پاسخ : حساب بانکی جاری آمریکا به نام شما با هویت خارجی
دوست من جو سازي چيه يكم عقلتونو به كار بندازين زود گول نخوريد اگر قرار باشه اطلاعات حساب با هويت خارجي باشه كه بايد در مستر كارت و ويزا رو گل بگيرن مگه ميشه اخه
خلاصه همچين چيزي امكان پذير نيست دارن شما رو گول ميزنن مطمئن باشيد همچين چيزي امكان نداره كساني هم كه اين سيستم رو خريدن بيان هميجا اعلام كنن
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
vatagift
دوست من جو سازي چيه يكم عقلتونو به كار بندازين زود گول نخوريد اگر قرار باشه اطلاعات حساب با هويت خارجي باشه كه بايد در مستر كارت و ويزا رو گل بگيرن مگه ميشه اخه
خلاصه همچين چيزي امكان پذير نيست دارن شما رو گول ميزنن مطمئن باشيد همچين چيزي امكان نداره كساني هم كه اين سيستم رو خريدن بيان هميجا اعلام كنن
یادبگیریم هیچوقت به کاری که علم به آن نداریم رای ندهیم و خاموش بمانیم.
ایا شما قطعا اطمنیان دارید از این حرفی که میزنید؟ پس مستندات ارائه دهید.
اگر من در حال دفاع کردن هستم، زیرا خودم با این بنده خدا کار کردم و اینکاره هستن، و کاملا مسلط به کار.
کسی هست خریداری کرده
ما می خوایم خردید کنیم شریط را برای ما ارسال کنید
چند روزه نیستند
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
vatagift
ادم خوشحال به شما می گن والا !
همین طور ندیده و نشناخته وقتی یه چیزی می گی همین می شه .
شك دارم كه شما هم با اين شخص همكارنباشيد . اگر ايشون دارن همچين كاري رو انجام ميدن چرا اطلاعات رو داخل سايت نميزارن
در هر صورت اين كار غير قانوني هست و ايشون و شما خلاف قوانين داريد عمل مي كنيد در هركجاي دنيا اين عمل هم غير قانوني و هم كلاه برداري هست مگر اينكه شرايط قانوني ذكر شده باشد
تمامي دوستان اين مطلب من رو جدي بگيريد
دوستان این استارتر کلاه بردار هست !
من عضو پرشین تولز هستم و با سرچ در بخش کاربری متوجه شدم ایشون سابق کلاه برداری دارند و محروم از فعالیت تجاری اند !
نمایش مشخصات: hadi.EST - PersianTools Forums
با یوزرhadi.EST
همچنین در بخش روابط عمومی ایشون معرفی شدند به عنوان کلاه بردار !
لیست فروشندگان دارای سابقه منفی - محرومین فروش
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
pendar09
واقعاً خیلی رو میخواد بعدز اینهمه کلاهبردار ی بازم به کارش ادامه بده! آدم تا چقدر میتونه رذل باشه؟
تو PT هم محروم از فعالیت تجاری شده و اومده اینجا به د ز د ی اش ادامه بده
پیشنهاد میشه ایشونو به پلیس فتا معرفی کنید هرچه سریعتر تا کلاهبرداری بیشتری نکرده
hadi.EST رو منم توی PT خیلی در مورد کلاهبرداریاش شنیدم اگر این بابا همون باشه که مطمئنن هم همونه چون یاهوش توی سایت اینه hadi_est1979
شماره تلفنش هم 09148544470 ,09399057770
هادی حسین زاده
آذربایجان غربی ارومیه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mersad-mr
ميشه بگين طريقه كار چطور هست؟ كه حساب بنام ماست اما هويت خارجي ! مشكل پيش مي آيد كه ...!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
vatagift
