پاسخ : فروش پنل پیامک ویژه کاربران وب هاستینگ تالک ( 15000 تومان ، نصب رایگام ماژول whmcs و هر پیامک ثابت 97ریال)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
wanener
با سلام
بله نصب و تنظیمات با خود ما هست؟
چه مشکلی خوردید ؟
پرداخت آنلاین جهت فعال سازی اولیه چون برای بانک سامان بوده و مشکل تسویه حساب داشتیم غیر فعال شده
اما بعد از فعال سازی داخل پنل شارژ انلاین از طریق درگاه های بانکی ملت و پاسارگاد و پارسان فراهم می باشد.
ماژولی که استفاده میکردیم بعد از آپگرید به ورژن جدید WHcms از کار افتاده!یعنی بعد از نصب هر دفعه که صفحه ماژول رو باز میکنیم گزینه نصب میاد و این قضیه همینطور ادامه داره!دیتابیس رو هم repair کردیم فایده نداشت.
شاید هم مشکل از سمت whcms باشه
اگر این مشکل رو بتونید حل کنید پنل + یک شماره اختصاصی خریداریم.
با تشکر
پاسخ : فروش پنل پیامک ویژه کاربران وب هاستینگ تالک ( 15000 تومان ، نصب رایگام ماژول whmcs و هر پیامک ثابت 97ریال)
پنل خود را سفارش دهید
دسترسی Admin WHMCS را در اختیار ما قرار دهید
ماژول فعلی بررسی شود
ماژول جدید در اختیار شما قرار داده خواهد شد
ماژول قبلی را حذف و مازول جدید را آپلود کنید
نصب ماژول توسط ما انجام و در صورت موفقیت آمیر بودن آن پنل شما فعال خواهد شد
در غیر این صورت هزینه مستردد خواهد شد
فروش سرویس ها همچنان ادامه دارد !
امروز سفارشم را ثبت کردم.. منتظرم بعد از اینکه پنل و ماژول راگرفتم نظرم را در اینجا اعلام میکنم.
البته قبلا با رسانگار کار کردم و ازشون راضی هستم... بر طبق اعتماد و رضایتی که از رسانگار داشتم اقدام به خرید داشتم که امیدوارم که همون چیزی باشه که میخوام.
امروز صبح پنل بنده آماده شده و شماره نیز به آن اختصاص پیدا کرد.
اما از صبح که تحویل گرفتم تا الان تیکتی که فرستاده بودم هنوز پاسخ دریافت نکردم. تیکت در مورد ماژول whmcs بوده. همچنین از طریق خود سایت نیز در قسمت تماس با ما نیز درخواستها را فرستادم ولی هنوز پاسخ نگرفتم.
امیدوارم که هر چه زودتر پاسخ دریافت کنم. چون نزدیک به 24 ساعت داره میشه که پاسخ دریافت نکردم.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mehdifx
امروز صبح پنل بنده آماده شده و شماره نیز به آن اختصاص پیدا کرد.
اما از صبح که تحویل گرفتم تا الان تیکتی که فرستاده بودم هنوز پاسخ دریافت نکردم. تیکت در مورد ماژول whmcs بوده. همچنین از طریق خود سایت نیز در قسمت تماس با ما نیز درخواستها را فرستادم ولی هنوز پاسخ نگرفتم.
امیدوارم که هر چه زودتر پاسخ دریافت کنم. چون نزدیک به 24 ساعت داره میشه که پاسخ دریافت نکردم.
با سلام
آیا پاسخ و سرویس خود را دریافت نموده اید ؟
سلام و درود.
بله بنده سرویس را تحویل گرفتم و طبق معمول فراموش کردم که بیام و اطلاع بدم..:دی
گویا سرشون شلوغ بوده که سرویس دیر آماده شد. ولی الان از سیستم راضی هستم و طبق تعرفه همینجا نیز پیامک ارسال میگردد.
ممنونم.
با سلام
سرویس ها همچنان ارائه می شود
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
wanener
با سلام
سرویس ها همچنان ارائه می شود
سلام شرایط همون قبلی هست ؟؟؟
با سلام
بله
فقط شماره رو دیگه تستی نمیدیم
چند مورد سوء استفاده شده
فعال سازی و خرید شماره همزمان باید انجام بشه