من الان دو روز هست یه وی پی اس سفارش دادم ! وضعیت رو زده فعال ولی وقتی رو مشخصات سرور کلیک می کنم هیچی نمی آد تیکت رو هم جواب نمی دند هرچی هم زنگ می زنم جواب نمی دند ! من نمی دونم بعضی ها چه طوری ادعا می کنند 24 ساعته پشتیبانی میدند ! ؟؟؟؟
نمایش نسخه قابل چاپ
من الان دو روز هست یه وی پی اس سفارش دادم ! وضعیت رو زده فعال ولی وقتی رو مشخصات سرور کلیک می کنم هیچی نمی آد تیکت رو هم جواب نمی دند هرچی هم زنگ می زنم جواب نمی دند ! من نمی دونم بعضی ها چه طوری ادعا می کنند 24 ساعته پشتیبانی میدند ! ؟؟؟؟
سلاممن تماسی از شما نداشتم جز وقتی که انتن نداشتم اس ام اس شمارو الا دیدم و هیج تماسی حداقل از طرف من نداشتم از شما ! و برای کار شما انلاین شدم جالبه بدنید من الا تو قطار هستم و برای کار شما انلاین شدم چرا که چنین تاخیری از طرف ما غیر ممکن هستش و مطمئن باشید وقتی تاخیر صورت بگیره فاکترو به جلو کشیده میشه و این یعنی به ضرر ماحتما مشکلی از طرف خودتون بوده که حالا یا جواب ندادید یا هرچیمن فعلا انتن خوبی ندارم بتونم به پشتیبانی وصل بشمولی شماره تیکتتون ارسال کنید
سلام
پیروی گفتگو قبلیم که بررسی کردم الا
اول از همه بگم اعتراض شما اصلا به هیچ عنوان وارد نیست به این دلایل:
1- سهل انگاری خودتون بوده اگه ایمیل هاتون چک کنید این عکس رو میبینید:
http://img4up.com/up2/94681026591830713227.jpg
ایا شما اعلام کردید الا که این 48 ساعته هرچی تیکت میزنید جواب نمیدیم؟ این عکس زیر اولین تیکتتون بوده ! ؟ خوب کی اعلام کردید؟
در این عکس : 4 ساعت پیش شما اعلام کردید ! یعنی 11 شب حدودا
http://img4up.com/up2/71660492133376430524.jpg
ما موقع پرداخت خودکار تنظیم کردی به مشتری چی اعلام بشه خدمت شما:
http://img4up.com/up2/62081897577307096036.jpg
مگه شما مشتری جدیدی نیستید؟ شما کی اعلام کردید ؟ 4 ساعت پیش نه 48 ساعت پیش
اینقدر وقتی این پیغامو دیدم ناراحت شدم SMS .که با همین GPRS تو قطار با این سرعت داغون انلاین شدم و عکس هارو اپلود کردم ( مدیران میتونند ایپی چک کنند ) به خودم گفتم اگه واقعا اینطوری کمکاری کردند برای شما ! و شما واقعا 48 ساعته که تیکت میزنید و کسی جوابگو نیست برگردم کل تیم عوض میکنم !
وقتی الا چک کردم دیدم کاملا مقصر خودتون بودید .
سرویس شمارو کنسل میکنم
شماره حسابتون تو همون تیکتتون اعلام کنید برگشت داده بشه
موفق باشید
عجب ! دیوار حاشا که بلند نیست ! منم که هیچی دستم نیست ! الان من با کدوم نام کاربری وارد سایت بشم ؟
اول فکر کردم پسورم یادم رفته ولی موقع بازیابی پسورد می گه :
هیچ اکانتی با ایمیلی که شما وارد کرده اید ثبت نشده است.
اکانت منو پاک می کنید بعد می گید تیکت رو جواب بده ! ؟؟؟ دوستان خودتون قضاوت کنید ! اگه شما مشکلی تو کارتون نیست چرا اکانت رو پاک می کنید ! ؟ در ضمن بله تیکت ماله 4 ساعت پیش هست اما تو صورت حساب بانک مدارک کاملا موجود هست که من سفارش رو دو روز قبل
ثبت کردم ! با تلفن های اعلام شده تماس می گرفتم ولی هیچ کدوم جواب ندادند ! جالبه که سرویس رو زده بود فعال ولی وقتی وارد قسمت مشخصات می شدی ارور می داد فکر کنم ارور 404 بود !
پست قبلی من :
"من الان دو روز هست یه وی پی اس سفارش دادم !"
خوبه ویرایش اینجا دست ایشون نیست !
