پاسخ : سروش رسانه یا پارس آنلاین؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
okey
سلام . بچه ها مدیر آپارات می گفت ما در ثانیه داره به 70 مگابیت پورتمون مصرف میشه همچین چیزی صحت داره ؟
زیاد از آپارات استفاده می کنم تازگی ها شدیدا مشکل پهنای باند داره .
اين مال اون زمان مصاحبه هستش :دی
الان چيزی حدود 250 تا 300 مگابيت در ثانيه ميسوزونه.
اين اطلاعات از کارکنان بخش شبکه ديتاسنتر مبنا بدست اومده.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
samansystems
اين مال اون زمان مصاحبه هستش :دی
الان چيزی حدود 250 تا 300 مگابيت در ثانيه ميسوزونه.
اين اطلاعات از کارکنان بخش شبکه ديتاسنتر مبنا بدست اومده.
اوه مای گاد !
این باند رو ازکجا اوردین اون موقع ؟ خیلی هزینه بره که ...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
okey
اوه مای گاد !
این باند رو ازکجا اوردین اون موقع ؟ خیلی هزینه بره که ...
پهنای باند کلوب رو چی میگی پَس؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Am!r
پهنای باند کلوب رو چی میگی پَس؟
دخل و خرجشون به هم میخوره؟ :39: یا از جایی ساپورت میشن؟
سلام
دوستان واقعا" من الآن موندم که سرورم رو کدوم دیتاسنتر قرار بدم...
من تو تبیان فقط ضرر متحمل شدم، تبیان شاید برای یک سازمان یا یک شرکت که تعداد مشخصی سایت داره مناسب باشه اما اصلا" و ابدا" برای خدمات میزبانی وب مناسب نیست.
تو همکارهای دیگه هم که می پرسیم یا پارس آنلاین را پیشنهاد میدن یا افرانت اما اینجا هم میبینیم که بعضی از دوستان توی افرانت سرورشون گم شده که خیلی خنده داره... یعنی یک دیتاسنتر اینقدر بی قانون باشه!!!
من با جاهای دیگه مثل فن آوا، سپنتا و ندا هم صحبت کردم اما اصلا" جلب توجه نکرد.
حالا واقعا" موندم که کدوم دیتاسنتر رو انتخاب کنم که دیگه متحمل ضرر نشم و حداقل قسمت پشتیبانیشون تا حدودی از لحاظ فنی قوی باشند نه اینکه به طور کل فقط کارشون پاس دادن کاربر به بخش های دیگه باشه.
باتشکر
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
payam_shzbax
دخل و خرجشون به هم میخوره؟ :39: یا از جایی ساپورت میشن؟
دوست عزیز واسه یک بنر 60*468 ماهیاینه حدود 3 ملیون می گیرند انتظار داری واسشون نصرفه :|
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hamed_b1364
تو همکارهای دیگه هم که می پرسیم یا پارس آنلاین را پیشنهاد میدن یا افرانت اما اینجا هم میبینیم که بعضی از دوستان توی افرانت سرورشون گم شده که خیلی خنده داره... یعنی یک دیتاسنتر اینقدر بی قانون باشه!!!
امتحانش برای شما ضرر داره :دی برای ما ضرر نداره.
سلام دوستان
بنده کارم گیم سرور هست.از تبیان و افرانت هم سرور داشتم.پایین ترین پینگ و در عین حال کم ترین نوسان پینگ و بااترین سرعت رو تبیان داره.
اولش از تبیان داشتم که خیلی عالی بود بعد یکی از دوستان گفت که افرانت از این هم بهتره بنده هم خام شدم و رفتم رو افرانت که دیدم پینگ نوسان داره البته نه نوسان خیلی زیاد ولی نسبت به تبیان که می شه گفت نوسان خیلی کمی داره بدتر بود.هم چنین سرعت کمی هم افرانت ارائه میداد.بعد از 2 ماه دوباره اومدم رو تبیان که دیدم کیفیتش نسبت به قبل بهتر شده.همین الا که پست هارو دیدم یه فایل از سرور خودم تو آلمان گذاشتم دانلود کنه داشت با میانگین سرعته 2.5 مگابایت داشت دانلود می کرد.
حالا دیگه تصمیم با خودتونه...
با سلام و احترام
بودن یا نبودن مسئله این است،
من سرور از یکی دیگر از ددیتا سنترهای ایرانی داشتم به نام بوق :"> 3 بار در فاصله زمانی 2 ماه من رو دی داس کردن از خارج از ایران،هر 3 بار من از طریقر 1 سرور مجازی مورد حمله واقع شدم .نتیجه:
هر 3 بار ای پی سرور من را مخاربرات مسدود کرد و ای پی جدید گرفتم.
با یک سرور مجازی 150 مگابیت پورت STM1 مخابرات را اشغال کرده بودند.
جالبه که ای پی مهاجم بن نمیشه و ای پی قربانی بن میشه!
فکر میکنم با 10 سرور مجازی کلا" میشه اینترنت ایران رو قطع کرد.
با همه ی این اوصاف فکر میکنم همه دیتاسنتر ها وضعیت مشابه ی دارند،قیمت ها هم که ما شاا ...
زنگ زدم دیتا سنتر پارس آنلاین گفتم آقا سرور مجازی می خوام گفتند که باید کل پول را یک جا بدین،گفتم نومنه قرارداد برای بنده ارسال کنید گفت برای سرورهای مجازی ارسال نمی کنیم برای ماهی 100 تومان!بابا ماشالله...خدا زیادش کنه...
سرور مجازی از burst.net با 1000 گیگ پهنای باند ماهیانه آپ تایم 100% ماهی 7.5 $ ،
خدایا...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
khaf_0
با سلام و احترام
بودن یا نبودن مسئله این است،
من سرور از یکی دیگر از ددیتا سنترهای ایرانی داشتم به نام بوق :"> 3 بار در فاصله زمانی 2 ماه من رو دی داس کردن از خارج از ایران،هر 3 بار من از طریقر 1 سرور مجازی مورد حمله واقع شدم .نتیجه:
هر 3 بار ای پی سرور من را مخاربرات مسدود کرد و ای پی جدید گرفتم.
با یک سرور مجازی 150 مگابیت پورت STM1 مخابرات را اشغال کرده بودند.
جالبه که ای پی مهاجم بن نمیشه و ای پی قربانی بن میشه!
فکر میکنم با 10 سرور مجازی کلا" میشه اینترنت ایران رو قطع کرد.
با همه ی این اوصاف فکر میکنم همه دیتاسنتر ها وضعیت مشابه ی دارند،قیمت ها هم که ما شاا ...
زنگ زدم دیتا سنتر پارس آنلاین گفتم آقا سرور مجازی می خوام گفتند که باید کل پول را یک جا بدین،گفتم نومنه قرارداد برای بنده ارسال کنید گفت برای سرورهای مجازی ارسال نمی کنیم برای ماهی 100 تومان!بابا ماشالله...خدا زیادش کنه...
سرور مجازی از burst.net با 1000 گیگ پهنای باند ماهیانه آپ تایم 100% ماهی 7.5 $ ،
خدایا...
آقا پس چی فکر کردی............اینجا ایران هست و هر مدل قیمت داخلش میبینی
خدا به آخر همه ما رحم کنه:63: