پاسخ : فروش سرور مجازی از انگلیس/آمریکا/آلمان/فرانسه/هلند > برتریت کیفیت بر روی کمیت/رم512>11000 تومان(آگونیس)
سلام
من می خوام یکی از سرویسهاتون رو سفارش بدم. کدام لوکیشن تون پینگ پایین تری داره؟
پاسخ : فروش سرور مجازی از انگلیس/آمریکا/آلمان/فرانسه/هلند > برتریت کیفیت بر روی کمیت/رم512>11000 تومان(آگونیس)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
aspmaker
سلام
من می خوام یکی از سرویسهاتون رو سفارش بدم. کدام لوکیشن تون پینگ پایین تری داره؟
ip جهت تست پینگ ارسال شد
این روز ها ای اس پی های مختلف پینگ های مختلفی می دهند
برای مثال خود بنده از دو شرکت مختلف اینترنت دارم
در حالی که شرکت اول پینگ رو 270 نشون می ده
شرکت دوم رو 325 می چرخه...
یه سوال مبتدیانه دارم، ممنون میشم پاسخ بدید.(با وی پی اس کار نکردم )
روی وی پی اس اگر SQL Server بخوام باید نصب بشه؟ یا باید Remote از جای دیگه ایی بگیرم؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
aspmaker
یه سوال مبتدیانه دارم، ممنون میشم پاسخ بدید.(با وی پی اس کار نکردم )
روی وی پی اس اگر SQL Server بخوام باید نصب بشه؟ یا باید Remote از جای دیگه ایی بگیرم؟
یا باید Remote از جای دیگه ایی بگیرم؟
قطعا این موضوع رو متوجه نشدم
برای کانفیگ نرم افزار خاصی مثله ان تی پلاس می خواهید؟
منظورم از Remote اینه که بعضی از شرکت ها رو قبلاً دیده بودم که میزبانی دیتابیس دارن، گفتم شاید این شکلی میشه DB گرفت از اونها. تا به حال هر چی کار کردم روی هاست بوده و SQL در دسترس.
نه قربان برای میزبانی یه سایت ASP میخوام.
پیشنهاد شما چیه؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
aspmaker
منظورم از Remote اینه که بعضی از شرکت ها رو قبلاً دیده بودم که میزبانی دیتابیس دارن، گفتم شاید این شکلی میشه DB گرفت از اونها. تا به حال هر چی کار کردم روی هاست بوده و SQL در دسترس.
نه قربان برای میزبانی یه سایت ASP میخوام.
پیشنهاد شما چیه؟
می تونید از دو روش استفاده کنید
یک استفاده از iis هست
و دومین گزینه استفاده از websitepanel
اگر که اشتباه می کنم شما تصحیح بقرمایید لطفاً.
تا جایی که میدونم sql server جدا از iis رو سیستم قرار می گیره اما با WebSitePanel رو نمیدونم (فقط انقدری ازش میدونم که برای مدیریت هاست یا سرور و... استفاده میشه).
اگر که من رو راهنمایی کنید ممنون میشم، برای اجرای این سایت من باید SQlServer رو روی VPS نصب کنم؟ کلاً برای داشتن این SQL من چه کاری میتونم انجام بدم؟
سپاسگذارم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
aspmaker
اگر که اشتباه می کنم شما تصحیح بقرمایید لطفاً.
تا جایی که میدونم sql server جدا از iis رو سیستم قرار می گیره اما با WebSitePanel رو نمیدونم (فقط انقدری ازش میدونم که برای مدیریت هاست یا سرور و... استفاده میشه).
اگر که من رو راهنمایی کنید ممنون میشم، برای اجرای این سایت من باید SQlServer رو روی VPS نصب کنم؟ کلاً برای داشتن این SQL من چه کاری میتونم انجام بدم؟
سپاسگذارم
شما باید sql server رو نصب کنید ورژن های مورد نیاز سپس با کنترل پنل مورد نظر هماهنگ و سایت رو اجرا کنید
می تونیم با هزینه براتون کانفیگ های مورد نظرتون رو انجام بدهیم