از قبل گفتم اکانتتون مسدود میکنم و نیازی نیست جوابی از شما داشته باشیم جز اینکه ایمیل بزنید شماره حساب بدید و مبلغ برگشت داده بشه که اینکارو هم نکردید ! و عکس کلیه تیکت هایی که از طرف شما بود گذاشتم که شما فقط 11 شب دیشب اعلام کردید سرویس من چی شد؟ و اس ام استونم دیشب بود. تا همه ببینند و نیازی ندارم توضیح بیشتر بدم اگه بخوایم حاشا کنیم این 2سال نمیتونستیم به اینجا برسیم شما انگار متوجه نیستید که من چی میگم ولی همکاران می دونند که :
ایمیل تمپلیت تعریف شده در عکس زیر برای همه کاربرانی که مبلغ رو پرداخت میکنند سیستم خودکار براشون ارسال میکنه و دستی انجام نمیشه ! که برای شما فرق بزاره و ارسال نشه ! که :
در صورتی که مشتری جدید هستید حتما واحد فروش رو مطلع کنید
شما 400 روز قبل هم پول واریز کردید تا زمانی که به بخش فروش اعلام نکنید که مشتری جدید هستید سرویس شما حاضر نخواهد شد و همه اینو میدونند و کلیه ی مشترکین این 2 سال اینکارو دارن انجام میدند
http://img4up.com/up2/62081897577307096036.jpg
شما فقط 4 ساعت قبل اعلام کردید که سرویستون حاضر بشه ! و هیچ تماس تلفنی از شما نداشتم تا اینکه اس ام اس شمارو وقتی انتن اومد دیدم در سفر.
در مورد اکانتتون همینطوری که قبلا و دیشب گفتم سرویستون لغو کردم و دلیلی نداریم کاربر متخلف در سرویسمون داشته باشیم بنا به این دلایل:
و جای نگرانی بابت 12 تومان ناقابلتون نیست کافیه یه ایمیل بزنید.
http://novinvps.net/tos.html
نقل قول:
16: در نظر داشته باشید در صورت بروز هرگونه مشکل احتمالی بسیار دقت کنید که مشکلتونو تا اخرین لحظه با خود شرکت نوین وی پی اس رایزنی های لازم رو انجام بدید در صورتی که جواب نگرفتید میتونید در هر جای که خواستید مطرح کنید به صورت عمومی یا خصوصی اما در صورتی که رایزنی ها لازمه انجام داده نشده و اقدام به حاشیه کشیدن نوین وی پی اس در انجمن ها نموده اول سرویس فرط خاطی درجا حذف و سپس در انجمن ها موضوع را پیگیری خواهیم کرد چرا که حرکت این فرط خاطی منجر به از بین رفتن وقت پرسنل نوین برای توجیه کردن مشکل در انجمن ها خواهد شد با توجه به اینکه سفارشات زیادی روی کار داریم و زمان برای ما بسیار محدود هستش سرویش شخص خاطی فورا مسدود خواهد شد.
نگران 12 تومانتون نباشید کافیه ایمیل بزنید.نقل قول:
11 : تحویل سرور ها در صورت امکان در کمتر از یک ساعت انجام خواهد شد البته زمان حداکثر آن برای سیسستم عامل های پیشفرض ارائه شده توسط ما 24 ساعت است ، همچنین برای سیستم عامل های دیگر 48 ساعت در نظر گرفته شده است و چنان چه در زمان های ذکر شده ارسال مشخصات انجام نپذیرد هزینه پرداختی توسط کاربر حداکثر ظرف مدت 24 ساعت به حساب اعلام شده از طرف وی واریز خواهد شد .
به یاد داشته باشید دلیل لغو سرویس شما انجام خلاف قوانین شما هستش و الا شما با توجه به اینکه قوانین بالا رو خونده اید که عضو شده اید ! و سفارش دادید و خلاف قوانین کرده اید در صورت ادامه گستاخی اینجا من اعلام میکنم هزینتون نگه میدارم طبق قوانینمون به عنوان سرویس مسدود شده که در بند 16 ذکر شده و تا اخرش اینجا در خدمتتون هستم !
یه اعلام وضعیت در مورد سرویسها کنم اینجا که سفارشات زیادی داره میاد و برای بعضی پلن ها جا نداریم
1- سرور انگلستان جای خالی تا 12 امشب ! معلوم میشه و در صورتی که تمدید نکردند بلافاصله سرویس ها وگذار خواهند شد
2- سرویس امریکا مناسب برای میکروتیک ماهواره ! از از امریکا به تعداد 16 عدد موجود زدیم
ایمیل زدم
vps با مشخصات زیر رو موجود دارید و قیمت و شرایط رو هم اعلام کنید لطفا.
هارد 500GB
رم حداقل 2 اختصاصی
ترافیک نامحدود
پورت 1GB
ویندوز 2008 - 64 و IIS 7
برای هاست دانلود می خوام و چون فایل ها سنگینه و ترافیک بالاست اصلا نباید مشکل در ترافیک یا Down شدن سرور یا... پیش بیاد.
در ضمن اگه از یک سروری باشه واسه همین کار بسته شده باشه یعنی ماکس 2 یا 3 نفر کاربر داشته باشه خیلی بهتره در غیر این صورت تعداد حدودی کاربران رو ذکر کنید.
آفر نهایی تون بگید. مرسی.
سلام
یه افر مناسب براتون در نظر گرفته شده با واحد فروش تماس بگیرید و ادرس این تاپیکو هم بدید
sales@novinvps.net