس خوب که شبانش هم خوب باشه.همین اساتک دوسام توی مرکز ولیعصر داره 256 گرفته داره با 240-250 روزانه دانلود میکنه. توروخدا من رو راهنمایی کنید ممنون میشم یه دنیا. منتظر هستم پیشاپیش ازتون ممنون هستم