پاسخ : ::.آفرهای ویژه بهار dedserver.co.uk از xlhost::.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
zz_amir_zz
اقا امیر همونطوری که بهتون گفتم به واحد برگشت وجهمون شماره حسابتونو دادم تا پرداخت کنن تشکر.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nader12
اقا امیر همونطوری که بهتون گفتم به واحد برگشت وجهمون شماره حسابتونو دادم تا پرداخت کنن تشکر.
دوستان هزينه بنده رو پس دادند.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
zz_amir_zz
دوستان هزينه بنده رو پس دادند.
ممنون اقا امیر دوست خوبم که اطلاع رسانی کردید.ما کلا نون حروم تو خونمون نمیره هرکسی هم برگشت بخواد میدم تا سه روز موجه هست. البته با دلیل منطقی
دوستان از پلن 256 دیگه چیزی نمونده و فعلا پلن 256 دیگر فروش نمیره
512 و 1 و 2 بیان وسط حالا:d
سلام به همه دوستان من تا حالا از جا های مختلفی سرور تهیه کرده بودم .اما تا حالا ندیده بودم کسی اینقدر متعهد به کارش با شه خدائیش میگم من واقعا متعصفم از پیشداوری که کرده بودم بنده خدا اقا نادر چند بار تو یاهو و تیکت عذر خواهی کردن . و سرور شون هم واقعا عالیه .واقعا عذاب وجدان گرفتم از لفظ بدی که به کار بردم در مقابل ایشون به نظر من ایشون واقعا هدفشون رضایتمندی هستش تا کسب وکار.من که 10000000000000000 درصد راضی هستم شما از یه سرور چه انتظاری داری همشو تو سرور ایشون میتونید پیدا کنید .این نظر بنده بود . شما هم میتونید امتحان کنید.:67:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
rasool22
سلام به همه دوستان من تا حالا از جا های مختلفی سرور تهیه کرده بودم .اما تا حالا ندیده بودم کسی اینقدر متعهد به کارش با شه خدائیش میگم من واقعا متعصفم از پیشداوری که کرده بودم بنده خدا اقا نادر چند بار تو یاهو و تیکت عذر خواهی کردن . و سرور شون هم واقعا عالیه .واقعا عذاب وجدان گرفتم از لفظ بدی که به کار بردم در مقابل ایشون به نظر من ایشون واقعا هدفشون رضایتمندی هستش تا کسب وکار.من که 10000000000000000 درصد راضی هستم شما از یه سرور چه انتظاری داری همشو تو سرور ایشون میتونید پیدا کنید .این نظر بنده بود . شما هم میتونید امتحان کنید.:67:
ممنون اقا رسول امیدوارم باز هم راضی باشین. هیچ اشکالی نداره. دشمنت شرمنده شه و خوشحالم که از گروه ما خوشتون اومده و بازم برای من افتخاره تشکر از شما بسیار زیاد.;)
دوستان استقبال داره خوب پیش میره دو تا سوپرایز تو راهه .
پنل تعویض os (کنسول مجازی ساز) هم میدید ؟
سلام
من خیلی حساس به فروشنده سرور مجازی ، کیفیت کار هستم
از چندین جا سرور مجازی گرفتم و اصلا راضی نبودم ، من جمله پاک شدن اطلاعات توسط ولت سرور ، و چند سرور دیگه که واقعا نمیدونم چی بگم،
ولی تا اینجای کار از اقا نادر عزیز واقعا راضی بودم و هنوزم راضی هستم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
cooper47
سلام
من خیلی حساس به فروشنده سرور مجازی ، کیفیت کار هستم
از چندین جا سرور مجازی گرفتم و اصلا راضی نبودم ، من جمله پاک شدن اطلاعات توسط ولت سرور ، و چند سرور دیگه که واقعا نمیدونم چی بگم،
ولی تا اینجای کار از اقا نادر عزیز واقعا راضی بودم و هنوزم راضی هستم
ممنون همچنین شما و یک نفر دیگه در قرعه کشی برنده شدین و بهتون هارد اضافی داده شد میتونید چک کنید که هاردتون 35 گیگ شده.
تشکر از همه