پاسخ : فروش خود را چندین برابر کنید - پنل حرفه ای ارسال ایمیل گروهی
از جعل مطالب و عنوان سایت (آواسرویس - آواسرور) مشخص هست که فقط میخواستن پول تو جیبیشون رو در بیارن!!!
من خودم سرور خریدم کلی دارم ضرر میدم باور کنید همش دارم از جیب میدم 1000 تومن هم تو این وضع برام زیاده دوستان میدونن من چی میگم. بعد این آقا ( بچه 12 ساله ) میاد پول ما رو بالا میکشه میره پدر مادرت میدونن داری کلاه برداری میکنی؟ واقعا خجالت بکش
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
SajjadM2
من خودم سرور خریدم کلی دارم ضرر میدم باور کنید همش دارم از جیب میدم 1000 تومن هم تو این وضع برام زیاده دوستان میدونن من چی میگم. بعد این آقا ( بچه 12 ساله ) میاد پول ما رو بالا میکشه میره پدر مادرت میدونن داری کلاه برداری میکنی؟ واقعا خجالت بکش
مشکل ما ایرانیه تو ضمینه فضای مجازی اینه که هنوز فرهنگ سازی نشده!
شما هم واسه 15000 تومان اعصاب خودتو خورد نکنی بهتر
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
soheil.zare2006
15.000 تومان پولی نیست اما اگر پولی رو که با زحمت به دست میاری یکی بالا بکشه ناراحت میشی دیگه!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
SajjadM2
15.000 تومان پولی نیست اما اگر پولی رو که با زحمت به دست میاری یکی بالا بکشه ناراحت میشی دیگه!
آره اینم حرف درستیه اما بازم به نظر من به اعصاب خوردیش نمیارزه
من تنها نیستم باید جلو فروشش رو بگیرم ولش نمیکنم :دی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
soheil.zare2006
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
soheil.zare2006
آره اینم حرف درستیه اما بازم به نظر من به اعصاب خوردیش نمیارزه
تعداد پست هایی که دادین گویای همه چی هست!
اگر هم خود آواسرویس! نباشی باز هم نباید اجازه داد تا کسی بیاد تو اینترنت کلاه برداری کنه و فضای اینترنتی رو بهم بریزه!
چه 1000 تومان چه 10.000 تومان چه بیشتر
99% کسانی که در اینجا هستند وبمستر هستند و از اینترنت درآمد دارند، و با این کلاه برداری ها اعتبار ان ها هم زیر سوال میره!
همین آواسرور! چند نفر توی یاهو به من گفتند که آواسرویس همون آواسرور هست و کلاه برداری میکنه
که خود آواسرور آومد و توی تاپیک اعلام کرد که آواسرویس از نام آواسرور سوءاستفاده کرده
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
djsiamak
اگر هم خود آواسرویس! نباشی باز هم نباید اجازه داد تا کسی بیاد تو اینترنت کلاه برداری کنه و فضای اینترنتی رو بهم بریزه!
99% کسانی که در اینجا هستند وبمستر هستند و از اینترنت درآمد دارند، و با این کلاه برداری ها اعتبار ان ها هم زیر سوال میره!
همین آواسرور! چند نفر توی یاهو به من گفتند که آواسرویس همون آواسرور هست و کلاه برداری میکنه
که خود آواسرور آومد و توی تاپیک اعلام کرد که آواسرویس از نام آواسرور سوءاستفاده کرده
خوب شد که آخرین تاپیکو دیدم مگرنه میخواستم خرید کنم ازش
دوستان شماها یه میل سرور خوب که ایمیل تبلیغاتی برام بفرسته سراغ دارین ؟ فقط کلاهبرداری نباشه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
djsiamak
دوست عزیز فکر میکنم منظور بنده رو بد برداشت کردید
منظور بنده از فی فرهنگی به جانب فروشنده بود که واسه چندرقاز پول حروم یه سایت راه اندازی کرده و تاره سر ملت رو کلاه میزاره!
این آقای آوا سرویس اگه مشکلی توی کارش نبوده و خدمات و سرویسهاش درست و حسابی بود بجای اینکه بیاد اسم و مطالبش رو کپی کنه یه کوچولو وقت میذاشت و خودش مطالبش رو مینوشت یا حداقل واسه سرویس دهیش یه قوانینی میگزاشت
فعلا هم که پیداش نیست که حتی این تاپیک ها رو جوای بده :104:
اگه از من میشنوید از این آقا سرویسی نگیرید! همین چند تایی که گرقتند و سرشون کلاه رفت باید درس عبرت بشه واسه سایرین
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
SV24.CO
خوب شد که آخرین تاپیکو دیدم مگرنه میخواستم خرید کنم ازش
دوستان شماها یه میل سرور خوب که ایمیل تبلیغاتی برام بفرسته سراغ دارین ؟ فقط کلاهبرداری نباشه
ایمیل سرور خوب میخوای از سایت Managed DNS | Email Delivery | SMTP | Domain Registration بگیر. البته یگم گرون میده