سلام.کاربر عزیز msnasiri قرار بود واسمون این پروژه دانشگاتو پیدا کنیا!!!چیشد؟!
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام.کاربر عزیز msnasiri قرار بود واسمون این پروژه دانشگاتو پیدا کنیا!!!چیشد؟!
من برای گرافیک ساپورت کاملتون میکنم ما چی از خارجیا کم داریم:39:
سلام به تمامی دوستان.بالاخره تصمیممو گرفتم.تصمیم گرفتم که یه کترل پنل ناشناخته رو بردارم و ویرایشش کنمو ....خوب دوستان الان یکی پیدا کردم.انگلیسیه.نیاز به یکی دارم که خوب بتونه ترجمش کنه.بنده خودم توی امنیتش یه کارایی کردم.دوستان دیگه بقیه کارای امنیتی و گرافیکشو زحمت میکشن.فقط خواهشا یکی که زبان انگلیسی توی خونشه پی ام بده بهم جهت فارسی سازیش و هکچنین کار با کنترل پنلهارو هم بلد باشه.چون من فقط کنترل پنلو میدم دستش.کجاش باید فارسی بشه ئو ایناچیه ئو اینا نداریم.موفق باشید
شروع یک کار بدون داشتن پروپوزال و برنامه ریزی استراتژیک و شفاف نبودن در بسیاری از جنبه های کار از جمله مسائل مالی خیلی زود شکست میخوره
حتی یک الگوریتم هم برای مشاهده ی اسکلت بندی یک کنترل پنل در دست نداریم که حداقل یک ذهنیت و تصویر اولیه از شالوده ی این سیستمها داشته باشیم
و نکته ی مهمتر اینکه شرکتهای ثروتمندی در سزتاسر جهان هستند که مدیران بسیار باهوشی دارند و مطمئنن به بازار وب هم نگاهی دارند چرا اونها شروع نمی کنند؟
هندی ها و چینی ها در برنامه نویسی و اجرای چنین پروژه هایی نسبت به ما هم برتری دارند و هم تجربه ی کاری بیشتر چرا اونها این کارو انجام نمیدن؟
طراحی ، ساخت و اجرا یه همچین پروژه ای برای شروع خیلی بیشتر از 20 متخصص میخواد چون با فرض اینکه این کار با 20 نفر متخصص حرفه ای هم قابل اجرا باشه خیلی زمانبر خواهد شد شاید سالها طول بکشه و وقتی کار تموم شد ما کجاییم و شرکتهایی مثل سی پنل و دایرکت ادمین کجا هستند اصلا اینترنت این شکلی که الان هست باقی میمونه یا مثل خیلی چیزهای دیگه که در همین سالهای اخیر تغییر کردند یا از دور خارج شدند، در آینده شرایط اینترنت و دیتاسنتر ها هم تغییرات بنیادی رو به خودش میبینه اونوقت تمام این کارا میشه هزینه و فرصت از دست رفته، چون اونهایی که زودتر از ما شروع کردند پشتوانه و زمینه ی قویتری برای قبول و همراهی با این تغییراتو دارند ولی ما نه
من نمی گم نمیشه از نظر من این کار شدنیه ولی قبلش باید تمام جوانب کار رو بررسی کرد مثل چیزهایی که در بالا توضیح دادم اونوقت امکان سنجی بشه ببینیم اصلا به صرف هست
اینکه یه پروژه شدنی باشه دلیل بر به صرفه بودنش از نظر وقت و هزینه نیست خیلی کارا انجام پذیره ولی فقط هزینه بی حساب کتاب و وقت تلف کردنه
تمام این فکرها فقط تا زمانی که تحریم هستیم و قیمت دلار ثبات نداره بوجود میاد فردا که دلار روی 2500 تومن هم که ثابت بشه دیگه هیچکس نه کمک میکنه نه حاضر یه سیستم تست شده و مطمئن رو ول کنه بیاد با کنترل پنلی کار کنه که هنوز امتحانشو پس نداده
این کار در حد یه پروژه ی دانشجویی میتونه کار عالی و جالبی باشه ولی برای خیلی ها که در این صنف درآمدهاشون، هزینه هاشونو کامل پوشش میده و تهش کلی هم براشون میمونه اصلا جالب نیست چون مثل تلف کردن بیهوده ی انرژی میمونه وگرنه شرکتهایی مثل پارس آنلاین، شاتل، افرانت، ******، میهن وب هاست، مجید آنلاین، انستیتو ایزایران هم به اندازه ی کافی متخصص در این زمینه دارند و هم سرمایه ی کافی پس از خودتون بپرسید چرا این غولهای بازار ایران سمت این کار نمیرن؟ جواب این چرا میتونه پروپوزال شما باشه
فقط تروخدا zpanel نباشه
دوست عزیز اگه بخوای یه همچین کاری بکنی تا حضوری دربارش بحث نشه مطمئن باش با شکست مواجه میشی.!!!
در ضمن یه همچین کاری باید تمام جوانب روش بحث بشه که اگه تا اواسط پیش رفتی بعد اون پروژه نخوابه.
یا حق
دوست ندارم ناامیدتون کنم ، دلیلی هم وجود نداره چون اگه کار اصولی انجام بشه خیلی هم خوبه . ولی خیلی کوتاه چند تا توصیه دارم براتون :
1- ابتدا حتما طرح ، برنامه ریزی و چارچوب حرکت کارتون رو به صورت مشخص و مکتوب تهیه کنید (شامل اهداف ، سرمایه ، بیزینس پلن) هرچند که نباید خیلی هم وسواس تو این زمینه به خرج داده بشه
2- اگه توان مالیش رو ندارید حتما سرمایه گذار جدی پیدا کنید ، چون این جور کارا علی رغم ظاهرشون برای موفقیت هزینه های نسبتا زیادی لازم دارن (هر چی کار میره جلوتر بیشتر این موضوع مشخص میشه)
3- یه جوری کار رو شروع کنید که اعضای تیم نتونن وسطش بپیچونن ، مثلا شاید ساده ترین راه این باشه که هرکس حتما همون اول یه مبلغی رو (هر چند ناچیز) بذاره تا همین موضوع نگهش داره تو پروژه
از مورد سوم غفلت نشه!