پاسخ : فروش سایت فایل شرینگ ( اسکریپت Xfilesharing Pro )
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
parsa7
یعنی دلار 1550 تومن ؟متاسفم
خوشبختانه لایسنس لایف تایم هست و عجله ای در فروشش نیست
دقت داشته باشید که لایسنس فقط یک سال به شما پشتیبانی میده و همینطور Update های اسکریپت
بعد هم شما 1000000000000000000000000000000000000000000 بار هم این تاپیک رو بالا ببرید تا قیمت رو کم نکنید فروش نمیره :71:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Mr_Parham
دقت داشته باشید که لایسنس فقط یک سال به شما پشتیبانی میده و همینطور Update های اسکریپت
بعد هم شما 1000000000000000000000000000000000000000000 بار هم این تاپیک رو بالا ببرید تا قیمت رو کم نکنید فروش نمیره :71:
عزیز مهلت یک ساله ای که گفتید فقط برای دریافت اپدیت اسکریپت به نسخه های بالاتر هست که اون رو هم میتونید به سادگی داشته باشید !
اخرین ورژن 2 هست که موجود هست
پشتیبانی از اسکریپت ارتباطی با این یک سال نداره
شما برید بخیرد 800 تومن
اپدیت شد
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
parsa7
عزیز مهلت یک ساله ای که گفتید فقط برای دریافت اپدیت اسکریپت به نسخه های بالاتر هست که اون رو هم میتونید به سادگی داشته باشید !
اخرین ورژن 2 هست که موجود هست
پشتیبانی از اسکریپت ارتباطی با این یک سال نداره
شما برید بخیرد 800 تومن
اپدیت شد
توی امضای من رو نگاه میکردید میدید که من نسخه ی کامل رو دارم (با تعداد مد بیشتری از شما که حدود 1000 دلار ارزش داره) و برای همین بهتون گفتم چون خیلی وقت هست از این اسکریپت استفاده می کنم و از شما بیشتر میدونم :)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Mr_Parham
توی امضای من رو نگاه میکردید میدید که من نسخه ی کامل رو دارم (با تعداد مد بیشتری از شما که حدود 1000 دلار ارزش داره) و برای همین بهتون گفتم چون خیلی وقت هست از این اسکریپت استفاده می کنم و از شما بیشتر میدونم :)
بله شما استاد شما این کاره
پس حتما میدونید که الان دارم حداقل 200 تومن زیر قیمت روز میدم ( البته به جز هزینه ای که برای ثبت دامنه داده شده )
اگر خریدارید در خدمتتون هستم.اگر نه موفق باشید !