ولی خداییش دایرکت ادمین بهتره!هم از لحاظ امنیت بهتره و هم از لحاظ قیمت و تحریمات اقتصادی
درسته یکمی سرعت فایل منجرش پایینه ولی خوب قیمت پایینترش نسبت ب سی پنل و همچنین نداشتن تحریم این مشکلش رو پوشونده
موفق باشید
نمایش نسخه قابل چاپ
ولی خداییش دایرکت ادمین بهتره!هم از لحاظ امنیت بهتره و هم از لحاظ قیمت و تحریمات اقتصادی
درسته یکمی سرعت فایل منجرش پایینه ولی خوب قیمت پایینترش نسبت ب سی پنل و همچنین نداشتن تحریم این مشکلش رو پوشونده
موفق باشید
به نظر شما برای فروشگاههای اینترنتی کدویک بهتره ؟
من که کلا خودم از دایرکت ادمین خوشم میاد ولی نمیدنم برای خرید هاست برای قرار دادن cms فروشگاه اینترنتی تو اون کدوم بهتره
در هردو میشه هر سیستم مدیریت محتویی رو نصب کرد
ولی پیشنهاد من سی پنل هست
سسی پنل
تحریم هم برداشته بشه که دیگه حتما سی پنل !
دایرکت ادمین بسیار آپدیت تر از سی پنل می باشد. مدیر سرور با یک Command میتوانند آخرین patch ها آپدیت ها و بروز رسانی های کامپوننت های سرور رو update کمه در صورتیکه سی پنل همچین امکانی ندارد و باید صبر کنید تا build بعدی release گردد
از نظر مصرف منابع دایرکت ادمین سبک تر میباشد و بدلیل نداشتن سرویس های اضافی رم کمتری نیز مصرف میکند.
از طرفی دایرکت ادمین در CB2 براحتی از nginx پشتیبانی میکند در همچنین قابلیت نصب آخرین ورژن های php-mysql مثل mysql 5.6 - php 5.5 را دارا هستش در صورزتیکه سی پنل هنوز روی ورژن های پایین تر مانور می دهد.
اما مدیر یک سرور دایرکت ادمین باید حرفه ای تر باشد چون خیلی مسائل و کارها رو بصورت command باید انجام دهد در صورتیکه در سرورهای سی پنل بصورت interface whm اکثر کارها قابل انجام می باشد
:53:
سی پنل بهترینه.شک نکن