پاسخ : شارژ هندل ملی - قیمت بدهید!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
novinserver
مگه ما گفتیم ارزون بده به ما که قیمت شکسته شه !
من می گوییم اقا 50 یونیت اضافه برای ما ! ما می خواهم 10 یونت 10 یونیت بخریم !
این جرمه ؟ (:|
نه خوب
ولی اینم یه جورقیمت شکستنه!
درکل نظرمو گفتم
موفق باشید
دوستان چند نکته میگم (دیدگاه خودم هست و پایبندشم)
لطف کنید دیگه در این مورد صحبت نکنید
امیدوار هم هستم که ناراحت نشید
من تعداد و کم کنم و یا ارزون کنم (بهتر می دونید که مشکلی برام پیش نمیاد) ولی فکر بقیه شرکتا رو نمی کنید ؟
می خواید مثل وضعیت فعلی vps و host و reseller بشه؟ (با پول پفک هم بعضی ها vps میدن )
فروش بیشتر به چه قیمتی؟ دیگران چی ؟خیلی از شرکتا هستن که چند نفر ازشون روزی می خورن (برای تفریح کار نمیکنن) رو درامدشون برنامه ریزی کردن
دوم این که خدا رو شکر با همین شرایط فعلی مشتری خودمون و داریم و اصل ارائه IR هم جوری جنس بوده نه کسب درامد (200 تومن سودشه بنا به عبارتی مثل سود آدامس برای سوپر مارکت) سود ناچیزی در مقابل سایر سرویس ها
سوم فرصت و نیرو برای جذب مشتری بیشتر در این زمینه رو نداریم و به صرفه هم نیست که فراهم کنیم (به خاطر سود کم)
چهارم . اسمش و گذاشتید نمایندگی IR (کسی نمایندگی میگیره که واقعا بخواد کار کنه نه سالی 5 دومین)
پنجم . 200 تومن(10 یونیت 1000 تومن) سود چیه که بخوایم ارزون تر کنیم کسی که ارزون تر میده حتما وقتش و داره یا هدف دیگری داره یا ... (جسارت به سایر عزیزان نشه)به حساب چک کردنش نمی ارزه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
takweb.ir
دوستان چند نکته میگم (دیدگاه خودم هست و پایبندشم)
لطف کنید دیگه در این مورد صحبت نکنید
امیدوار هم هستم که ناراحت نشید
من تعداد و کم کنم و یا ارزون کنم (بهتر می دونید که مشکلی برام پیش نمیاد) ولی فکر بقیه شرکتا رو نمی کنید ؟
می خواید مثل وضعیت فعلی vps و host و reseller بشه؟ (با پول پفک هم بعضی ها vps میدن )
فروش بیشتر به چه قیمتی؟ دیگران چی ؟خیلی از شرکتا هستن که چند نفر ازشون روزی می خورن (برای تفریح کار نمیکنن) رو درامدشون برنامه ریزی کردن
دوم این که خدا رو شکر با همین شرایط فعلی مشتری خودمون و داریم و اصل ارائه IR هم جوری جنس بوده نه کسب درامد (200 تومن سودشه بنا به عبارتی مثل سود آدامس برای سوپر مارکت) سود ناچیزی در مقابل سایر سرویس ها
سوم فرصت و نیرو برای جذب مشتری بیشتر در این زمینه رو نداریم و به صرفه هم نیست که فراهم کنیم (به خاطر سود کم)
چهارم . اسمش و گذاشتید نمایندگی IR (کسی نمایندگی میگیره که واقعا بخواد کار کنه نه سالی 5 دومین)
پنجم . 200 تومن(10 یونیت 1000 تومن) سود چیه که بخوایم ارزون تر کنیم کسی که ارزون تر میده حتما وقتش و داره یا هدف دیگری داره یا ... (جسارت به سایر عزیزان نشه)به حساب چک کردنش نمی ارزه
بیخیال این حرفها ! من ثبت نام کردم ! ساعت 00 : 10 صبح ثبت فیش می کنم !
:x راستی باید هندل را هم تیکت کنم درسته ؟ کلمه عبور هندل هم می خواهد یا خیر ؟
ممنونم از لطفت...
منم هدفم همین بوده
خوب کسایی هستن که میلیونی سرمایه گذاشتن و روزی زن و بچه شون از اون در میاد ...
خلاصه من رو اون حساب گفتم
والله با این حرفم نه یه قرون میره ته جیبم نه از جیبم برداشته میشه!
دوستانی هم که نارحت شدن، عذر میخوام، شرمندم واقعا
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
novinserver
بیخیال این حرفها !
پیشنهاد خودتون و پاسخ دادم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
novinserver
راستی باید هندل را هم تیکت کنم درسته ؟ کلمه عبور هندل هم می خواهد یا خیر ؟
ok
فقط نام هندل کافی می باشد
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
takweb.ir
پیشنهاد خودتون و پاسخ دادم
ok
فقط نام هندل کافی می باشد
پیشنهاد من بد بخت هیچ وقت بدرد نخورده :66:
واسه همین گفتم بیخیال :66:
من دقیقا با حرفتون موافقم. الان وضع قیمت ها واقعاً اسفناکه. خیلی بد میشه قیمت ها از این هم پایین تر بیاد. کاش یه صنفی، سندیکایی چیزی بود که یه ذره به ماجرای قیمتا سر و سامون می داد. حالا که نیست خودمون باس حواسمون جمع باشه.
من می خواستم کار نمایندگی ir رو با پنج تا دامین شروع کنم و دائم حساب نیک ام رو تمدید کنم. معلومه که من حتی برای کار شخصی هم 5 تا دامین توی سال کممه، ولی به خودم گفتم اگه قیمت این باشه می تونم دائم تمدید کنم که ظاهراً از این خبرا نیست. چه می شه کرد؟
به هر حال ممنون دوستان بابت شعور کاریتون.
واریز شد.
در سایت تون هم ثبت شد.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
isoheil
واریز شد.
در سایت تون هم ثبت شد.
لطفا هندل را از قسمت پشتیبانی اطلاع دهید
نقل قول: