میشه بیشتر توضیح بدین ، برداشتگر زرین پال دیگه چیه . چرا اینقدر سایت های متنوع ایجاد میکنید ؟ همه ی امکانات رو ، یک جا متمرکز کنید بهتر نیست ؟ چون لینک این سایت هاتونم داخل سایت سامان سیستم نیست اصلا . من نوین ویز رو تا الان ندیده بودم اصلا ..
نمایش نسخه قابل چاپ
میشه بیشتر توضیح بدین ، برداشتگر زرین پال دیگه چیه . چرا اینقدر سایت های متنوع ایجاد میکنید ؟ همه ی امکانات رو ، یک جا متمرکز کنید بهتر نیست ؟ چون لینک این سایت هاتونم داخل سایت سامان سیستم نیست اصلا . من نوین ویز رو تا الان ندیده بودم اصلا ..
برداشتگر يک امکان روی سايت زرين پال هست و روی خود سايت زرين پال فعال ميشه. انشالا بزودی جزئيات اين سرويس اعلام ميشه.
سرويسی هست که برای اولين بار در ايران اجرا ميشه و يک تحولی در پرداخت الکترونيک ايجاد ميکنه انشالا.
برای من یک سوال پیش اومد که گفتم بهتر است در این باره راهنمایی کنید.
طرز کار اسکریپتی که شما زحمتشو کشیدین به این صورت است که مستقیم به زرین پال وصل میشه و تمام پرداخت ها به حساب زرین پال صاحب سایت ریخته می شه
مثلاً من میام برای 20 تا شارژ 2 هزار تومانی حسابم رو به مبلغ 39600 تومان شارژ می کنم و وقتی شارژ ها رو فروختیم 40 هزارتومان به حساب زرین پال ما میاد. تا اینجا شد 400 تا تک تومانی سود حاصل از فروش 20 تا شارژ 2 هزار تومانی .
خوب الان ما در حساب زرین پال 40 هزار تومان داریم که 400 تومانش سود حاصل از فروش هست . حالا من می خوام اون 400 تومان سود رو بر دارم . باید مجدد 2.5 درصد کارمزد بدم . 400*2.5% میشه 10 تومان
پس کل سودی که میمونه 390 تومان هست . حالا این در صورتی که فروشنده بخواد ادامه بده فروشش رو اگر همون اول بخواد دیگه جمع کنه و 40 هزار تومان رو کاملاً برداره 40000*2.5% = 39000 تومان یعنی 600 تومان هم ضرر میکنه چون اول 39600 تومان شارژ کرده بود .
این یعنی اینکه دوجانبه ما به شما کار میکنیم هم شارژ می فروشیم از اونجا سود میدیم و هم اینکه موقع برداشتن سودمون به شرکت شما سود میدیم . این یکم بی انصافی نیست ؟ آیا این زرنگی شرکت شما رو نشون نمی ده ؟
چون اگر صادق هستید بیایید درگاه های دیگر هم به اسکریپت متصل کنید مثل ملت و پاسارگاد و پارسیان و ... ، درسته اسکریپت اپن سورس هست و همه می تونند این درگاه رو اضافه کنند اما به نظرتون کسانی که میان شارژ می فروشن و از اسکریپت آماده استفاده می کنن چند درصدشون اسکریپت شما رو توسعه می دن ؟ و این باز به نفع شرکت شماست چون اسکریپت شما رو توسعه دادند و باز api رو شما دادید و باز شما سود می کنید.
در مهندسی نرم افزار بعد از برنامه نویسی توسعه و نگهداری نرم افزار هست و چون سود رو شما می کنید باید از نظر توسعه و نگهداری هم تامین کنید نیازهای مشتریان رو
لازم هست چند موضوع رو شرح بدم:
1. اول اينکه همين الان هم روی اسکريپت امکان فعالسازی درگاه پارسيان، پاسارگاد، سينا، سرمايه و سامان وجود داره و عمليات راه اندازی درگاه های شما توسط ما به صورت رايگان انجام ميشه و هيچ اجباری به استفاده از درگاه زرين پال نيست. فقط در مورد درگاه پرداخت آنلاين بانک ملت محل اختلاف وجود داره که اون هم به خاطر سابقه تسويه حساب های شرکت به پرداخت هست. چون اين موضوع تا الان به خيلی ها ضربه سنگين زده و ما تا الان نميتونيم قبول کنيم به استفاده کنندگان از اين اسکريپت هم اين ضرر تحميل بشه.
2. اگر شما 40 هزار تومان فروش داشته باشيد و اين پول به حساب زرين پال شما بياد شما 40 هزار تومان رو بدون کسر کارمزد به حساب زرين پال راهکارهای نوين واريز ميکنيد. در واقع به کمک گزينه پرداخت از اعتبار کاربری که در زرين پال وجود داره شما هيچ کارمزدی پرداخت نميکنيد. شما در واقع تنها برای سود نهائی که ميخواين از زرين پال خارج کنيد (تازه اگر بخواين خارج کنيد و از بقيه فروشنده ها خريد نکنيد) کارمزد پرداخت ميکنيد.
سپاس بابت توضیحاتتون
اما در مورد شماره 2 به نظرم تجدید نظر بفرمایید سود اون موقع معنی میده که خارج کنی از زرین پال و بزنی به دردت اگر بر فرض تمام سایت ها و فروشگاه ها از زرین پال استفاده می کردند باز هم دلیل منطقی نبود که بگیم شما میتونی پولتو خارج نکنی و خرید کنی ، خوب شاید یکی بخواد بعد از فروش پولشو کلاً خارچ کنه از زرین پال ،پیشنهادم اینه که برای آن دسته از دوستانی که از اسکریپت فروش شارژ استفاده می کنند یک گروه کاربری بسازید و از آن گروه کاربری 2.5 درصد بابت خروج پول از زرین پال نگیرید . البته در حد یک پیشنهاد به شما بود می توانید رد یا قبول کنید .
در مورد ماژول بانک ملت هم به نظرم شما اضافه کنید بهتر است چون ضررش متوجه شما نمی شه و شما به عنوان توسعه دهنده همه گزینه ها رو روی میز میزارید هرکی خواست استفاده می کنه هرکی هم نخواست استفاده نمی کنه .
با احترام
خوشختانه اين اسکريپت با استقبال خوب دوستان مواجه شده.