پاسخ : یه سوال مهم در مورد پلیس فتا
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hostamol
با سلام خدمت شما دوست عزیز گرامی
بنده محمد مهدوی هستم از پلیس فتا با شماره 221981
شما باید موارد زیر را در نظر بگیرید
تراکنش بانکی هیچ ربطی به بیگناهی نداشته است
اگر سایت فوق برای دانلود فیلم پول دریافت میکرد جریمه های سنگینی برای شما و شلاق می باشد
فیلم ها بر دو دسته تقسیم می شود : سیاسی ، مبتذل
اگر جز فیلم سیاسی باشد شما به دلیل انحرافات سیاسی به زندان محکوم می شوید و اگر جزو فیلم های مبتذل باشد به دلیل ایجاد انحرافات اخلاقی در حد ( مشخص نیست ) جریمه و شلاق
لطفا نوع فیلم را مشخص کنید
و در مورد دامنه به سرعت با پرداخت 3400 به حساب نیک دامنه را منقضی کنید
چه جالب دو راه بیشتر ندارین یا بگین فیلم سیا سی بوده یا س... !
اصلا ژانر درام یا اکشن نداریم
یکی از دبچه ها رو همین چند روز پیش گرفته بودن واسه همین سایت فیلم ولی میگفت میخواستن جریمه کنن ولی سرو تهش با یه تعهد جمع شده
البته ایشون توی یکی از مناطق آزاد بودن شاید قانون اونا با ما که اینور هستیم فرق داره
سلام
بالاخره چی شد مشکلتون حل شد!
ما ایرانیا دستی دستی خودمونو بدبخت کردیم به خدا
طرف با فیس و افاده میاد شمار کارت میزاره
یکی نیست بگه آخه:
دوست گرامی هرکی هستی ، هر چی هستی ، با هر کی هستی ، از هر کجا اومدی و توی چه جایی کار میکنی و.... در هر صورت هرچیزی هستی برای خودتی
قرار نیست بیای شماره کارت بزاری که ملت ازت بترسن
درسته؟
دلیل هم نمیشه به دلیل به حد نصاب نرسیدن پست هاتون انجمن رو بهم بریزید اوکی؟
پلیس یعنی امنیت نه اینکه ملت رو بازدن شلاق بترسونی یا جریمه میشی و از این حرفا
یه سوال کلی ازتون دارم شما "" به قول "" خودتون که توی پلیس فضای تبادل اطلاعات مشغولید
تا الان یه نگاهی به قوانین جرایم اینترنتی انداختید؟
دوست عزیز از کارت شناسایی تون یه اسکن قرار بدید!!!!
که صحت حرفتون معلوم بشه
در غیر این صورت به خاطر ترس و اغتشاش در انجمن ها و دلهره انداختن در بین کاربران فضای تبادل اطلاعات ، گزارش میکنم و از مدیران عزیز میخوایم یه ای پی از شما بدن و پستی هم که ایجاد کردید رو پی دی اف میکنیم می فرستیم که برای افرادی که اینکارارو میکنن درس عبرت بشه
موفق باشید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
MehrganWeb
سلام
بالاخره چی شد مشکلتون حل شد!
ما ایرانیا دستی دستی خودمونو بدبخت کردیم به خدا
طرف با فیس و افاده میاد شمار کارت میزاره
یکی نیست بگه آخه:
دوست گرامی هرکی هستی ، هر چی هستی ، با هر کی هستی ، از هر کجا اومدی و توی چه جایی کار میکنی و.... در هر صورت هرچیزی هستی برای خودتی
قرار نیست بیای شماره کارت بزاری که ملت ازت بترسن
درسته؟
دلیل هم نمیشه به دلیل به حد نصاب نرسیدن پست هاتون انجمن رو بهم بریزید اوکی؟
پلیس یعنی امنیت نه اینکه ملت رو بازدن شلاق بترسونی یا جریمه میشی و از این حرفا
یه سوال کلی ازتون دارم شما "" به قول "" خودتون که توی پلیس فضای تبادل اطلاعات مشغولید
تا الان یه نگاهی به قوانین جرایم اینترنتی انداختید؟
دوست عزیز از کارت شناسایی تون یه اسکن قرار بدید!!!!
که صحت حرفتون معلوم بشه
در غیر این صورت به خاطر ترس و اغتشاش در انجمن ها و دلهره انداختن در بین کاربران فضای تبادل اطلاعات ، گزارش میکنم و از مدیران عزیز میخوایم یه ای پی از شما بدن و پستی هم که ایجاد کردید رو پی دی اف میکنیم می فرستیم که برای افرادی که اینکارارو میکنن درس عبرت بشه
موفق باشید
سلام عزیز.
مدارکشون برای تشکیل پرونده کافی نبود و قاضی ایراد گرفت که مدارک کامل نیست و نمیشه اینجوری کاری کرد
اونا هم رفتن که مدرک جور کنن. از اونجایی که سایت بسته شده و هیچ فیلم س... هم مدیر سایت نفروخته بعید می دونم این پرونده ادامه پیدا کنه اگرم مدرک جمع کردن نمی تونن من رو محکوم کنن چون از من هیچی ندارن و من فقط یه فروشنده دامنه بودم...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
kingserver72
سلام عزیز.
مدارکشون برای تشکیل پرونده کافی نبود و قاضی ایراد گرفت که مدارک کامل نیست و نمیشه اینجوری کاری کرد
اونا هم رفتن که مدرک جور کنن. از اونجایی که سایت بسته شده و هیچ فیلم س... هم مدیر سایت نفروخته بعید می دونم این پرونده ادامه پیدا کنه اگرم مدرک جمع کردن نمی تونن من رو محکوم کنن چون از من هیچی ندارن و من فقط یه فروشنده دامنه بودم...
حوب پس بسلامتی این دمه عیدی دستت را بند نکردن ...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Yousefi.
حوب پس بسلامتی این دمه عیدی دستت را بند نکردن ...
داداش اگه بخوان دست کسی رو بند کنند مدرک نمیخوان نمیدونستی ؟
واسه من ارائه دهنده هاست پیغام دادن و زنگ زدن گفتن که از پلیس فتا طبق ماده 23 سایت بنده مسدود و مشخصات ارسال شود
من چت روم داشتم روش که اصلا کسی به اون سایت سر نزده بود یعنی هنوز آماده نشده بود فی ل ت ر کردن 2ماه پیش نمیدونم برای چی فی ل ت ر و مشخصات منو میخواستن
یعنی میخوان چیکار کنن؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
elmizina
واسه من ارائه دهنده هاست پیغام دادن و زنگ زدن گفتن که از پلیس فتا طبق ماده 23 سایت بنده مسدود و مشخصات ارسال شود
من چت روم داشتم روش که اصلا کسی به اون سایت سر نزده بود یعنی هنوز آماده نشده بود فی ل ت ر کردن 2ماه پیش نمیدونم برای چی فی ل ت ر و مشخصات منو میخواستن
یعنی میخوان چیکار کنن؟
عزیز منم چت روم دارم
با چت روم ها مشکلی ندارن که
با اونای مشکل دارن که نظارت روش نیست و قانون نداره و هر ... میاد توش با اسامی ...