پاسخ : سرور اختصاصی فقط پانزده هزار تومان (ماه اول) - تعداد و مدت محدود
جدا از کیفیت پهنای باند و تامین کننده ها ، پورت یک نزدیک 120 مگابایت میده ولی در هتزنر پورت یک نصف این رو هم نمیده .
کد تخفیفش چیه؟ برای خرید مستقیم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Ashkankamangar.ir
قیمت مهم نیست کیفیت تضمین شده میخوام
با 400-500 یورو مشکلی ندارید ماهانه دوست عزیز ؟؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
itjavani
منظور من کیفیت سخت افزار بود تا شبکه، مال OVH به نظرم بهتر از Hetzner هست ولی Hetzner .............
بازم من توی OVH و Hetzner هر کدوم بیشتر از یک ماه سرویس نداشتم، شما بیشتر می دونید :)
نقل قول:
با 400-500 یورو مشکلی ندارید ماهانه دوست عزیز ؟؟
امیدوارم قصدتون توهین نبوده باشه
با 500 یورو در ماه من میرم یه ابر سرور میخرم
وقتی میگم قیمت مهم نیست کیفیت مهمه،کیفیت یعنی چی؟
یعنی شما با هزیننه ای که صرفه اقتصادی داره بتونی بهترین بهره رو ببری جوری که هم پولت در بیاد و از لحاظ کیفیت اون مقدار فروش که میکنی و سرور پایداریشو داره رو میکنی و پول بهت بر میگرده
یعنی یه جورایی سرور اونقدر کشش داره که شما بتونی پولی که بابت هزنیه میدی رو با فروش برگردونی با حفظ پایداری جوری که هم پولت برگرده هم مشتری راضی باشه
نه اینکه برم 500 یورو در ماه بدم بعد بگم به به چه کیفیتی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Ashkankamangar.ir
امیدوارم قصدتون توهین نبوده باشه
با 500 یورو در ماه من میرم یه ابر سرور میخرم
وقتی میگم قیمت مهم نیست کیفیت مهمه،کیفیت یعنی چی؟
یعنی شما با هزیننه ای که صرفه اقتصادی داره بتونی بهترین بهره رو ببری جوری که هم پولت در بیاد و از لحاظ کیفیت اون مقدار فروش که میکنی و سرور پایداریشو داره رو میکنی و پول بهت بر میگرده
یعنی یه جورایی سرور اونقدر کشش داره که شما بتونی پولی که بابت هزنیه میدی رو با فروش برگردونی با حفظ پایداری
نه اینکه برم 500 یورو در ماه بدم بعد بگم به به چه کیفیتی
ما تمام سرور هایی که ارائه می کنیم بالای 250 یورو هستند دوست عزیز و برای مصرف های خاص استفاده می شوند (این مورد فرق می کنه فقط)، این سرور 500 تایی هم که خدمت شما عرض کردم اگر شما بتونید مشتری جذب کنید هزینه ی خودش و سود رو در میاره (بسته به قیمتی که می خواید بدید البته)، اگر علاقه مند بودید تیکت بزنید
از دیتاسنتر کامل پرسیدید نحوه برخورد با abuse به چه شکله؟
فکر کنم مسئله abuse یک مسئله مهم برای سرویس دهندگان اینجا باشه (و دقت به این موضوع برای شما که می خواید سرویس بدید هم باید خیلی مهم باشه که فردا دچار مشکل نشید)
کسی جواب مارو نداد این کد تخفیفش چیه؟؟
این 88$ تخفیف به همه داده میشه؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
majid2009s
کسی جواب مارو نداد این کد تخفیفش چیه؟؟
این 88$ تخفیف به همه داده میشه؟
ایشون دارن از این طریق کسب درامد می کنن ، انتظار دارید بیان به شما همه چیز بدن خودتون خرید کنید؟
شما اگر تمایل به خرید مستقیم دارید به دیتاسنتر ایمیل بزنید و از اون ها درخواست کنید (اگر کد تخفیف عمومی وجود داشته باشه بهتون داده میشه)
موفق باشید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
the_coder
ایشون دارن از این طریق کسب درامد می کنن ، انتظار دارید بیان به شما همه چیز بدن خودتون خرید کنید؟
شما اگر تمایل به خرید مستقیم دارید به دیتاسنتر ایمیل بزنید و از اون ها درخواست کنید (اگر کد تخفیف عمومی وجود داشته باشه بهتون داده میشه)
موفق باشید
سلام
با چت آنلاین صحبت کن ازش بگیر :d
من نمی دونستم 2 هفته پیش خودش بهم گفت