پاسخ : بنر فلش تنها 10 هزار تومان
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
shahab-f
سلام .
بله ما هم تو تیکت با عکس نشون دادیم که صفحه دوم متناش خیلی ناخواناست آدم باید کامل زوم شه روش تا متوجه بشه چی نوشته که متاسفانه چیز دیگه جواب مارو دادند ما این بنر رو برای انجمن وی بی ایران میخواستم که متاسفانه به دلیل این مشکل منصرف شدیم و دادیم یه بنر گیف برامون طراحی کنند ...
آقا شهاب بنر رفع مشکل شد و ایمیل بهتون ارسال شد.
موفق باشید.
با سلام و عرض پوزش تا بعد عاشورا و تاسوعا دیگر امکان سفارش دادن را ندارید . چون بسیار مشغول کار های دیگران و ... هستیم.
بعد عاشورا و تاسوعا امکان سفارش فعال می شود و میتوانید پرداخت کنید و سفارش هایتان را برامون ارسال کنید.
و ما هم در خدمت شما دوستان عزیز هستیم.
موفق باشید.
با سلام دوستان به دلیل مشکلاتی که به وجود آمد اطلاعات شما اعزیزان پاک شد . لطفا کسانی که سفارش داده بودند و تحویل نداده بودیم دوباره سفارش بدن اما پرداخت نکنن.
موفق باشید.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
GoldinHost.IR
با سلام دوستان به دلیل مشکلاتی که به وجود آمد اطلاعات شما اعزیزا پاک شد . لطفا کسانی که سفارش داده بودند و تحویل نداده بودیم دوباره سفارش بدن اما پرداخت نکنن.
موفق باشید.
سلام
من سفارش داده بودم سایتتونم الان بالا نمیاد که مجدد سفارش بدم من همینجا مشخصات پ.خ کنم اوکیه ؟
کارشون نمیشه گفت افتضاح هست ولی ضعیف است . من که بنر ساخته شده رو با اینکه هزینش رو هم داده بودم Shift + del کردم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
DeltaGostar
کارشون نمیشه گفت افتضاح هست ولی ضعیف است . من که بنر ساخته شده رو با اینکه هزینش رو هم داده بودم Shift + del کردم
با سلام . شما از کارمون خوشتون نمی اومد پس سفارش نمی داید.
الان هم پول رو برگشت دادیم موفق باشید.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
DeltaGostar
والا ما که راضی بودیم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
shahab-f
والا ما که راضی بودیم
آقا شهاب لطف دارید.:)