پاسخ : پرداخت $ پی پال به دیتا سنترها....و خرید های اینترنتی....و ارسال حواله به حساب شرکت
جاااااااااااان؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟
---------- Post added at 01:44 PM ---------- Previous post was at 01:42 PM ----------
من به مدیریت الان اطلاع میدم
پاسخ : پرداخت $ پی پال به دیتا سنترها....و خرید های اینترنتی....و ارسال حواله به حساب شرکت
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
EasyPay
سلام به دوستان عزیز
نام اصلی یوزر
wmz_LR_cashu در این فروم "علی بیرانوند" هست که از کلاهبرداران قدیمی و پر روی دلار های الکترونیکیه
پرونده قضایی ایشون در دادگاه در حال پیگیری هست و حساب اصلی ایشون هم به همین دلیل بسته شده.
الان از حساب شخص دیگه ای در حال استفاده هست که دلار ها و ریال های ایشون به عنوانی غیر قانونی هست و دادگاه مطمینا تمام پرداخت ها و دریافت های ایشون رو چک میکنه. پس مراقب معامله با ایشون باشین.
آی دی های مختلف ایشون:
arz_dolar alotehran hello_tehran wmz_paysafe
اگر سوالی یا موردی بود بنده در خدمتم
شما سند و مدرکی دارید؟متاسفم براتون که با این رفتار می خواهید همکارتون رو خراب کنید
بیش از 3000 دلار پی پال و 1000 یورو برامون ترنس کردند بدون مشکل
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
آگونیس
شما سند و مدرکی دارید؟متاسفم براتون که با این رفتار می خواهید همکارتون رو خراب کنید
---------- Post added at 02:52 PM ---------- Previous post was at 02:50 PM ----------
http://up.khoone.org/images/bhaue3w1jrxgsn19gnew.jpg
بله عزیز
شماره پرونده بنده موجوده
هر کسی دوست داشت می تونه پیغام بده تا تقدیمش کنم
ایشون مبلغی رو در 90/08 برداشته و پروندشون در حال پیگیری هست
ضمنا ایشون شخصی نیستن که من بخوام خرابشون کنم، اینقدر واسه خودم اعتبار دارم که به راه های دیگه ایشون رو بتونم خراب کنم. تنها موضوعی که باعث شد من امروز اینجا اعلام کنم این بود که دوستانی داخل فروم های دیگه از اینکه بنده بهشون اطلاعی ندادم ناراحت بودن و متضرر شدن. من هم اعلام کردم که حواستون رو بیشتر جمع کنین.
در خدمتم
---------- Post added at 02:56 PM ---------- Previous post was at 02:55 PM ----------
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
wmz_LR_cashu
جاااااااااااان؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟
---------- Post added at 01:44 PM ---------- Previous post was at 01:42 PM ----------
من به مدیریت الان اطلاع میدم
علی خیلی تعجب کردی؟!!
توی چت که خوب میتونستی حرف بزنی حالا چی شده؟!!
کار خوبی میکنی به مدیران اطلاع میدی، چون خودم هم اطلاع میدم که حداقل داخل این فروم نتونی کلاه برداری کنی
چی میگی.............مدارکتونووو بزارییییید
من از این دوست خوبم خرید زیاد کردم مبالغ نزدیک به میلیون اونم چند بار
مشکلی نداشتم .
دوستان من مشکلی دارم؟؟؟؟؟؟؟؟
---------- Post added at 02:07 PM ---------- Previous post was at 02:01 PM ----------
من pیگیر این pست هستم...تا اخرش تا معلوم بشه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
wmz_LR_cashu
دوستان من مشکلی دارم؟؟؟؟؟؟؟؟
---------- Post added at 02:07 PM ---------- Previous post was at 02:01 PM ----------
من pیگیر این pست هستم...تا اخرش تا معلوم بشه
پیگیری کن عزیز
دوستان ایشون توی فروم پرشین تولز بیشتر شناخته شده هستن... منم اینجا اعلام کردم که انشاالله شما هم مثل اون 7-8 نفر دیگه نشین که سرتون کلاه بره
سلام قیمت روز یورو رو لطفا" بگید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
EasyPay
سلام به دوستان عزیز
نام اصلی یوزر
wmz_LR_cashu در این فروم "علی بیرانوند" هست که از کلاهبرداران قدیمی و پر روی دلار های الکترونیکیه
پرونده قضایی ایشون در دادگاه در حال پیگیری هست و حساب اصلی ایشون هم به همین دلیل بسته شده.
الان از حساب شخص دیگه ای در حال استفاده هست که دلار ها و ریال های ایشون به عنوانی غیر قانونی هست و دادگاه مطمینا تمام پرداخت ها و دریافت های ایشون رو چک میکنه. پس مراقب معامله با ایشون باشین.
آی دی های مختلف ایشون:
arz_dolar alotehran hello_tehran wmz_paysafe
اگر سوالی یا موردی بود بنده در خدمتم
مگه میشه از حساب یکی دیگه این همه برداشت کرد و طرف نفهمه؟ اگر ایشون داخل ایران هستن و شما هم به حرفاتون ایمان دارید بهتره به جای اینکه آبروی کسی رو بریزید به طور قانونی و از مراجع قانونی مثل پلیس فتا پیگیری کنید.
با تشکر/
منتظرم تا شب مدارکتونو بفرستید....اینجا مشخص بشه
---------- Post added at 02:32 PM ---------- Previous post was at 02:27 PM ----------
سلام.یورو 2305
---------- Post added at 02:33 PM ---------- Previous post was at 02:32 PM ----------
از حمایتتون متشکرم...
---------- Post added at 02:34 PM ---------- Previous post was at 02:33 PM ----------
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
amir_arian
مگه میشه از حساب یکی دیگه این همه برداشت کرد و طرف نفهمه؟ اگر ایشون داخل ایران هستن و شما هم به حرفاتون ایمان دارید بهتره به جای اینکه آبروی کسی رو بریزید به طور قانونی و از مراجع قانونی مثل پلیس فتا پیگیری کنید.
با تشکر/
از حمایتتون متشکرم...
---------- Post added at 02:35 PM ---------- Previous post was at 02:34 PM ----------
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
loginvps.com
من از این دوست خوبم خرید زیاد کردم مبالغ نزدیک به میلیون اونم چند بار
مشکلی نداشتم .
ممنون که منو تایید کردین
---------- Post added at 02:37 PM ---------- Previous post was at 02:35 PM ----------
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
آگونیس
از حمایتتون واقعا تشکر میکنم..امیدوارم بتونم لطفتونو جبران کنم....
---------- Post added at 02:52 PM ---------- Previous post was at 02:37 PM ----------
راه های دیگه ایم برای معروف شدن وجود داشت...واقعا متاسفم..........
---------- Post added at 02:54 PM ---------- Previous post was at 02:52 PM ----------
دلار امریکا 1790.....یورو 2300
---------- Post added at 02:56 PM ---------- Previous post was at 02:54 PM ----------
دلار امریکا :69:.......یورو 2300