من یه سری اطلاعات ارائه میدم امیدورام همین افرادی که اعلام کردن در حال پیگیری هستن باعث بانی این باشن سایر مالباختگان بشکل جدی اقدام کنن این انجمن هم شفا نمیده 2000 تا تاپیک هم در این مورد ایجاد شد پس بهتره واقعاً اقدام کنید چون امار دارم شکایتی از این شرکت به دادگستری کرج تا سه شنبه گذشته ارائه نشده ، افراد مالباخته مقیم تهران یا کرج مستقیماً مراجعه میکنید به این آدرس - کرج - طالقانی شمالی ساختمان دادگستری کرج تهیه فرم از دم درب و ترجیحاً دستنویس کنید خودتون که هزینه پرداخت نکنید ارائه مدارک به شعبه 7 اگه اشتباه نکنم طبقه همکفه جنب شعبه اجرای احکام تایید میکنه بعد باید تمبر بگیرید و مراحل رو ادامه بدید صرفاً جهت اطلاع مسافر کرج داشتم از روی کنجکاوی به آدرس مراجعه کردم یه آپارتمان 100% مسکونی و هیچ آمار یا اطلاعی از jaypal نداشتن یه جورایی از هرکس پرسیدم صورت علامت سوال بود من با این درگاه کار نکردم پس نمیتونم شکایتی تنظیم کنم اما عده ای از دوستان پیشنهاد و ابتکار جالبی دادن نهایت یه index برا یه مدت قرار بدین و شکایت رو پیگیری کنید ، افرادی هم موجودی زیادی نداشتن واگذار کنید به خدا که قاضی واقعی خود خودشه ...