پاسخ : پایان فعالیت HostDL
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
iMohsen
هاست دی ال خودش یکی از پایه گذاران هاستینگ مفتاد تومنی بود ! اون زمانی که میومد سایت با 300 تا بازدید رو سالیانه میداد 50 تومن ( و بعد به تدریج گرونش کردن و رفتن و اومدن و باز گرونش کردن ) باید فکر اینجا رو میکرد
که حالا مشتری هاست دی ال بیاد تو فروم بگه من سایتم 1000 تا آنلاین داره سرور اختصاصی هم به صرفه نیست بگیرم !
البته این حرف که زیرساخت سخت افزاری و پهنای باند در ایران جواب سایت های پربازدید رو نمیده 100% اشتباه هست و با جدیت ردش میکنم . خیلی از سایت های خارج از کشور بعد از انتقال به داخل ایران و استفاده از اینترانت هزینه مصرف پهنای باندشون نصف هم کمتر شده .
وقتی یک سایتی 99درصد بازدیدش از ایران هست . چرا بیاد از پهنای باند اینترنتی استفاده کنه ؟ این یکی از ساده ترین راه حل هاست که هیچ هاستینگی حاضر به استفاده از این روش نیست .
کارشناس عزیز
ممنون از توضیحات شما
سوالی داشتم
اگر ما سرور از ایران بگیریم
اینترانت که مسلما نمیشه .چون کاربر خارج از ایران هم داریم(90 درصد از ایران و 10 درصد خارج از ایران کاربر داریم)
به هرحال سایت باید در خارج از ایران (برای کاربران ایرانی مقیم خارج)و برای روباتها و موتورهای جستجو هم قابل دیدن باشه
سرورهای ایران طوری هست
تشخیص بده
برای کاربر ایران .. اینترانت باشه
و برای خارج از ایران پهنای باند گران ایران رو حساب کنه؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Raminn
****** قوانین بسیرا سخت گیرانه ای دارد . بخش قوانین سایت را مطالعه بفرمائید. تنها بحث میزبانی پربازدید نیست . بلکه مساله مهم > میزبانی سایت پربازدید غیر قانونی است ( با موضوعات مختلف از جمله فیلم ، موزیک ، گالری عکس و .... )
باورتون نمیشه من خودم از ****** خوشم نمیاد. قبل از کار روبینا سرور و هاستینگ سجادیه چند سال پیش برای استخدام مراجعه کردم که بماند. .. فهمیدم هرچی توی ****** کار میکنند بر اساس مدرک هست و تجربه کاری ندارند به جز چند نفرشون ولی سرویس هاشون قوی هست.
در مورد قوانین هم که ذکر کردید خب بله این مشکل هست.
پس فکر کنم همان دوستان جمع بشن چند هاستینگ و با هم سرورهای قدرتمند کانفیگ کنند بهتر باشه (باید چند نفر باشن یک نفر فایده نداره چند نفر پشتیبانی هم بهتر هست.)
یا حق
کاشکی یه اتحادیه هم برای هاستینگ بود که حداقل قیمیت رو مشخص میکرد
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
godfather28
کارشناس عزیز
ممنون از توضیحات شما
سوالی داشتم
اگر ما سرور از ایران بگیریم
اینترانت که مسلما نمیشه .چون کاربر خارج از ایران هم داریم و ...
به هرحال سایت باید در خارج از ایران و برای روباتها و موتورهای جستجو هم قابل دیدن باشه
سرورهای ایران طوری هست
تشخیص بده
برای کاربر ایران .. اینترانت باشه
و برای خارج از ایران پهنای باند گران ایران رو حساب کنه؟
مستقیم درگیر همین کار هستم.
اصلا چنین کاری امکان پذیر نیست و هنوز روترهایی جداگانه نداریم که چنین تشخیصی بتونن انجام بدن.
موقع صحبت با کانفیگرهای شبکه دیتاسنتر و زیر ساخت و ... که بودیم برای همین مشکلات فقط نتیجه این هست زمانی این اتفاق میفتد که همه منازل فیبر نوری باشند که فیبر نوری به یک روتر وصل هست و ارتباطات داخلی حساب میشود و خارجی جدا
برای همین آیپیهای اینترانت به خارج دسترسی ندارند و اگر آیپی کلی بخواید بگیرید که هم ایران هم خارج دسترسی داشته باشند هزینه اینترنتی حساب میشود.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
SV24.CO
کاشکی یه اتحادیه هم برای هاستینگ بود که حداقل قیمیت رو مشخص میکرد
منظورتون از اتحادیه چیه داداش ؟ :105:
بسیار ناراحت کننده بود ! تو این سایت های دانلود بزرگ فقط آسان دانلود خیالش جمعه !!!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
RoobinaServer
مستقیم درگیر همین کار هستم.
اصلا چنین کاری امکان پذیر نیست و هنوز روترهایی جداگانه نداریم که چنین تشخیصی بتونن انجام بدن.
موقع صحبت با کانفیگرهای شبکه دیتاسنتر و زیر ساخت و ... که بودیم برای همین مشکلات فقط نتیجه این هست زمانی این اتفاق میفتد که همه منازل فیبر نوری باشند که فیبر نوری به یک روتر وصل هست و ارتباطات داخلی حساب میشود و خارجی جدا
برای همین آیپیهای اینترانت به خارج دسترسی ندارند و اگر آیپی کلی بخواید بگیرید که هم ایران هم خارج دسترسی داشته باشند هزینه اینترنتی حساب میشود.
من هم میدانستم
خواستم
کارشناس کمی بیشتر تامل کنند
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
paradiseserver
اتحادیه نمیدونی چیه دوست من ؟؟ یعنی همه قیمتاشون ثابت باشه ! مثلا یکی هاست 1 گیگ رو نده 300.000 تومان!
البته من با نظریه اتحادیه 80 درصد مخالفم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
paradiseserver
دیدی دم عیدی دار بست میزنن میوه فله ای میدن الان اینجا هم هاست دی ال جمع کرده می گن یکی پیدا بشه از این داربست ها بزنه سرور قدرتمند با سی پنل رایگان بده :52: