پاسخ : پرداختهای Visa & Mastercard / سریع / پایین ترین نرخ ممکن
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
M®hsen
تکلیف من چی میشه حدود 450 یورو پرداخت برام با ویزا کارت انجام داد برا پنل لیزوب و پنل دومین و یک مورد دیگه؟
چیکار باید بکنم؟
پیشنهاد میکنم بهتون که حتما با iweb در ارتباط باشد. و بهشون بگیر که از طریق ایشون پرداخت کردید و double چک کنند کارت را. اگر مشکلی داشت که ۱۰۰% خواهد داشت هزینه قبل اینکه از طرف کارت ***یده شده برگشت بخوره دوباره واریز کنید که سرور قطع نشود.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
1eng.ir
خیلی جالبه، شما کارشون رو راه ننداختید و از شکایت هم نمیترسید! فقط به این دلیل که باید هزینه دادگاه رو متقبل بشن؟ !!!
این هایی که شما فکر میکنید خیلی زرنگید اگر بخوانید متوجه میشید در چه رابطه هستند ! و اصلان ربطی به این موضوع نداره !
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
aph
سلام
جناب
HugeServer پیشنهاد می کنم سریع اقدام کنید چون این آقا ماهیتش مشخص شده است .
لا اقل کلاهبرداری می کنی یوزرت رو تغییر بده اینقدر هم کلاهبرداری . پرشین تولز که سابقه دار معروفی اینجا هم ببینیم چیکار میتونی بکنی .
اگر میخواهستم مثل شما کلاهبرداری کنم این کارو حتما میکردم !
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
HugeServer
بله،
متوجه این موضوع شدم. البته هزینه ی که ایشون در حال حاضر از ما دارند زیاد نیست 500€ ولی به هر حال اگر پاسخی ندهند حتما از طریق قانون آلمان با ایشون برخورد میشه.
بله حتما شما از طریق قانونی اقدام کن به هدفت میرسی !
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
irpdf
آخرش چی شد؟!
اگر میشد آیپی شما رو دید خیلی خوب میشد ! بعد آدم متوجه میشد که شما با کدام یک از این دوستان که هماهنگ کردن تا اسم منو خراب کنند هستید.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
HugeServer
با سلام،
به تصویر نگاه کنید متوجه میشد که چی شد.
اول گفتن شماره حساب بدم هزینه را برگشت میزنند، باد گفتن پول ایران ندارند. باد گفتند با کردیت کارت میخواهند پرداخت کنند، که خوب همون جور که میدونستم کردیت کارت هک شده.
متاسفانه به اخطار بنده توجه نکردند و فردا بنده از طرف پلیس اقدام خواهد کرد.
اولن من چند روز مسافرت بودم و نبودم و شما خوب تا تونستید سوئ استفاده کردید ! عزیزم من هم فتوشاب بلندم ...
شما همون کاری که میخواهی بکنی و انجام بده اینقدر بحث نکن ! میخوایی برو پیشه مامانت شکایت کن یا پلیس برام مهم نیست.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
m.amin
آقای icide واقعا براتون متاسفم از اعتماد بچه ها سو استفاده کردین
شما مگه با من کار کردید که نظر میدید ؟ شما نه سر پیازی نه تهش ... لطفا نظرتون رو برای خودتون نگه دارید ! من مشتری های خودم رو دارم و این برام کافی هست.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
M®hsen
تکلیف من چی میشه حدود 450 یورو پرداخت برام با ویزا کارت انجام داد برا پنل لیزوب و پنل دومین و یک مورد دیگه؟
چیکار باید بکنم؟
فکر کنم تو یاهو با هم صحبت کردیم درباره این موضوع !
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
HugeServer
پیشنهاد میکنم بهتون که حتما با iweb در ارتباط باشد. و بهشون بگیر که از طریق ایشون پرداخت کردید و double چک کنند کارت را. اگر مشکلی داشت که ۱۰۰% خواهد داشت هزینه قبل اینکه از طرف کارت ***یده شده برگشت بخوره دوباره واریز کنید که سرور قطع نشود.
شما باغهبونی باغچه خودتو بیل بزن ! آدم کلاهبردار شیاد.
شما پولو برگشت زدید 1.
2. من گفتم اوکی من هزینه شو که دادید بهتون میدم تا وقتی که این پول برگشتی تکلیفش معلوم بشه !
