پاسخ : فروش ویژه سرورمجازی از هلند| مناسب برای کسانی که از دست abuse خسته شدند.|
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
baamusic
با سلام من سفارش دادمخواهشا امروز تحویل بدیدتست کنیم ببینیم چطوری که این همه تعریف کردید و در صورت رضایت همینجا عنوان میشه ممنونم
سلام
روزی میز کاری سفارشات زیادی هست نمیدونم برای شما تحویل داده شده یا خیر
امیدوارم رضایت داشته باشید
در صورتی که مشکلی داشتید حتما تیم پشتیبانی رو مطلع کنید.
@ shingo: اقای خدایی ، فکر نمیکنم شما مشتری ما هستید ولی اگه هستید خوشحال میشم شماره کاربریتون ارسال کنید تا بررسی کنم به چه دلیل این مشکل پشتیبانی داشتید
هرچند حدس میزنم از چی میتون باشه !سلف منیج بودن سرویس ها ! که این از ابتدا تا انتها اعلام شده سرویس ها سلف منیج هستند غلی رغم اینکه بارها اعلام شده ولی باز بعضی مشترکین فکر میکنند...
دوستان اگه انتقادی بود به واسطه اینکه تیم پشتیبانی از همین انجمن استخدام شدند و انجمن های مجاور به جز 3 نفر که ا نزدیک دسترسی به هم داریم ممکنه تخلفاتی صورت هم بگیره
حتما
1- اینجا ! از طریق پیغام خصوصی ، بنده رو مطلع کنند
یا
2- از طریق ادرس ایمیل info@novinvps.net هرگونه تخلف از طرف تیم پرسنل پشتیبانی ما مشاهده شده اطلاع بدند که رسیدگی بشه.
ممنون
پاسخ : فروش ویژه سرورمجازی از هلند| مناسب برای کسانی که از دست abuse خسته شدند.|
من کاملا novinvps.com را برای ارائه پشتیبانی خوب و بموقع تائید می کنم
طبق تاپیک و دوستان که گفته بودند ما از ایشان یک سرور جهت تست خریدیم که در کمتر از 1 ساعت با در نظر داشتن سفارشات زیاد تحویل اینجانب شد.
در حالی که میکروتیک بود و الان نظرم عوض شد و میخوان برای من ویندوز نصب کنند .
البته سرعت سرور تست نشده که پس از نصب تست و اینجا عنوان می کنم
حرف اول خدمات رو پشتیبانی میزنه که این دوستمون novinvps.com از نظر من کارش خوبه و تا حالا که پشتیبانی بدی نداشته.
البته ممکنه اون آقا که انتقاد کرده دلیلی داشته که میتونه عنوان کنه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
از خدمات خوب novinvps.com متشکرم
اقای محترم نصب os چه ربطی به سلف منیج بودن سرویس ها داره؟اونم واسه اولین بار؟ بالا رفتن دلار چه رابطه ای با هزینه 5 تومنی نصب os داره؟
واقعا پشیمون شدم.خلاصه جریانو میزارم انشالا این دوستمون بیان و من کاربران دبگرو از اشتباه دربیارن
من واسه ی اولین بار می خواستم os سرور و عوض کنم تیکت زدم و گفتن این کار 5 تومن هزینه داره بعد بهشون معترض شدمو گفتم چه خبره 5 تومن ایشون جواب دادن که دلار گرون شده
بعد به همکار دیگشون اومدن و گفتن ما واسه همه مشتریا رایگان نصب می کنیم شما مشتری نیستید و چون به همکار بنده معترض شدید باید 5 تومن بریزید تا نصب کنید
همه ی تیکت ها هم موجود هستش
NL-1024-50gb
فضای هارد دیسک : 50 گیگ
ترافیک : نامحدود
رم: 1 GB اختصاصی
سی پی یو: Xeon 3 core
پنل ریبوت : بله
سرویس های هلند کاملا مناسب برای تورنت و وارز می باشند
29,000 ماهانه
---
آیا از این سرویس موجود می باشد؟
سلام
1- سرویس سالم تحویل داده میشه و اینکه شما چه طوری خرابش کنید یا صحیح استفاده کنید به خودتون بر میگرده ! و بله ! هزینه دریافت میشه ! ریلود OS بارها اعلام شده که 5 تومان هزینه داره و اصلا ربطی به دلار نداره و اگه تیم پشتیبانی گفته به شما ، که واسه گرونی دلار هستش ! اشتباه کرده و شماره تیکت رو برای من به صورت پیغام خصوصی ارسال کنید برخورد میکنیم !
