ما ضریب اشتراکمون 1 به 2 هست ولی کیفیت واقعا در حد افتضاح هستش ! خیلی خوب بود. از زمانی که 2 مگابیت هم دارند میدن افتضاح شده
نمایش نسخه قابل چاپ
ما ضریب اشتراکمون 1 به 2 هست ولی کیفیت واقعا در حد افتضاح هستش ! خیلی خوب بود. از زمانی که 2 مگابیت هم دارند میدن افتضاح شده
اوایل خیلی خوب بود ولی الان یه مدته خیلی خراب شده
قطعی زیاد داره
سرعتم خیلی پایین اومده
جواب درستی هم نمیدن
من خودم از مخابرات گرفتم هزار بار سیستم مدیریت اشتراک پهنای باند رو عوض کردن تا صدای مشتری ها بخوابه
با نرم افزار idm خوب میشه دانلود کرد چون با 8 ارتباط همزمان فایل رو دانلود می کنه
در کل بهتره مخابرات بده چون قیمتشون خوبه
گر چه اینترنت شرکت های دیگه و خصوصی دست کمی از نظر کیفیت با مخابرات نداره
برای من دانلودش نامحدوده.
امروز کاملا نت ما پ.کیده بود. نزدیک ساعت 2 هم که میشه کلا قطع میشیم میریم پی کارمون ! به خدا اوضاعی داریم برا خودمون !
فقط می تونم بگم که افتضاحه!!!!!!!!!!
اقا من دایال اپ کارمیکنم و توی تهرانم از مودم 512 دایال اپ برای لبتابمه استفاده میکنم سرعت دانلود 34 بود یه کدی بود تو یه سایت خارجی یادم نیست تو تنظیمات مودم زدم سرعت دانلودم شده 230 ولی سرعت ریموت
افتضاح هستش برای نصب وی ام ور با کی وی ام میرم شرکت اونجا نت شاتل هست پورت رو 2 مگ گرفتیم سرعت دانلود 250 بعضی وقت ها 800 میشه نمیدونم چرا خیلی کم مثلا 2 ساعت بعد 3 ماهه 80 تومن
این پلن برا خونه نمیشه یه اینرتنت خوب برای خونه با قابلیت های بالا ریموت و دانلود خوب پیشنهاد بدین
سلام به همه
تو خارج اینترنت مثل جاده میمونه که ارزش بسیار زیادی داره
و باعث رونق اقتصادی علمی و فرهنگی جامعه میشه
و دولت حاضره به دلیل ارزش اینترنت رو در حد رایگان و کیفیت عالی ارائه بده
اما با توجه اینکه کاربرای اینترنت در ایران زیاد و بسیار فعال هستن و بسرعت در ایران مورد رشده اما دولت کار نمی کنه
من خودم تو شرکت اینترنتی کار می کردم، دلیلش بی توجهی دولت و هزینه نکردن برای افزایش بستر اینترنت هست .
مخابرات فقط می تونه 20 درصد خطوطش رو برای اینترنت گسترش بده!!!!!!
خیلی مراکز مخابرات سیم های بخش mdf از نوع درجه سه هست، آدم میره تو خطش همش حرص میخوره
مشتری ها ماشاالله اکثرا ناراضی. با اینکه 24 در حال تامین پشتیبانی اینترنت بودیم.اما فایده نداشت چون بستر مشکل داره
دلیل اینکه دولت زیاد کار نمی کنه به دلیل بحث تهاجم فرهنگی دشمن هست.
شرکت های که اینترنت ارائه میدن واسطه هستند نه تامین کننده همه چیز اینترنت
اینترنت از خارج + بستر مخابرات + مدیریت شرکت ها
تا زمانی که خطوط مخصوص برای اینترنت کشیده نشه همین آش و کاسه
حال شما هی بگید چرا اینجوریه.این هم دلیلش بود دو دو تا 4 تا
با تشکر و احترام
فرمایش شما کاملا متین ! من خودم به شخصه دیدم که سیم های ارتباطی در کل شهر ها مسی پوسیده هستند ! و اینقدر قدیمی هستند که حتی حاظر به این نیستند که تعویض کنند اینهارو !