پاسخ : برای اولین بار رم 48 گیگ سیپو 24 کور پورت 1گیگ فضا 100 گیگ -مجانی-معرفی سرویس magicvps.com
منم یک دونه تست میخوام!...:-b
اگر خوب بود بخرم
پاسخ : برای اولین بار رم 48 گیگ سیپو 24 کور پورت 1گیگ فضا 100 گیگ -مجانی-معرفی سرویس magicvps.com
اگر امکانش هست یک تست هم به من بدید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
.::MEHRAN::.
سلام لطفا یه تست هم برا من ارسال کنید
اگه تمدید کنم میزان هارد انتخابیه ؟؟؟
هزینه اش فرق میکنه برای هارد؟؟؟
درضمن چه میزان رم و سی پی یو قابل استفاده است؟؟؟
تست 50 گیگ ارسال شد
فعلا برای هستش و برسی موارد و مشکلات ولی روی سرور اصلی پلانهای 100 و 200 و 300 و 500 گیگ قابل سفارش هست
پلان دیفالتش با هارد 100 هست که میهش 40 تومن قیمت ثابت پلانهای بالاتر گرونتر هستش
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mohamad2314
یه تست هم به ما بدین لطفا
ارسال شد تست 50 گیگ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
pardishosting
می شه بفرمایید روی این سرور چه تعداد کاربر هاست می کنید ؟
حدودا 30 نفر تا 35 نفر حداکثر
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
persiansoftware
سلام.لطفا به بنده هم یک تست بدهید
ارسال شد 50 گیگ تست
سلام
اگه میشه یه تست هم به بنده بدید یه نرم افزار میخوام تست کنم ببینم چقد به Cpu و Ram بستگی داره کارش
ممنون
سلام
لطف میکنید یه تست هم به بنده بدهید (Silver)
ممنون
سلام
کارجالبی هست. ولی یکم روش بیشتر فکر کنید. من به شخصه میگم به مشکل بر میخورید. چرا؟ چون شما تمام منابع سرور رو به یک یوزر اختصاص میدین و مشابه همون رو هم به یک یوزر دیگه، و الی .... حالا اگه این وسط چندتا از یوزرهاتون بخوان شیطنت کنن و یا گیریم بخوان بیش از حد مجاز از منابع استفاده کنن میدونید چه بلایی سر سرور اصلی میاد؟
بنده به هیچ عنوان قصد نا امیدی شما رو ندارم ولی همین که دارین تست میگیرین خودش خیلی خوبه ولی هیچوقت این تستی که شما میگیرین نتیجه اصلی رو نمیده چون در عمل یوزیج مشتریهایی که این سرویس رو ازتون خریداری می کنن با این تست برابر نیست.
در هر صورت موفق باشید.
:(( میشه تست منو بدین :((