پاسخ : فروش ویژه سرور مجازی رم 3 گیگابایت ماهیانه 24.900 تومان - 4 گیگابایت 29.900 تومان - usa | canada
Welt Server Inc اونجا چیکار می کنه ؟ :105:
پاسخ : فروش ویژه سرور مجازی رم 3 گیگابایت ماهیانه 24.900 تومان - 4 گیگابایت 29.900 تومان - usa | canada
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
danitfk
welt server inc اونجا چیکار می کنه ؟ :105:
آره، یاهو بهت پیغم زدم گفته بودم واسه چی هستم :d
1 فایل پیوست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
riping
دوست عزیز بعد از اینکه این اقا به شما سرویس داد شما میتونی رمز ورود رو عوض کنی .
درسته دیگه ؟
بعد این اقا که دیگه نمیدونه رمز تو چیه یا اصلا عوض نکردی و برای حفظ حقوق شما هم که شده پسوردی زخیره نمیکنه 100 درصد فقط یه پسورد رندوم میزاره برای شما
پس حتما باید از شما مشخصات بخواد
مشخصات همونی بودن که خودشون دادن.وقتی من اکثر مواقع حتی نتونستم به vps وصل بشم یا آپدیت کنم بعد انتظار داری چیزیم عوض کنم؟!!!
از کجا آخه.همه چیز در اختیار ایشون بود اما انجام نداد
این عکس هم در بهترین زمان سرور هست.
فایل پیوست 11215
قبل از هر چیز بگم این میزبانی کاملا با ادب بودن و در قبال یک مشکل رم سرور هم اضافه کردن .
اما به دلیل عجلهخ اینجا بیان میکنم شاید دوستان کسی این مشکل براش رفع شده باشه.
از دیروز سرور تحویل گرفته شده ولی این سرور سرعتش از ای دی اس ال 256 هم کمتره و کلا باف سرور به 300 میرسه کلا سرور قفل میشه .
تیک ها هم که جوابی هنوز ندادن .
این چه مشکلی هست سی پی یو 3200 MHz ولی روو 300 دیگه سرور ترکیده پورت 1 گیگ اعلام شده ولی نت نهایت به 400 کیلو بایت برسه باید کلاتو بندازی اسمون .
یک بک اپ 4 گیگی بعد از 5 ساعت طول کشیدن 5 درصد مانده سرور پوکید خوب اینارو کی توضیحج میده لطفا توضیح بدید این چه مدل افر ویژه ای
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hamed.gh
قبل از هر چیز بگم این میزبانی کاملا با ادب بودن و در قبال یک مشکل رم سرور هم اضافه کردن .
از دیروز سرور تحویل گرفته شده ولی این سرور سرعتش از ای دی اس ال 256 هم کمتره و کلا باف سرور به 300 میرسه کلا سرور قفل میشه .
این چه مشکلی هست سی پی یو 3200 MHz ولی روو 300 دیگه سرور ترکیده پورت 1 گیگ اعلام شده ولی نت نهایت به 400 کیلو بایت برسه باید کلاتو بندازی اسمون .
یک بک اپ 4 گیگی بعد از 5 ساعت طول کشیدن 5 درصد مانده سرور پوکید خوب اینارو کی توضیحج میده لطفا توضیح بدید این چه مدل افر ویژه ای
گل گفتی.مشکل اصلی همینه و جواب هم نمیدن.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
gonbaddata
گل گفتی.مشکل اصلی همینه و جواب هم نمیدن.
تیکت ایشون خارج از ساعت کاری بوده دوست عزیز!!!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hamed.gh
مشکلی در سی پی یو سرویس بوده که یکی از سرویس ها به شدت از سی پی یو استفاده برده بود، به همین دلیل سی پی کافی به سرویس ها نمیرسید به همین دلیل کاهش سرعت پورت در سرویس ها مشاهده شد
لطفا داخل سایت پیگیر باشید، مشکل را حل خواهیم کرد، البته تیکتی زدیم منتظر پاسخ شما میباشیم
موفق باشید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
alireza.076
تیکت ایشون خارج از ساعت کاری بوده دوست عزیز!!!
در هرصورت فرقی نمی کرد دوست خوب من!! :)
سلام
خسته نباشید
من سرور 512 میکروتیک میخوام
ترجیحا از اروپا چون آمریکا دارم
سرعت پینگ و سرعت برای ایران عالی باشه
لطف کنید اگه دارید و یا پیشنهاداتتون + لینک خرید پخ بفرستید
چون احتمالا تاپیک رو دیگه نیام
با تشکر
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
alireza.076
مشکلی در سی پی یو سرویس بوده که یکی از سرویس ها به شدت از سی پی یو استفاده برده بود، به همین دلیل سی پی کافی به سرویس ها نمیرسید به همین دلیل کاهش سرعت پورت در سرویس ها مشاهده شد
لطفا داخل سایت پیگیر باشید، مشکل را حل خواهیم کرد، البته تیکتی زدیم منتظر پاسخ شما میباشیم
موفق باشید
من تیکت هم زدم راجع به این موضوع تو یاهو ام گفتم
اما کوچکترین فرقی نکرده
همین الان نهایت سرعت دانلودم رو 300 kb