پاسخ : سرور مجازی با پورت 1 Gbit از هتزنر آلمان ( رم 2 گیگ فقط 15 هزار تومان ) بخوانید...
از عکسی که گذاشتید همه چیز دوست من مشخصه نیاز به توضیح من نیست مقدار مصرفی سی پی یو رو به همراه رم مشاهده کنید !!!
اینا اسپم نیست شما دارید توهین میکنید ولی من دارم علمی جلو میرم به هر حال من دیگه پستی در این تاپیک شما نمیگذارم من از شما سوال پرسیدم شما
با شدت برخورد می کنی
من به عنوان یک مشتری در تاپیک شما پست دادم نه به عنوان یک فروشنده حق دارم بدونم منابعم اختصاصی یا خیر به هر حال ممنونم
آرزوی موفقیت دارم براتون
پاسخ : سرور مجازی با پورت 1 Gbit از هتزنر آلمان ( رم 2 گیگ فقط 15 هزار تومان ) بخوانید...
اقای عالم لفط کن درست صحبت کن خوبه میگی از عکس مشخصه که زیاده روی نکردم دیگه چیه مشکلت ؟ برخورد هم میکنم با کسی که تهمت بزنه در پست اول اشاره کردم
کجا توهین کردم ؟ به شما ؟
شما کدام حرفتون علمی بوده در این پست ک دادید ؟مدرک بدید حرفتون علمی ؟ کاملا مشخه حرف زدید فقط . وقتی هم میگم هر سوالی دارید در یاهو بپرسید ، بپرسید به عنوان مشتری بنده هم نیستید اظهار نظر کنید
حرف آخر مشتری بنده هستید نظر بدید با پست بدهید اینجا . مگر نظری دارید یا پیشنهاد .
تمام
1 فایل پیوست
منم از این دوستمون سرور vds تهیه کردم. سرعت و کیفیت سرور بسیار عالیه. مخصوصا سرعت هارد سرورشون .
این تست سرعت اینترنت سرور:
http://www.speedtest.net/result/2233121354.png
قیمت هاشونم که مناسبه. فقط کمی تو پشتیبانی ضعیف عمل میکنند که امیدوارم تو این زمینه هم مانند سرویساشون بهتر و عالی بشند.
براشون آرزوی موفقیت در ارائه خدماتشون دارم.
سلام ممنون بابت انتقاد اما نمی دونم کجای پشتیبانی کم بوده اگر امکان دار در یاهو معرفی کنید خودتون رو و مشکل کمبودی من رو به من اعلام کنید ممنون میشوم
بازم ممنون
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
peyman0742
از عکسی که گذاشتید همه چیز دوست من مشخصه نیاز به توضیح من نیست مقدار مصرفی سی پی یو رو به همراه رم مشاهده کنید !!!
اینا اسپم نیست شما دارید توهین میکنید ولی من دارم علمی جلو میرم به هر حال من دیگه پستی در این تاپیک شما نمیگذارم من از شما سوال پرسیدم شما
با شدت برخورد می کنی
من به عنوان یک مشتری در تاپیک شما پست دادم نه به عنوان یک فروشنده حق دارم بدونم منابعم اختصاصی یا خیر به هر حال ممنونم
آرزوی موفقیت دارم براتون
یکی هم تو این بازار کارش خوبه شما ناراحت هستید؟
من وی پی اس 512 دارم خوبه، راضی هستم
تا به امروز down نشده
قیمت و پشتیبانی عالی هست
بنده خدا 24 ساعته آنلاین هست
سوال بی ربط هم بپرسی بلد باشه جواب میده
تلفن میزنه پیگیری میکنه مشکلات رو
واقعا شما چی میخواهید؟
اورسل میکنه! خوب تو هم جوری کن که مشتری راضی باشه
دمش گرم، از یکی دیگه از دوستان وی پی اس گرفتیم ماه اول با تخفیف 8500 ماه دوم یهو شد 22
این درسته؟ حرف هم بزنیم میگن آقا دلار ... یورو.... بوق!
مشتری راضی باشه با شما کار میکنه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sina
منم از این دوستمون سرور vds تهیه کردم. سرعت و کیفیت سرور بسیار عالیه. مخصوصا سرعت هارد سرورشون .
تایید می کنم
من از هرکی توی این انجمن سرور گرفتم بعد 3 روز سرعت ریموت و هارد افت میکرد
ولی سروری که از ایشون دارم سرعتش عین روز اوله
2بار سرعت کم شد که اونم خودشون گفتن یکی داره فایل انتقال میده فشار اورده و بعدش دوباره خوب شد
امیدوارم همین جوری بمونه... البته قیمت ها رفته بالا که این زیاد خوش ایند نیست :دی
درود.فروش هنوز ادامه داره؟قیمت 25 یا 128؟؟؟
برای دانلود و اپلود میخوام ( نرم افزار،بازی،فیلم و موزیک ) سرعت بالا،پشتیبانی و تظنیمن بازگشت وجه + اپتایم دارید؟تشکر
سلام
قیمت ها افزایش یافته ب دلیل نوسان قیمت ارز
در یاهو در تماس باشید
با تشکر
سلام
دوستان من فکر میکنم جزء از اولین مشتری هاشون هستم.
از اون اول پشتیبانیشون خوب بوده و هنوزم هست. همین که تغییر رفتار ندادند خیلی خوب هست. از نظر من کیفیت سرو 50% قضیه هستش، 50% هم رفتار پشتیبانی مهم هستش.