15% تخفیف برای سرور های پلان EG 64G SSD Max به بالا.
مدت زمان اعتبار تخفیف 3 روز.
فقط برای 1 سرور.
نمایش نسخه قابل چاپ
15% تخفیف برای سرور های پلان EG 64G SSD Max به بالا.
مدت زمان اعتبار تخفیف 3 روز.
فقط برای 1 سرور.
قیمت امروز ارز : 4900
برای دریافت قیمت ارز به صورت تماس تلفنی اقدام کنید.
به زودی برای تمام خرید های جدید کارمزد معادل 2 یورو در نظر خواهیم گرفت.
بر روی سرور های پورت 100 دیتاسنتر 2 یورو کارمزد در سایت اضافه شد.
برای سرور های پورت 1 دیتاسنتر به زوردی کارمزد 4 یورو اضافه خوهد شد.
به زودی فروش متوقف خواهد شود و دیگر برای کاربران جدید سرور تهیه نمی کنیم و فقط سرور قبلی تمدید و کارهای مربوط انجام می شود دلیل اینکه خرید برای کاربران جدید نمی کنم عدم وجود وقت کافی برای انجام کارها کاربران آماتور و کمک های که درخواست می کنند و ایجاد مک آدرس و... هست.
برای خرید واحد پول در سایت تومان انتخاب کنید فاکتور ها به روز هستند.
بعد از ثبت سفارش و پرداخت هزینه لازم هست از سایت 8 صبح تا 4 بعد از ظهر که بنده در محل کار هستم تماس تلفنی بگیرید که سریع تر ثبت سفارش کنم.
این سرویس رو می خواستم شنیدم که هزینه آیپی ها فقط یکبار دریافت میشه و از ماههای دیگه رایگان هست درسته ؟!
SP 32G Dedicated server - OVH
اینم لینک سروری که مد نظرم هست به همراه 32 آیپی
قیمت رو اعلام کنید
سلام.سرویس مورد نظر 69.99 یورو +15 یورو کاربری حرفه ای +هر عدد ای پی 1 یورو + 2 یورو کارمزد خرید هست.هر یورو در سایت به روز هست.*** واحد پول را تومان انتخاب کنید در جهت مشاهده قیمت به تومان درست.
از بابت هزینه ای پی ها که ماهیانه شده هست خیر تا همین لحظه که پاسخ شما می دهم تمام ای پی ها هزینه ماهیانه خود را دارند و فاکتور ها ایجاد شده برای تمام کاربران ما.
***هیچ تفاوتی بین پنل ها هم نیست که کسی بگوید برای ما هزینه نخواهد داشد برای یکی دیگه دارد!
اضافه شدن پلان های کیم سوفی به پست اول.
تا جایی که بنده یادم میاد فرانسه بیشتر از 300 مگ پورت نمیده!نقل قول:
برای سرور های پورت1 دیتاسنتر به زوردی کارمزد 4 یورو اضافه خوهد شد.
شما چجوری 1 گیگ میگیرید؟
شما ظاهرا منظور من درست نشده اید.
اگر توجه کنید این کمپانی سرور های دسته بندی پورت 100 با گارانتی 100 و پورت 1 با گارانتی 300 و 200
منظور من هم این هست که روی دسته های مختلف سرور ها کارمزد ها متفاوت دریافت می شود.
و در ضمن امکان افزایش گارانتی پورت تا سقف 1000Mbps برای پورت های غیر از 100 وجود دارد.