چند بانک آمریکایی اقدام به صدور حساب + ویزا کارت برای اشخاص مقیم غیر آمریکا ( رزیدنت) میکنه . حساب به صورت ریموت باز میشه و کارت به آدرس شخص ارسال میشه. در این بین چون ایران وچند کشور دیگه در لیست سرویس وجود نداره( تحریم) ما با ارائه هویت و آدرس غیر ایرانی این امکانات رو برای دوستانی که نیاز دارند فراهم کردیم. هزینه ای که گرفته میشه برای افتتاح حساب + ارسال کارت به ایران هست.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
pendar09
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
dm800pvr
واقعاً خیلی رو میخواد بعدز اینهمه کلاهبردار ی بازم به کارش ادامه بده! آدم تا چقدر میتونه رذل باشه؟
تو PT هم محروم از فعالیت تجاری شده و اومده اینجا به د ز د ی اش ادامه بده
پیشنهاد میشه ایشونو به پلیس فتا معرفی کنید هرچه سریعتر تا کلاهبرداری بیشتری نکرده
hadi.EST رو منم توی PT خیلی در مورد کلاهبرداریاش شنیدم اگر این بابا همون باشه که مطمئنن هم همونه چون یاهوش توی سایت اینه hadi_est1979
شماره تلفنش هم 09148544470 ,09399057770
هادی حسین زاده
آذربایجان غربی ارومیه
شما برای گفته هاتون دلیل و مدرک هم برای اینهمه ... دارید با فقط قصدتون تخریب هست؟ کلا" جو انجمن اینطور هست خوشحالم که دشمن بیشه ولی دوست بیشتر! اگر کسی بدون اطلاع از شرایط اقدام به تهیه سرویس بکنه مسولیتش پای خودش هست و مدیران سایت مذکور هم در این مورد عجولانه تصمیم گرفتند. در حال حاضر هم با خیلی از دوستان هم کار کردیم و میکنیم خوشحالم که در خدمتشون هستم. اگر چه بنده فعالیت اصلیم در زمینه دیگری هست و با این کارها نه ثروتمند میشوم و نه بی پول میمانم. خیلی ها مثل شما فقط با چند پست و نداشتن هویت مشخص اقدام این کارها می نمایند و لزومی نداه به همه این درخواستها پاسخ داده بشه.
موفق و موید باشید.
شرایط و قیمت بروز سرویس برای کلیه دوستان ارسال شد. با تشکر
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hadipro
چند بانک آمریکایی اقدام به صدور حساب + ویزا کارت برای اشخاص مقیم غیر آمریکا ( رزیدنت) میکنه . حساب به صورت ریموت باز میشه و کارت به آدرس شخص ارسال میشه. در این بین چون ایران وچند کشور دیگه در لیست سرویس وجود نداره( تحریم) ما با ارائه هویت و آدرس غیر ایرانی این امکانات رو برای دوستانی که نیاز دارند فراهم کردیم. هزینه ای که گرفته میشه برای افتتاح حساب + ارسال کارت به ایران هست.
شما برای گفته هاتون دلیل و مدرک هم برای اینهمه ... دارید با فقط قصدتون تخریب هست؟ کلا" جو انجمن اینطور هست خوشحالم که دشمن بیشه ولی دوست بیشتر! اگر کسی بدون اطلاع از شرایط اقدام به تهیه سرویس بکنه مسولیتش پای خودش هست و مدیران سایت مذکور هم در این مورد عجولانه تصمیم گرفتند. در حال حاضر هم با خیلی از دوستان هم کار کردیم و میکنیم خوشحالم که در خدمتشون هستم. اگر چه بنده فعالیت اصلیم در زمینه دیگری هست و با این کارها نه ثروتمند میشوم و نه بی پول میمانم. خیلی ها مثل شما فقط با چند پست و نداشتن هویت مشخص اقدام این کارها می نمایند و لزومی نداه به همه این درخواستها پاسخ داده بشه.
موفق و موید باشید.
فروم مطرحی چون پرشین تولز بزرگترین مدرک برای سابقه دار بودن شماست پس مظلوم نمایی نکنید !