سلام.حاجی از من میپرسی فعلاً نرو سراغ شغل آزاد.من که کاسبم میدونم چی به چیه:71:.
نمایش نسخه قابل چاپ
رک و راست بهن میگم....
آوردنش تو دنیای اینترنت ایران = خریت + نابودی
در 2 کلمه خلاصش کردم واست
سلام
یه واحد اجاره کن آموزشگاه آی تی بزن
آموزش هاستینگ
لینوکس ویندوز
مدیریت سرور
طراحی و برنامه نویسی وب و ...
آدم تشنه برای یادگیری این علوم تو جامعه ی ما زیاد هست برای جذب اساتید هم تو همین انجمن یه پست بزن کلی استاد پیدا می کنی فقط هم تو نت تبلیغ کن نیازی هم نیست که به کارآموزا بعد پایان دوره مدرک بدی
هم شخصیت داره هم پول داره هم ساعت کار و استراحت مشخص هست و هم نیازی نیست که حتما خودت خیلی اطلاعات داشته باشی فقط مدیریت و برنامه ریزی کن
10 میل همه کاری میشه باش کرد ؛ فقط مدیریت شده باشه
والا الان که دلالی شده بهترین کار
یکی از دوستان ما مدیرت فروشکاه زنجیره ای رو داره - میگفت دستمال کاغذی حدود 3ماه پیش خریده هر کدوم 1500 تومان هفته پیش رفتم پیشش گفت یادته 7 میلیون دستمال کاغذی خالی کردم؟ گفتم آره گفت قیمتاشو برچسب زدم الان دارم 2500 میفروشم
یعنی روی 7 میلیون 2 میلیون تا 3 میلیون گیرش میاد تو 2 هفته
یا برو بده یه زمین خیال خودتو راحت کن
عزیز 10 میلیون کارگاه جوراب بافی هم توی صحرا نمیدن بزنی چطور بیاد آموزش آی تی بزنه؟ فقط 10 تومن پول پیش میخواد برای اجاره مکان نامناسب + خداتومن اجاره
سلام
کار هاستینگ جالب نیست به هیچ وجه (مگر سیاست های درستی داشته باشید)
پیشنهاد من به شما راه اندازی یک وب سایت جامع + تبلیغات عالی هست
سود خوبی خواهد داشت
برای تماس با من در یاهو آی دی زیر رو ادد کنید »
در خدمتیم
Ali_ip3
میتونید رو سایت ما سرمایه گذاری کنید...
داداش این تایپک نزدیک به 2 هفته پیش زده شده
و احتمالا هم تا الان تو کاری رفتی
ولی می خوام این رو بگم شاید به درد کسانه دیگه هم بخوره
من 2 سال پیش بدون سرمایه یعنی با 0 تومن اومدم تو کار هاستینگ
چه قدر بی خوابی ها کشیدم و می شه گفت هیچ جا هم تبلیغ نکردم
در عرض 8 ماه به سود ماهیانه به 1.500.000 تومان در ماه رسیدم
البته نا گفته نماند زمان شروع به کار من از زمانی بود که گرونی دلار شروع نشده بود
و تقریبا به گرونی های دلار هم رسید و دقیقا 8 ماه پیش از این کار اومدم بیرون
با اینکه الان ناراحت از اینکه اومدم بیرون ولی از اینکه به ضرر نرسیدم خیلی راضی هستم
چون 15 روز بعد از اینکه از این کار اومدم بیرون دلار شروع به بالا رفتن کرد
که خیلی ها ورشسکت شدن
حالا بگذریم از این حرفا
خواستم بگم که فعلا کار هاستینگ یا سرور زیاد جالب نیست یعنی ریسک تو کارش هست و کسانی هم که تو این
کار هستن می دونن چی می گم
چون فرداشون رو نمی تونن حدس بزنن . اگه اومدی تو کار و یه هو همه چی گرون بشه مدیریت خیلی سخت میشه
چون زمانی که سرویس هاتو گرون می کنی . احتمال اینو داره که چند تا از مشتری هات بپرن و تو این بازار بد هاستینگ رقابت زیاد جالب نیست
و هنوز هم شاهد هستیم که کسانی دارن تو این کار قیمت های خیلی پایین می دن و کیفیتشون خیلی افتضاحه
اقا سرت رو درد نمیارم
فقط می خواستم بگم سعی کن فعلا تو هیچ کاری نری و اگه می تونی تا برج 5 صبر کن یعنی 2 ماه بعد از انتخابات
دلیلش رو هم متوجه میشی دقیقا
به قول معروف یا وضعیت از اینی که هست بدتر میشه یا بهتر میشه
ولی صبر کنی به نفعت تموم میشه
چیزهایی که خبر داره میرسه احتمال گرونی تو برج 2 هست و ریسک هیچ کاری رو نکن
ما 5 ماهه یه سایت تفریحی متفاوت راه انداختیم تا الان هم 8 میلیون خرج کردیم ولی به هیچ سودی نرسیدیم
البته بگم من خرج نکردم یکی از دوستان خرج کرده و من دارم تو سایت مدیریت انجام می دم
ولی فعلا امیدی به سود دهی نداریم چون داریم سایت رو به مردم می شناسونیم
ولی در کل خود من هیچ ریسکی نکردم . فقط منتظرم دولت بعدی رو کار بیاد و مطمئن هم باش یه اتفاق خوبی روی میده
پس فقط صبر کن تا وضعیت مشخص بشه
با تحریم ها هم کاری نداریم
چیزی که تو ایران زیاده کار هست و میشه بدون سرمایه هم شروع به کار کرد و به بالاترین سود رسید
ولی متاسفانه ما دنبال کاری هستیم که بخوایم پوز کار رو بدیم . فقط باید تو کاری که شروع می کنیم صبر داشته باشیم
ببخشید سرتون رو درد آوردم
فقط یادت نره تا برج 5 صبر کن
موفق و پیروز باشید