نقل قول:
بعد به همکار دیگشون اومدن و گفتن ما واسه همه مشتریا رایگان نصب می کنیم شما مشتری نیستید و چون به همکار بنده معترض شدید باید 5 تومن بریزید تا نصب کنید
شدیدا چنین چیزی مثل گرونی دلار برای نصب reload تکذیب میشه ! و این بر میگرده به سیاست کاری ما که 5 تومان بابت ریلود دریافت میشه و نه به خاطر هیچ چیز دیگه ! + این قضیه که بالا اعلام کردید چون معترض شدید باید 5 تومان بدید شدیدا برخورد و تکذیب میشه !
حتما شماره تیکت هارو پیغام خصوصی کنید ! در صورتی که واقعا چنین عملی اتفاق افتاده من با پشتیبانی مربوطه جویا بشم چرا ؟ و به چه دلیل ؟؟
بچه بازی که نیست ، اگه کلکلی شده باشه بیان بگن حالا چون کل کل کردید 5 تومن بده !
برام تعجب بر انگیزه !
منتظر پیغام خصوصیتون هستم
نقل قول:
- ریلود OS بارها اعلام شده که 5 تومان هزینه داره و اصلا ربطی به دلار نداره
با این اوصاف منصرف از خرید شدم صد رحمت به آقای هوشیار و تیمش ....
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
boy67
با این اوصاف منصرف از خرید شدم صد رحمت به آقای هوشیار و تیمش ....
بله شما حق انتخاب دارید و اصلا جای هیچ موردی نیست شما باید قوانین مارو بخونید و بعد اقدام به خرید کنید ! یعنی شما نخونده خرید میکردید درسته؟ پس بهتر که خرید رو انجام ندادید که بعدا با مشکل مواجه نشید ! قبل از خرید حتما ! مفاد قرارداد رو با دقت از هر شرکتی بخونید ، چون هر شرکت/ تیم قوانین خاص خودشو داره .
نقل قول:
14: تمامی سرویس ها UNMANAGED میباشند بدین گونه که در صورت خرابی سرویس توسط مشترک به مشتری کنسول داده میشود و سپس میتواند نسبت به رفع مشکل خود به راحتی اقدام نماید.
2 اپشن داریم:
1- کنسول میدیم مشتری خودش ریلود کنه
2- با دریافت هزینه انجام میشه
من الا در تاپیک هم اینجا یعنی ، مینویسم که 5 تومن هزینه در بر داره مشتری ازاده که بتونه قوانین رو قبول کنه که بخره یا نخره :54:
سلام
لطفا ایپی جهت تست پینگ ارسال کنید
سلام محمد حسین جان
فکر کنم سو تفاهم شده تنها انتقالی ما از انگلستان به هلند بوده اونم یکی از سرورها
و اگر نه اصلا جا به جایی نه تنها صورت نگرفته،بلکه از همه کشورهایی که ذکر کردید اگه
تو سایت نگاه کتید ما سرویس میدیم
شاید مشکلی داشتید که فقط سرویس شمارو جه به جا کردن?
چون ما با مشتری هنیشه همکاری میکنیم، مثلا از امریکل سرویس داره ابیوز میاد spam
به جای اخراج ، اونو به سرورهای که گیر نمیدن از دیگر کشورهایی که داریم انتقال میدیم.
این کار شاید از نظر همکاران حرفه ای نباشه و کاربر رو طبق قوانین باید اخراج کرد چون میتونه بعدا دردسر درست کنه
ولی ما تا جایی که بشه همکاری میکنیم، حتی شده انتقالش میدیم
بازم ممنون
پیروی حرفتون در مورد افزابش قیمت: سرویس ها فقط 5 تومن افزایش قیمت دادیم
اونم بعد از 2 ماه! که دیگه ضرر میلیونی میکردیم
هرچی صبر کردیم بیاد پایین نیومد ارز، بالاترم رفت...
به خصوص ما سرورهامون raid زده بودیم هزینشم گرونتره واسه ما.
فاکتور شما باید فوقش بشه 19 تومن اگه 15 تومان بوده