با وب مانی انجام می دیم، اما الان وب مانی موجود نیست.
نمایش نسخه قابل چاپ
با وب مانی انجام می دیم، اما الان وب مانی موجود نیست.
میخوام اکانت پیپال را شارژ کنم انجام میدهید ؟
فقط اینویس و پرداخت مستقیم به شرکت ها.
حساب شخصی واریز نمی کنیم.
$ چند ؟
سورس معتبره ؟
برای ما پرداخت انجام دادن با قیمت مناسب و سریع
ممنون
سلام
راستش من میخام واسه کالاهای سایتی مثله obostore.com مشتری پیدا کنم و سفارش بگیرم(لوازم جانبی موبایل) و از این سایت بخرم و وارد کنم. حالا یه مشکلی دارم. کسی برام واریزها رو انجام نمیده. میگن اگه با پی پال واریز کنیم چون ایران تحریمه و اگه کالای فیزیکی بخری حساب پی پالمون بسته میشه. تاحالا کلی مشتری داشتم ک چون نتونستم دلار به حساب سایت بریزم مشتری رو از دست دادم. لطفا راهنمایی کنید؟ یه راه مطمئن و بی دردسر. ممنون
سلام،نقل قول:
سلام
راستش من میخام واسه کالاهای سایتی مثله obostore.com مشتری پیدا کنم و سفارش بگیرم(لوازم جانبی موبایل) و از این سایت بخرم و وارد کنم. حالا یه مشکلی دارم. کسی برام واریزها رو انجام نمیده. میگن اگه با پی پال واریز کنیم چون ایران تحریمه و اگه کالای فیزیکی بخری حساب پی پالمون بسته میشه. تاحالا کلی مشتری داشتم ک چون نتونستم دلار به حساب سایت بریزم مشتری رو از دست دادم. لطفا راهنمایی کنید؟ یه راه مطمئن و بی دردسر. ممنون
بله دوست عزیز، معمولا خرید کالای فیزیکی رو با پی پال بچه ها انجام نمی دن، ریسکش بالاست.
این سایت که گفتین Western Union هم قبول می کنه، از این سرویس استفاده کنین بهتره. ضمنا خیلی از صرافی ها هم Western Union انجام می دن تو ایران. فقط کمی فی اش بالاست
سلام
هر دلار رو چه قدر حساب میکنید؟
سلام،
امروز 3670
340$ باقی مونده دوستان
price ?