با سلام dertgtrعزیز لطفا قالب مد نظر خود را برای پ.خ کنید یا یه مدل از یه لینک یا قالب اچ تی ام ال یا طرحی از قالب مد نظر
با تشکر
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام منم مي خوام اميدوارم الانم قبول كني.خيلي ممنون
سلام به این همه پشتوانه ایول
ایشالا که یه چیز مشتی بزنی هممون یه عمر دعات کنیم
واسه موفقیتت دعا میکنم .
دست علی به همرات
با سلام خدمت دوستان
افزونه ی ادغام قالب سیستم محتوای ورد پرس با whmcs در حال نگارش میباشد نسخه ی انگلیسی و قدیمی یا بهتر بگم که به درد نخور این افزونه (برای جلوگیری از اتلاف تایم از هسته ی این برنامه استفاده میشود)در حال برنامه نویسی بدست خودمه
این یه تست (5%)برنامه نویسی این افزونه هست که عکسهای زیر گواه تکمیل شدن هسته ی ادغام میباشد و این قالب رو یکی از دوستان که درخواست تبدیل داده بودند که روش تست ادغام شده (ولی اینو هم بگم که این قالب خبری هست (منه بچاره)با هزار مشکل این قالب رو واسه ادغام تست کردم)
از دوستان خواهش میکنم قالب هایی رو درخواست بدن که با موضوع هاستینگ در ارتباط باشه (ادغام کردنش مشکل نیست ها ولی قالبی که ساخته میشه خوشفرم و حرفه ای از آب در نمیاد)
ول به هرحال هدفم از این پست این بود خیال دوستان رو راحت کنم تا مطمئن شونددرخواست هاشون درحال پیگیری میباشد
http://www.webhostingtalk.ir/attachm...7%D8%AA-bb-png
دوست من arashkhan خیلی آقایی . تو پیغام خصوصی هم خدمت شما گفتم به اندازه ای که شما پیگیر درخواست من بودید , خود من پیگیر نبودم . قربان صفا و محبت شما . کسی رو مثل شما مسئولیت پذیر تو این مدت تو این فروم ندیده بودم خدا قوت .:53:
و این موضوع هم ناگفته نماند که برای تست ادغام مستقیما از لوکال هاست به قالب سروآی تی ادغام رو انجام دادم که عکسهای مشاهده شده ادغام ورد پرس لوکال هاست با sarv-it با موفقیت همراه بوده
مفت باشه کوفت باشه . اگه تموم نشده یه کیلو هم واسه ما بکش :d
از دوستانی که بعد بسته شدن تقاضای درخواست پست واسه درخواست دادن معذرت میخوام
شرمنده ام بابت این حرف ولی دیگه تایپیک بسته شد تقاضای درخواست پذیرفته نمیشود حتی خیلی از دوستان در پ.خ درخواست طراحی قالب با هزینه واسم دادند ولی به حضور اونها هم عرض کردم که وقت آزاد ندارم اگه طراحی هم بشه بعد از درخواست دوستان پذیرفته میشه