تاپیک Review از دیتاسنتر بود !!
درسته که دیتاسنتر مشکلات خاص خودش رو داره اما
جایی برای شونه خالی کردن از مسئولیت مدیریت سرور نیست !!
جایی برای اینکه بپرسید قیمت سخت افزار اینقدر نیست !!
جایی برای رفع مشکل Change شدن پسورد نیست !!
نمایش نسخه قابل چاپ
تاپیک Review از دیتاسنتر بود !!
درسته که دیتاسنتر مشکلات خاص خودش رو داره اما
جایی برای شونه خالی کردن از مسئولیت مدیریت سرور نیست !!
جایی برای اینکه بپرسید قیمت سخت افزار اینقدر نیست !!
جایی برای رفع مشکل Change شدن پسورد نیست !!
سلام
اقا ما که این هفته 3 بار قطعی داشتیم
من از welt server سرور اختصاصی تهیه کردم
هیچ مشکلی نداشتیم
من فکر کنم بیشتر به سیاست کاری ما و اطلاعات فنی ما بستگی داره که یک سرور پایدار می مونه یا با دیتاسنتر به مشکل می خوریم
خب اینکه از متنش مشخصه میگه یوزرنیم و پسوردتون اشتباه ! یعنی اتصالتون بهش برقراره
دوست عزیز، با تمام احترامی که به شما قاعلم بحث سرور بنده را نکشید پشت هم وسط در غیر اینصورت بنده نیز اقدام خواهم نمود و 100% به شما اطمینان را خواهم داد بسیار بسیار به ضرر شما خواهد بود
اولا در این تاپیک فقط در رابطه با سخت افزار بنده حرفی زدم و این شما بودید که پشت هم منیج سرور من رو میکشیدید وسط نمونه:
http://www.webhostingtalk.ir/f211/72...tml#post685942
دوما کاملا به بحث سخت افزار ربط دارد زیرا شما قیمت سخت افزار را درج نمودید و به دلیل اینکه شما نماینده این دیتاسنتر هستید بنده حق این را دارم از شما در این رابطه سوال نماییم
وقتی که پاسخ آن را نمیدانید بگویید نمیدانید! نمیودنم چرا این ایرانی جماعت جدید انقدر علاقه به این دارند که خودشون رو دانا جلوه بدند!
امید وارم همانطور که به شما گفتن ادامه ندهید، نیازی هم به جواب دادن شما به این پست هم ندارم
موفق باشید، بدرود
دوست عزیز شما از welt server سرور تهیه کردید؟
نمیدونم چرا خیلیا فکر میکنند این دیتاسنتر قابل اطمینان نیست
منکه 3ماهه دارم کار میکنم دیتاسنتر خیلی خوبی هست در حد خودش
4تا سرور ازش دارم توی 3ماه کلا 10 دقیقه قطعی داشته
تیکت ها کمتر از 15 دقیق جواب داده میشه
یکبار یادمه مشکل ست نشدن ایپی داشتم یکی از یوزر ها داشت ایپی هارو روی میکروتیک ادد میکرد تیکت دادم خیلی سریع مک ادرس اون وی پی اس رو داد تونستم جلوی اون مشتری رو بگیرم
درکل من خیلی راضیم
منم جواب دارم واست گل پسر ;)نقل قول:
در غیر اینصورت بنده نیز اقدام خواهم نمود و 100% به شما اطمینان را خواهم داد بسیار بسیار به ضرر شما خواهد بود
دوستان این دی سی، KVM IP برای راهاندازی سرویس بصورت رایگان میده (برای مدت محدود- مثلا 24 ساعت اول) ؟ تو لیست OS هاش ESXi نبود. باید با KVM IP خودم نصب کنم یا براشون کامنت بذارم ؟
پهنای باند دیفالت سرور رو 20 ترابایته. پورتشو ننوشته ولی. ممنون میشم دوستانی که اطلاع دارن بگن پورتشو 100 میذاره یا گیگ