نصف کسایی که پست دادن تقریبا خودشون دارن سرور ارائه میدن .....
...
لفا یزارین کارشونو انجام بدن ...
و دوستانی که استفاده کردند نظر دهند بگن چه طور بود ؟
نمایش نسخه قابل چاپ
نصف کسایی که پست دادن تقریبا خودشون دارن سرور ارائه میدن .....
...
لفا یزارین کارشونو انجام بدن ...
و دوستانی که استفاده کردند نظر دهند بگن چه طور بود ؟
ممنونم .از دوستمون یک عدد سرور مجازی خریداری شد.بسیار سریع در تحویل سرور
با تشکر
یک عدد سرور از ایشون خریداری شد..
با تشکر از پشتیبانی خوبشون
نقل قول:
ممنونم .از دوستمون یک عدد سرور مجازی خریداری شد.بسیار سریع در تحویل سرور
با تشکر
خواهش می کنم انجام وظیفه بودنقل قول:
یک عدد سرور از ایشون خریداری شد..
با تشکر از پشتیبانی خوبشون
همچنان سرویس موجود هست
من سرویس دهنده ام قصضد گمراهی و این چرت و پرتا رو هم ندارمچند تا سوال دارم(از مدیران عذر خواهی میکنم اما وجدانم قبول نکرد آشکارسازی نکنم)
شکا قیمت یک سرور در سطح سرورخوتون رو گفتیم 300 تومان
از سمت دیگه توی تاپیک گفتین اور سل ندارین درسته؟
اگر اور سل نداشته باشید شما 16 گیگ رم دارید که میتوانید به 8 تا کاربر رم 2 گیگ بدهید در صورتی که اورسل نکنید(البته یک گیگ میشه در این حالت که حلالت وی ام ویر مصرف کرده)
یعنی شما 300 تومان میدی و 80 هزار تومان از کل این سرور در میاری
و این که "هیچ گربه ای محض رضای خدا موش نمیگیره"این 220 تومان چی میشه؟ از کجا تامین میکنید اصضلا امکان نداره از خودتون باشه چون بگین از خودتون هست همه میفهمند دروغ است پس بگین چه رازی دارد
و این که شما که خیلی دارین برای کاربرا لطف میکنید منم همین سور رو 80 تومان بدهم مجازی ساز نصب شده بده به ما اصلا اونم نمیخواهم زحمت بکشه دیتا سنتر که بگی من نصب کردم با آی پی kvm بده اوکی میکنم خودم
لطفا من رو روشن کنید
راز های ما زیاده و وقت نداریم برای هر کسی که اومد راز رو اشکار کنیمنقل قول:
من سرویس دهنده ام قصضد گمراهی و این چرت و پرتا رو هم ندارمچند تا سوال دارم(از مدیران عذر خواهی میکنم اما وجدانم قبول نکرد آشکارسازی نکنم)
شکا قیمت یک سرور در سطح سرورخوتون رو گفتیم 300 تومان
از سمت دیگه توی تاپیک گفتین اور سل ندارین درسته؟
اگر اور سل نداشته باشید شما 16 گیگ رم دارید که میتوانید به 8 تا کاربر رم 2 گیگ بدهید در صورتی که اورسل نکنید(البته یک گیگ میشه در این حالت که حلالت وی ام ویر مصرف کرده)
یعنی شما 300 تومان میدی و 80 هزار تومان از کل این سرور در میاری
و این که "هیچ گربه ای محض رضای خدا موش نمیگیره"این 220 تومان چی میشه؟ از کجا تامین میکنید اصضلا امکان نداره از خودتون باشه چون بگین از خودتون هست همه میفهمند دروغ است پس بگین چه رازی دارد
و این که شما که خیلی دارین برای کاربرا لطف میکنید منم همین سور رو 80 تومان بدهم مجازی ساز نصب شده بده به ما اصلا اونم نمیخواهم زحمت بکشه دیتا سنتر که بگی من نصب کردم با آی پی kvm بده اوکی میکنم خودم
لطفا من رو روشن کنید
البته بنده اعتقادم این است که یک مدیر اگر بتونه خوب مدیریت کنه و مونیتوریگ خوبی داشته باشه
اورسل هم انجام بده اون هنر اون مدیر به حساب می یاد که شما کمبودی حس نمی کنید
من می گم تا تست نکردیم قضاوت نکنیم
شاید هارد و سی پی یو به حدی هست که جبران کنه و پشتیبانی خوب هم به کمکشون بیاد...
واقعا نمیشه نظر داد