سـفارش ها باز شدند.
نمایش نسخه قابل چاپ
سـفارش ها باز شدند.
سلام
تا به حال چند بار سایت شما و سرویس ما از دسترس خارج شده! وقتی این حالت پیش میاد من نمیدونم کجا باید تیکت بزنم؟!
چند تا نکته هست که باید بگم
اول این که danitfk کاملا تائید میشن چون خیلی وقته ایشون رو میشناسم و قابل اعتماد و با تجربه هستند.
دوم این که سرور اصلی از دیتاشیک به مشکل برخورد و همه اش منتقل شد به یه دیتاسنتر دیگه که بهتره اطلاعات مربوط به اون سرور جدید رو هم قرار بدن.
سوم این که سایت اصلی آقا دانیال welt.ir و زیر دامنه هاشون پی در پی به مشکل بر میخوره و از دسترس خارج میشه.
و ...
در کل نسبت به قیمت سرویس خوبی دارن و پشتیبانیشون هم نسبتا خوبه(از خیلی ها بهتره) و مسئول و پاسخگو هستن
سلام ؛
این مشکل اینکه سایت از دسترس خارج میشه متاسفانه از طرف پارس پک هست..
بخاطر اینکه میخواستیم سرور روی هاست ایران میزبانی بشه،هاست منتقل شد به پارس پک..
اگر مشکلی پیش اومده sms یا تماس بگیرید ، هیچ موردی نداره .. شماره بنده : 09335347382 در خدمت هستم..
در مورد انتقال سرور های Kansas به New york هم باید خدمت دوستان عرض کنم که هنوز سرورهای Kansas آپ هستند اما VPS ها خاموش که کاربران برای
انتقال پیگیری کنند ، اما vCenter ما به مشکلی خورده برای انتقال حدودا" 10-15 سرورمجازی نمیتونیم خودمون اقدام کنیم از این جهت منتظر تماس کاربران محترم هستیم.
همینطور هم که دوستان عزیز اطلاع دارند ؛ در درجه اول حفظ اطلاعات کاربران برای ما مهم هست.
با نهایت احترام
اسم دیتاسنتر نیویرک رو میتونم بدونم؟
اگه مشکلی توی گفتنش هست پیغام خصوصی بزارید .ممنون
متاسفانه سایت ایشون بسته شده است و تمامی سرور های ما بلک شده
هیچ کس هم پاسخ گو نیستش نه گوشیشون رو جواب میدن نه یاهو
فکر کنم پولمون رو خوردند
سلام
من بیشتر از یه ماه نمیشه که مشتری ایشون شدم ، پاسخ دهیشون خوب و محترمانه بوده ... درست نیست که اینقدر سریع در مورد یک نفر قضاوت کرد ! شاید مشکلی براشون پیش اومده که نتونستن آن بشن ! یا جواب بدن ! صبر کنید اگر پاسخ گو نبودن اونوقت از روال درستش وارد بشید ! منم نمیتونم برای تمدید وارد سایتشون بشم ولی سرورم فعال هست و مشکلی نداره !
سایتتون بالا نمیاد