سلام
ما ارادت داربم آقا آرش
هدف بنده صرفا معرفی بود. نه اجباری برای نصب هست و نه تشویقی.
بنده نصب کردم و بدون مشکل هنوز دارم استفاده می کنم. انشالله دوستان هم مشکلی نداشته باشند که اونم موردی هست.
موفق باشید
نمایش نسخه قابل چاپ
تم بررسی شد . بحث امنیتی اصلا وجود نداره . کرک شده هست این تم (در واقع قسمت فعال سازی در این تم وجود نداره ، و الا اصلا بحث کرک هم مطرح نیست . سورس پروژه هست که بصورت رایگان تحت لایسنس gpl gnu منتشر شده توی google code). بدون محدودیت میتونید استفاده کنید . اما استفاده ازش یکجورایی درست نیست . اولا از پشتیبانی شرکت سازنده محروم میمونید دوم اینکه ، کلا زحمت پای این قالب رفته و باید یکجورایی هزینه زحمات پرداخت بشه .
در کل اگر برای استفاده سبک میخواید میتونید از همین روش استفاده کنید . بنده بنده اصلی قالب و کدهاشو ملاحظه کردم چیزی وجود نداشت که بخواد مشکل امنیتی هم داشته باشه ! یعنی عملا یک تم هست این قالب نه بیشتر !
با عرض سلام ایا هنوز کار میکنه ؟ ممنون میشم جواب بدید
سلام
دوستان من نصب کردن قالب روهمانتخاب کردم ولی برای من اینشکلی آورد میشه بگین مشکل کجاست
فایل پیوست 7953
سلام
من هم همین مشکل رودارم
سلام
از اونجایی که تا حالا من روی سرورهای مجازیم با این مشکل مواجه نشدم راه دقیقی برای رفع مشکل نمی تونم پیشنهاد کنم. اما این موارد رو امتحان کنید.
نصب مجدد تم.
استفاده از لینک های جدید دوستان (ممکنه فایل های تم رو سرورتون ناقص دانلود می کنه از گوگل )
موفق باشید
سلام ببخشید این تایپنگ قدیمی رو بالا میارم ولی خب مشکلی دارم من الان اینو نصب کردم کلا دایرکت ادمینم بهم خورده
و همه جا ارور نوشته کلا
الان چطوری میتونم از طریق
ssh
قالب رو به حالت قبلی و فیش فرض برگردونم؟