پاسخ : فروش سرورمجازی از کشور های (انگلیس-المان-امریکا)نارس ســــــــرور
اینجا توهین کردن به دیگران آزاد هست؟
سروریس مردم را تحویل نمی دهند فوحششون هم میدن.واقعا" این بازار سرور و... بچه بازی شده.یارو فکر می کنه به $ خرید میکنه اوباما شده.
پول من را پس بدهید . 252500 ریال.
من پیگر این مسئله از پارس پال خواهم شد.ابیوس شما را برای دیتا سنتر نیز آماده خواهم کرد.
منتظر عواقب توهینتان باشید.
سلام،
من الآن ازشون سرور گرفتم! تحویلشون چند دقیقه ای بود! پشتیبانی شون هم خوش اخلاق بود و کلی باهام راه اومد.
سرعت سرور هم عالیه!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nars_Vps
شما واقعا نفهم هستید بیشتر از 1 روز من گفتم تیکت کنید.
واقعا که...
اولین باره یک سرویس دهنده دیدم به کاربراش توحین میکنه..
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
SajjadM2
واقعا که...
اولین باره یک سرویس دهنده دیدم به کاربراش توحین میکنه..
برادر! توهین رو اینجوری می نویسن
درود به همه ی دوستان ...
منم 3 روزه که از نارس سرور، سرور مجازی گرفتم، چون یکم تازه کار بودم تو خیلی کارها مشکل داشتم، خداییش تو این 3 روز هر کاری که میخواستم انجام بدم و بلد نبودم ، تو یاهو مسنجر پرسیدم، همون جا آنلاین زود بهم جواب دادن.
پشتیبانیشون حرف نداره، عالیه!
قیمتاشونم که دیگه خودتون دارید میبینید.
سرعت و کیفیت هم من راضی راضی هستم.
به همه ی دوستان پیشنهاد میکنم ...!
درود به همه ی دوستان ...
منم 3 روزه که از نارس سرور، سرور مجازی گرفتم، چون یکم تازه کار بودم تو خیلی کارها مشکل داشتم، خداییش تو این 3 روز هر کاری که میخواستم انجام بدم و بلد نبودم ، تو یاهو مسنجر پرسیدم، همون جا آنلاین زود بهم جواب دادن.
راستی، دوستانی که از نارس سرور گله دارن، اینو میخواستم بگم :
آخه این بنده ی خدا که از 24 ساعت روز ، 25 ساعت آنلاینه، خوب هر کاری دارید تو یاهو مسنجر بگید براتون انجام میده دیگه!
منم اولی که سرور رو گرفتم به جای 80 گیگ هارد، 7گیگ هارد داشت وقتی بهشون گفتم تو کمتر از 1 دقیقه برام درستش کردن، شما هم مشکلاتتون رو بهشون بگید که برطرف کنن :65:
من که مشکلی با نارس سرور ندارم، خیلی هم ازشون ممنونم به خاطر قیمت های عالیشووووووووووووووون :*
nars_vps: to webhosting ozv hasti?
nars_vps: http://www.webhostingtalk.ir/f15/54486/
nars_vps: inja post bede binam
nars_vps: nari ... sher benevisi ha
nars_vps: chiz dorost
nars_vps: nazar bede bebinam
nars_vps: 100 ta nazar dadan
nars_vps is typing...
nars_vps: to hamin poste
با سلام خدمت همه کاربران این انجمن این باعث تاسف که فروشندگان با اعمال فشار و زور مشتریان را مجبور یه پست و تعریف کردن از سرور هایشان میکنند روندی که از بدو تاسیس این سیستم تبلیغاتی در این انجمن بوده و هست این تکه ای از نا گفته های این انجمن تخصصی است
شوخی کردم
بگذارید خلاصه ای از فعالیت های من با اقا رضای گل رو خدمت کاربران بیان کنم من جز اولین مشتری های این دوست خوبمون هستم
ایشون از نظر فنی شاید در سطح بالایی نباشند ولی در معرفت و دوستی در بین فروشندگان سرامد هستند
اشنایی ما از یک اسم شروع شد کلاهبرداری به اسم وحید قپانی فرد کاشانی که فکر کنم اقا رضا خوب یادش بیاد مگه میشه یادش بره
بگذریم در اویل یک اشکالاتی داشت اقا رضا ما که الان کمتر مشاهده میشه ولی خوب در حال حاضر بنده از ایشون خیلی راضی هستم در حالی خودم میتونم سرور اختصاصی و یا از دیگر سرویس دهندگان سرور مجازی با قیمت کمتر تهیه کنم ولی با ایشون کار میکنم هم از نظر کیفیت سرور و هم از نظر صداقت در فروش جدیدا هم انباری خونشون رو کرده شرکت 24 انلاینه با سود حاصله هم همش داره پیتزا سفارش میده
کلاس کار هم داری پنجشنبه جمعه رو تعطیل کرده مثل دکترا ولی خوب هر موقع زنگ بزنی 3 صبح 12 شب 9 صبح گوشی میگیره با صدایی خواب الود میگه بله بعد پا میشه میاد انلاین میشه کارتو میرسه
این صحبتی صادقانه از طرف یک دوست و مشتری یک ساله این اقا رضای ما
با تشکر
ns***
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
konkoori84
سلام،
من الآن ازشون سرور گرفتم! تحویلشون چند دقیقه ای بود! پشتیبانی شون هم خوش اخلاق بود و کلی باهام راه اومد.
