پاسخ : فروش ویژه سرور مجازی با رم 1 فقط 12.900 تومان ماهانه (تعداد محدود)
برای دریافت سرور جدید ایمیل زدم!
خدایی من موندم من رم یک رو میدم 50 تومان واسم هیچی نمی مونه شما چطور واستون سود میکنه :-o به ما هم یاد بدید
ما همچنان منتظریم .... 2 روز پیش که اینجا بهتون اطلاعات حساب رو پیغام خصوصی دادم گفتین به info.dostanweb@yahoo.com ایمیل بزن 2 بار بهش ایمیل زدم خبری نشد
دبروز که اومدم تو تاپبک گفتم گفتین سایت بالا اومده تیکت بزن تا هزینه برگشت بشه!! تیکت زدم بازم خبری نشد !!! راه بعدی چیه ؟!!!
اصا توصیه نمیشه
من الان 12 روه ازشون سرور گرفتم 6 روزش قطعه رفتم تکیت بدم نمیدونم چی کار کرده نمی تون وراد سایت بشم بعد بهشون تو یاهو می گم سریس من قطعه هر روز یه بهانه میاره
من جمله از بهانه هاشون :
ای پی تون بن شده یه ای پی جدید بگیرید ! علت نا معلوم
تیکیت بدید ما درست کنیم ! سه روز پیش تیکیت داد هنوز جوای دریافت نکردم
...
پورت ارتباطی وی پی ان رو بستن ! دلیل نامعلوم
پشتیبانی زیره صفر ...
..................
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
aliqq
ما همچنان منتظریم .... 2 روز پیش که اینجا بهتون اطلاعات حساب رو پیغام خصوصی دادم گفتین به
info.dostanweb@yahoo.com ایمیل بزن 2 بار بهش ایمیل زدم خبری نشد
دبروز که اومدم تو تاپبک گفتم گفتین سایت بالا اومده تیکت بزن تا هزینه برگشت بشه!! تیکت زدم بازم خبری نشد !!! راه بعدی چیه ؟!!!
خدارو شکر کن شمارو از سایت بن نکرده هنوز ....
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
gasem_h
خدارو شکر کن شمارو از سایت بن نکرده هنوز ....
اگر منظورتون حساب کاربری داخل خود سایتشونه که کلا همه چیز پریده و دیگه حساب کاربری ای در کار نیست !! از قسمت تماس باما براشون تیکت بزن ،گرچه من 2 روزه دارم ازونجا تیکت میزنم میاد اینجا میگه قسمت تیکت سایت راه افتاده !! ازونجا تیکت بزن !! نمیدونم پس من از کجا تیکت زدم !!!؟!؟؟؟؟
اینجا هم چندین پیغام خصوصی دادم بشون میگن مشخصات حسابتو به اون ایمیل بفرست 10 بار فرستادم !! جوابی نگرفتم بعد اومدم تو تاپیک پی گیری میکنم، میگه :
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
دوستان وب
دوستان لطفا بحث رو دراز نکنید .
به شما هم عرض کردم مشکل را تیکت کنید تا هزینه برگشت داده شود ...
نمیدونم پس من چکار کردم !!؟!؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
gasem_h
اصا توصیه نمیشه
من الان 12 روه ازشون سرور گرفتم 6 روزش قطعه رفتم تکیت بدم نمیدونم چی کار کرده نمی تون وراد سایت بشم بعد بهشون تو یاهو می گم سریس من قطعه هر روز یه بهانه میاره
من جمله از بهانه هاشون :
ای پی تون بن شده یه ای پی جدید بگیرید ! علت نا معلوم
تیکیت بدید ما درست کنیم ! سه روز پیش تیکیت داد هنوز جوای دریافت نکردم
...
پورت ارتباطی وی پی ان رو بستن ! دلیل نامعلوم
پشتیبانی زیره صفر ...
..................
دوست عزیز لطفا برای حرف هاتون سند ارائه کنید !!!!!
1- شما در یاهو هیچ پیامی جدیدا برای قطعی ندادید !
2- در سرور آلمان قطعی به دلیل لاک کردن آی پی از طرف دیتاسنتر بود و متن آبیوز هم برای شما ارسال شد پس بهونه نبوده !
3- شما هیچ تیکتی تا الان در سیستم جدید برای ما ارسال نکرده اید ! در صورتی که ارسال شده مدرک ارائه کنید که تا قبل از این ساعت تیکت ارسال شده ...
در ضمن دوست عزیز مشکلات سرور را تیکت کنید در صورتی که به نتیجه نرسیدید . در انجمن مطرح کنید ...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
aliqq
اگر منظورتون حساب کاربری داخل خود سایتشونه که کلا همه چیز پریده و دیگه حساب کاربری ای در کار نیست !! از قسمت تماس باما براشون تیکت بزن ،گرچه من 2 روزه دارم ازونجا تیکت میزنم میاد اینجا میگه قسمت تیکت سایت راه افتاده !! ازونجا تیکت بزن !! نمیدونم پس من از کجا تیکت زدم !!!؟!؟؟؟؟
اینجا هم چندین پیغام خصوصی دادم بشون میگن مشخصات حسابتو به اون ایمیل بفرست 10 بار فرستادم !! جوابی نگرفتم بعد اومدم تو تاپیک پی گیری میکنم، میگه :
نمیدونم پس من چکار کردم !!؟!؟
دوست عزیز تمام تیکت ها پاسخ داده شده اند !!!!!!!!
لطفا شماره تیکت را ارسال کنید ...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
دوستان وب
دوست عزیز تمام تیکت ها پاسخ داده شده اند !!!!!!!!
لطفا شماره تیکت را ارسال کنید ...
یعنی باید حتما تو سایتتون دوباره ثبت نام کنیم !؟؟! پس اون ارتباط با ما بالای ساییتون برای چیه !؟ من از اونجا فرستادم!
باشه اگر بهونتون شماره تیکته الان ثبت نام میکنم و تیکت میزنم !!!!
تیکت زدم !
شماره تیکت : #169862