نسخه دمو بروز شد
نمایش نسخه قابل چاپ
نسخه دمو بروز شد
بخش راهنمای سایت و بخش امکان تعیین مجوز های دسترسی برای کاربرانی که به عنوان مدیر انتخاب میشوند به بخش های پنل مدیریت به سیستم اضافه شد
خوب بالاخره برنامه به صورت فاینال در اومد و تمام بخش های مورد نیاز بهش اضافه شد.
وب سایت فروش لایسنس هم با توجه به نیازمندی های خودش بالا اومد.
طی ۲ روز آینده نرم افزار تست میشه و اگه مشکلی نباشه انشاالله شروع به کار میکنیم.
خواستم از تمام دوستانی که تو طراحی پروژه با ارسالده ایداه هاشون کمک کردن تشکر کنم.
سلام. ممنون از شما بابت تمامی تلاش هاتون.
خسته نباشید.
اخیرا سایت فرستنده امکان جدیدی رو اضافه کردند و گفتم شما رو در جریان قرار بدم تا ببینید می شه با یان امکان جدید پلاگین پرداخت فرستنده رو اضافه کنید یا خیر.
برای دیدین این امکان به این سایت مرجعه کنید : Ferestande API
موفق باشید
ظاهرا مشکلی برای استفاده نیست . انشاالله به سیستم اضافه میشه
با سلام خدمت شما دوست عزیز اخرین تحولات رو میگین بلاخره فروش شروع شده یا نه؟
با سلام
سرویس آماده ارائه بود ولی چند نفر از دوستان درخواست هایی دادن که طبق بررسی قرار شد تو همین نسخه ۱ ارائه بشه که به شرح ذیل میباشد :
۱ - مدیریت کامل اکانت ها توسط مدیر کل از طریق پیامک و بدون نیاز به اینترنت ( هنگامی که دسترسی به نت ندارند )
۲ - گروه بندی کاربرا و اهداء مجوز به گروه های جهت دسترسی به بخش های مختلف سایت
۳ - گروه بندی تخفیف جهت اعمال گروهی تخفیف که در آینده اعمال تغییرات را راحت تر کند (با توجه به بالا رفتن تعدا کاربران)
۴ - امکان import کاربران از پنل ibs برای کاربرای قدیمی
و البته حدود ۶ ۷ مورد ریزه کاری که در حال انجام هستیم به زودی این موارد هم تو برنامه اضافه شه دوباره در خدمت هستیم.
خب اقا پس دو سه روز هم باید صبر کنیم؟
اگه امکان داره این برنامه به cc///prox*هم وصل بشه عالی میشه
بله باید صبر کنید. اونو مطمئن نیستم که به این سیستم به صورت گلوبال اضافه کنم فعلا و لی اگه شما اون شخصی بودی که فرستنده میخواستی به احتمال قوی به سیستم اضافه میشه
من نه فرستنده نمیخواستم
یه سوال الان من نمایندگی چیز پی /ان دارم خب که کنترل پنلش ibsngهستش اونو میشه وصل کرد به این یا باید نمایندگی نباشه سرور دسته خودم باشه؟