سرعت سرور هم عالیه!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
abol007
درود به همه ی دوستان ...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
abol007
راستی، دوستانی که از نارس سرور گله دارن، اینو میخواستم بگم :
آخه این بنده ی خدا که از 24 ساعت روز ، 25 ساعت آنلاینه، خوب هر کاری دارید تو یاهو مسنجر بگید براتون انجام میده دیگه!
منم اولی که سرور رو گرفتم به جای 80 گیگ هارد، 7گیگ هارد داشت وقتی بهشون گفتم تو کمتر از 1 دقیقه برام درستش کردن، شما هم مشکلاتتون رو بهشون بگید که برطرف کنن :65:
من که مشکلی با نارس سرور ندارم، خیلی هم ازشون ممنونم به خاطر قیمت های عالیشووووووووووووووون :*
با تشکر از تمامی دوستان که نظرات خود را لطف کردند.موفق باشید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
net_sir
nars_vps: To webhosting ozv hasti?
Nars_vps:
http://www.webhostingtalk.ir/f15/54486/
nars_vps: Inja post bede binam
nars_vps: Nari ... Sher benevisi ha
nars_vps: Chiz dorost
nars_vps: Nazar bede bebinam
nars_vps: 100 ta nazar dadan
nars_vps is typing...
Nars_vps: To hamin poste
با سلام خدمت همه کاربران این انجمن این باعث تاسف که فروشندگان با اعمال فشار و زور مشتریان را مجبور یه پست و تعریف کردن از سرور هایشان میکنند روندی که از بدو تاسیس این سیستم تبلیغاتی در این انجمن بوده و هست این تکه ای از نا گفته های این انجمن تخصصی است
شوخی کردم
بگذارید خلاصه ای از فعالیت های من با اقا رضای گل رو خدمت کاربران بیان کنم من جز اولین مشتری های این دوست خوبمون هستم
ایشون از نظر فنی شاید در سطح بالایی نباشند ولی در معرفت و دوستی در بین فروشندگان سرامد هستند
اشنایی ما از یک اسم شروع شد کلاهبرداری به اسم وحید قپانی فرد کاشانی که فکر کنم اقا رضا خوب یادش بیاد مگه میشه یادش بره
بگذریم در اویل یک اشکالاتی داشت اقا رضا ما که الان کمتر مشاهده میشه ولی خوب در حال حاضر بنده از ایشون خیلی راضی هستم در حالی خودم میتونم سرور اختصاصی و یا از دیگر سرویس دهندگان سرور مجازی با قیمت کمتر تهیه کنم ولی با ایشون کار میکنم هم از نظر کیفیت سرور و هم از نظر صداقت در فروش جدیدا هم انباری خونشون رو کرده شرکت 24 انلاینه با سود حاصله هم همش داره پیتزا سفارش میده
کلاس کار هم داری پنجشنبه جمعه رو تعطیل کرده مثل دکترا ولی خوب هر موقع زنگ بزنی 3 صبح 12 شب 9 صبح گوشی میگیره با صدایی خواب الود میگه بله بعد پا میشه میاد انلاین میشه کارتو میرسه
این صحبتی صادقانه از طرف یک دوست و مشتری یک ساله این اقا رضای ما
با تشکر
ns***
:d
عزیز ما یه چیزی گفتیم شما هم جدی گرفتی اینجا ... :d
با تشکر شما هم یکی از دوستان صمیمی من هستید خوش حالم که تا به حال به مشکلی نخوردیم.
ولی جای این شوخی ها نبودا !!!!!!!