پاسخ : ریسلر از ایران ماهیانه 3.500 تومان !
mha_mha دوست من ببخشید که من وارد بحث میشوم من نه از ایشون سرویس دارم و نه طرفداری میکنم ولی شما هی دارید یک موضوع رو کش میدید که بگید ایشون سرویس خوبی ندارد یا در اینده به مشکل میخورد یا هرچی میتونم بپرسم دلیل شما چی
هست ؟خریدار باید خودش تصمیم بگریه و خرید بکنه شما هی دارید میگید
نقل قول:
در مورد آفر، من اصلا نگفتم هر کی آفر بده یعنی سابقش بیشتره، گفتم با صبر 100% مشخص میشه که عاقبتش چی میشه البته متاسفانه از الان معلومه.
شما چرا به جای بقیه تصمیم میگیرید ؟ایشون اگر به مشکل بخوردن کاربراشون تاپیک میزنند اگز هم نخورند که باز به ما و نه به شما ارتباطی ندارد!
شما اومدید در تاپیک فروش یک کاربر دیگه هی دارید میگید شما نمیتونید سرویس بدید از الان محکوم به شکست هستید! دوست من میتونم بپرسم اگر ایشون شکست بخوره به شما سودی میرسه ؟؟!
در آخر اگر ایشون بگه شکست خوردن بیخیال میشید؟
پ.ن :من نه طرفدار ایشون هستم و نه به من سودی میرسد و عضو هیج ارگان دسته و سازمانی هم نیستم
سلام
ببخشید چرا نمیشه از هیچ کدوم از شماره های داخل سایت ارتباط برقرار کرد؟
این فروش پا برجا است؟
بکاپ گیری دارید یا خیر؟
سپاس:53:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
B.Z
mha_mha دوست من ببخشید که من وارد بحث میشوم من نه از ایشون سرویس دارم و نه طرفداری میکنم ولی شما هی دارید یک موضوع رو کش میدید که بگید ایشون سرویس خوبی ندارد یا در اینده به مشکل میخورد یا هرچی میتونم بپرسم دلیل شما چی
هست ؟خریدار باید خودش تصمیم بگریه و خرید بکنه شما هی دارید میگید
شما چرا به جای بقیه تصمیم میگیرید ؟ایشون اگر به مشکل بخوردن کاربراشون تاپیک میزنند اگز هم نخورند که باز به ما و نه به شما ارتباطی ندارد!
شما اومدید در تاپیک فروش یک کاربر دیگه هی دارید میگید شما نمیتونید سرویس بدید از الان محکوم به شکست هستید! دوست من میتونم بپرسم اگر ایشون شکست بخوره به شما سودی میرسه ؟؟!
در آخر اگر ایشون بگه شکست خوردن بیخیال میشید؟
پ.ن :من نه طرفدار ایشون هستم و نه به من سودی میرسد و عضو هیج ارگان دسته و سازمانی هم نیستم
خواهش می کنم، شما حدودا درست می گید من یکم زیادی بحثو طولانی کردم، باید حرفمو می زدم و می رفتم، اما فقط تقصیر من نبود. جریان اینه که من اول با دیدن قیمت های یکی از ریسلر های جناب hostspace، بسیار تعجب کردم و گفتم اگر کیفیت هم خوب باشه منم از ایشون سرویس برگیرم، اما با بررسی و تحقیق هایی که انجام دادم به نتایجی رسیدم گفتم دیگران هم از شرایط آگاه باشند و هم اینکه وقتشون صرف تحقیق نشه و ... برای اینکه شما هم بفهمید دلیل من چی بود می توند به پست زیر مراجعه کنید:
http://www.webhostingtalk.ir/f20/640...tml#post596754
بله کاربران هم مختارند و هم مخ دار! و خودشون می توند تصمیم بگیرند. و من اینو وظیفم دونستم که اطلاعاتی رو که بدست آوردم اعلام کنم چون خودم تو این فروم یا هر جای دیگه تو اینترنت، می خوام سرویسی یا کالایی بخرم به نظر دیگران بسیار توجه می کنم و از آنها بابت نظرات مفید تشکر می کنم. دوباره داره بحث طولانی میشه. اما من از شکست ایشون ناراحت می شم اما می خوام دیگران هم توجه شون بیشتر جمع بشه و خدایی نکرده از سودجویی کسانی ضرر نکنند. در آخر هم بگم نه من هیچ وقت بیخیال نمی شم و در مورد کارهای خوب هر چی می تونم تشکر و راهنمایی وتبلیغ می کنم (البته کار خوب خودش تبلیغه) و در مورد کارهای بد هم تا جایی که بتونم روشن سازی می کنم. یک زبان دارم دوتا دندان لق، می زنم تا می توانم حرف حق.
متاسفانه هنوزم قطع هست ؟ کی درست میشه ؟ چون قراره امروز سایت مشتری رو تحویل بدم
چی شد ؟.....................
آقا من نمیدونم پشتیبانی کجاست چون سایت hostspace هم بالا نمیاد
متاسفانه سایت ها بالا نمیاد و از دسترس خارج شدن ... لطفا رسیدگی کنید ... تا حالا فک کنم به علت دیرکد شرکت ما نزدیک به 50 تومان ضرر کرده ... خواهش سریعتر پیگیری کنین
درود به کاربران هاست اسپیس
2 روز اخیر ، شاهد اختلالاتی در سرویس سرور 1 بودیم .
سرور 1 زیر حمله Dos قرار گرفته بود که سرویس های ریسلر مشتریان داون شده بود .
برای رفع مشکل ، سرور را به سرور قوی تری انتقال دادیم که این عمل باعث اختلالات 2 روزه در برخی از سرویس ها شد .
در پی این انتقال مشتریان ریسلر باید ، آی پی سرویس خود را به 79.175.168.129 تغییر بدهند .
با تشکر
نقل قول:
سلام
ببخشید چرا نمیشه از هیچ کدوم از شماره های داخل سایت ارتباط برقرار کرد؟
این فروش پا برجا است؟
بکاپ گیری دارید یا خیر؟
سپاس:53:
فروش پابرجا هست . اما تازه انتقال سرور دادیم و تا فردا امکان سفارش وجود نداره
شماره تماس هم : 01318826869 و 09116387128
آقا دوباره سایت ها بالا نمیاد ... لطفا پیگیری کنید
دلیل این همه قطعی سرور رو واقعا نمیدونم به چه علتی هست
اما واقعا دیگه حوصله بر میشه
خواهشن زودتر پیگیری کنید