3. شما اولین آدمی نیستید که من براشون حواله زدم !
4. گفتم اینویس بدید براتون پرداخت کنم شما گفتید هکی هست ! و اینویس ندادید ! اگه چرا ندیده و نکرده به آدم حرف میچسبونی !
|
|
|
|
پـونـد انگـلیس |
4950 |
|
یـورو اروپـــا |
|
4050 |
|
دلار آمــریکـا |
|
3100 |
سلام اقا
امروز قرار شد پول من رو بریزید حساب .
چی شد ؟
ممنون !
با سلام،
دوست عزیز لطفآ اینقدر داستان بافی نکنید. خوشبختانه هم آدرس شما رو در اوردم از طریق پلیس هم اینکه مدارک به وکیل ارسال شده.
تا چند روز دیگه منتظر شکایات نامه باشد
موفق باشید.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
icide
این هایی که شما فکر میکنید خیلی زرنگید اگر بخوانید متوجه میشید در چه رابطه هستند ! و اصلان ربطی به این موضوع نداره !
اگر میخواهستم مثل شما کلاهبرداری کنم این کارو حتما میکردم !
بله حتما شما از طریق قانونی اقدام کن به هدفت میرسی !
اگر میشد آیپی شما رو دید خیلی خوب میشد ! بعد آدم متوجه میشد که شما با کدام یک از این دوستان که هماهنگ کردن تا اسم منو خراب کنند هستید.
اولن من چند روز مسافرت بودم و نبودم و شما خوب تا تونستید سوئ استفاده کردید ! عزیزم من هم فتوشاب بلندم ...
شما همون کاری که میخواهی بکنی و انجام بده اینقدر بحث نکن ! میخوایی برو پیشه مامانت شکایت کن یا پلیس برام مهم نیست.
شما مگه با من کار کردید که نظر میدید ؟ شما نه سر پیازی نه تهش ... لطفا نظرتون رو برای خودتون نگه دارید ! من مشتری های خودم رو دارم و این برام کافی هست.
فکر کنم تو یاهو با هم صحبت کردیم درباره این موضوع !
شما باغهبونی باغچه خودتو بیل بزن ! آدم کلاهبردار شیاد.
شما پولو برگشت زدید 1.
2. من گفتم اوکی من هزینه شو که دادید بهتون میدم تا وقتی که این پول برگشتی تکلیفش معلوم بشه !
3. شما اولین آدمی نیستید که من براشون حواله زدم !
4. گفتم اینویس بدید براتون پرداخت کنم شما گفتید هکی هست ! و اینویس ندادید ! اگه چرا ندیده و نکرده به آدم حرف میچسبونی !
دوستان اگر کارت اعتباری من به قوله یه سری ها که اومدند کار من رو خراب کنند هکی بود من حداقل 2 ماه صبر کردم و مشتری های که داشتم اگر هکی باشه تا الان باید همشون مییامند شکایت میکرند که پرداختشون برگشت خورده ! شما خودتون قضاوت کنید .
به هر حال کسانی که دنبال پرداخت ارزون هستند پیغام بزند
پـونـد انگـلیس - 5400
یـورو اروپـــا - 4500
دلار آمــریکـا - 3450
نرخ : 09.03.2013
یاهو : im_held
سلام
من کاملا به این آقای خبازی اطمینان دارم ، تا حالا 5-6 بار برای من پرداخت انجام دادن ، خیلی مطمئن و سریع. هرکس به ایشون شک داره بیاد پیش خودم مبالغی که برام پرداخت کرده رو نشونش بدم. بی خود تهمت نزنید. ایشون کارش درسته...
محمدی Email : mardebarani777@yahoo.com
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
anishtain
سلام
من کاملا به این آقای خبازی اطمینان دارم ، تا حالا 5-6 بار برای من پرداخت انجام دادن ، خیلی مطمئن و سریع. هرکس به ایشون شک داره بیاد پیش خودم مبالغی که برام پرداخت کرده رو نشونش بدم. بی خود تهمت نزنید. ایشون کارش درسته...
محمدی Email :
mardebarani777@yahoo.com
ممنون بابت اعتمادتون
نرخ امروز : 24.4.2013
نرخ هر یورو : 4700 nهزار تومان
نرخ هر دلار: 3900 هزار تومان
Yahoo: im_held