پاسخ : تراکنش setel - درگاه بانک ملت
Reference ID و Order ID رو از کجا میشه اطلاع پیدا کرد؟
---------- Post added at 11:35 PM ---------- Previous post was at 10:45 PM ----------
بنده برای درگاه ملت اقدام کردم، اما با این تاپیک کمی مضطرب هستم. دوستان در مورد این سوالام توضیحی اگر اطلاع دارید بفرمایید.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nasa_de
---------- Post added at 11:35 PM ---------- Previous post was at 10:45 PM ----------
بنده برای درگاه ملت اقدام کردم، اما با این تاپیک کمی مضطرب هستم. دوستان در مورد این سوالام توضیحی اگر اطلاع دارید بفرمایید.
اینا متغیر هایی هستند که از طریق متود POST به CallBack فرستاده می شود .
درگاه ملت مشکل خاصی نداره و مشکل هایی که برای کاربران بوجود میاد بیشتر بخاطر کدنویسی هست !
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
amirlord
اینا متغیر هایی هستند که از طریق متود POST به CallBack فرستاده می شود .
درگاه ملت مشکل خاصی نداره و مشکل هایی که برای کاربران بوجود میاد بیشتر بخاطر کدنویسی هست !
از پاسخ شما متشکرم،
یعنی این دو آیتم برای بنده قابل مشاهده نیست (در صورت عدم پرداخت صحیح) تا بنده خودم setel کنم؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nasa_de
از پاسخ شما متشکرم،
یعنی این دو آیتم برای بنده قابل مشاهده نیست (در صورت عدم پرداخت صحیح) تا بنده خودم setel کنم؟
به صورت عادی خیر اما میشه کدهایی نوشت که شمارو دز این راه همراهی کنه اما بازم میگم که اگر کدنویسی سالم باشه مشکلی از این لحاظ نخواهید داشت ...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nasa_de
باسلام این دو مقادیر رو برای ستل دستی باید با تماس با شماره 02127312731 تماس بگیرید شماره ترمینالتون رو بدید و ازشون order id و refrens cod رو بگیرید و دستی ستل کنید اینو هم بگم سل زمان مشخص داره اگه بگذره دیکه نمیتونید ستل کنید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nasa_de
دوست عزیز درگاه ملت مشکل خاصی نداره (حداقل برای تعداد تراکنش هایی در سطح من و شما مشکلی نداره) ، در زمینه ستل کردن و ذخیره اطلاعات تراکنش هم اگر در ماژولتون تمامی موارد مدنظر قرار بگیره دیگه مشکلی نخواهد داشت.
---------- Post added at 12:23 AM ---------- Previous post was at 12:20 AM ----------
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
m.hoseynpur
باسلام این دو مقادیر رو برای ستل دستی باید با تماس با شماره 02127312731 تماس بگیرید شماره ترمینالتون رو بدید و ازشون order id و refrens cod رو بگیرید و دستی ستل کنید اینو هم بگم سل زمان مشخص داره اگه بگذره دیکه نمیتونید ستل کنید
اگر هم از طرف شما در مدت معین ستل نشود ، شرکت به پرداخت به نیابت از شما تراکنش ها را ستل می کند و لیست آن را برای شما ایمیل می کند.
موفق باشید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nasa_de
پارسىان و ملت از بقيه بهتر هستند
ولى بستگى به محل سرور هم داره روى سرور هاى ایران مشكلات كمتر هستند
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
m.hoseynpur
دوست عزیز
ستل اصلا محدودیت زمانی ندارد !من خودم شخصا از آقای نوری سوال کردم !
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
masooumi
فایل پیوست رو برای خودم آماده کرده بودم و الان که این تاپیک رو دیدم گفتم شاید دوستان دیگری هم این مشکل رو داشته باشند که با این مشکلشون حل خواهد شد.
این فایل پیوست رو دانلود کنید و روی هاستتون باز کنید (هاستی که آی پی اون رو به بانک دادید) و بعد به آدرس پوشه مورد نظر برید و settel.php رو اجرا کنید ، اطلاعات فرم رو پر کنید و settel رو بزنید.
این مشکل تسویه آنی هم که در درگاه بانک ملت اتفاق میوفته ، مشکلی هست که در درگاه های تسویه آنی دیگه هم وجود دارد مثل درگاه بانک سرمایه ولی خوب بانک سرمایه یک سری راه حل ارائه کرده که میشه تا حدودی مشکل رو مرتفع دونست.
در ضمن خود شرکت به پرداخت هم تراکنش های موفق که ستل نشده رو بعد از مدتی ستل می کنه و لیست اون رو با ایمیل براتون ارسال می کنه و در ایمیل می نویسه که این تراکنش ها ستل نشده و ما به نیابت شما ستل کردیم.
التماس دعا
از سايت خيلي خــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــوبتان و دوستاني كه اين فايل را گذاشتن كمال تشكر را دارم
.
مشكل من كه با اين فايل حل شد
بازم ممنون o:-)o:-)
---------- Post added at 04:11 PM ---------- Previous post was at 04:10 PM ----------
عالي بود
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
masooumi
فایل پیوست رو برای خودم آماده کرده بودم و الان که این تاپیک رو دیدم گفتم شاید دوستان دیگری هم این مشکل رو داشته باشند که با این مشکلشون حل خواهد شد.
این فایل پیوست رو دانلود کنید و روی هاستتون باز کنید (هاستی که آی پی اون رو به بانک دادید) و بعد به آدرس پوشه مورد نظر برید و settel.php رو اجرا کنید ، اطلاعات فرم رو پر کنید و settel رو بزنید.
این مشکل تسویه آنی هم که در درگاه بانک ملت اتفاق میوفته ، مشکلی هست که در درگاه های تسویه آنی دیگه هم وجود دارد مثل درگاه بانک سرمایه ولی خوب بانک سرمایه یک سری راه حل ارائه کرده که میشه تا حدودی مشکل رو مرتفع دونست.
در ضمن خود شرکت به پرداخت هم تراکنش های موفق که ستل نشده رو بعد از مدتی ستل می کنه و لیست اون رو با ایمیل براتون ارسال می کنه و در ایمیل می نویسه که این تراکنش ها ستل نشده و ما به نیابت شما ستل کردیم.
التماس دعا
برای من 100 درصد کار کرد
ممنون