پاسخ : فروش فوق ویژه/شروع قیمت از 3900/رم 512 >5900تومان!/مزایده ی دو دامنه 3erver.ir , VP3.ir
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
dr.saeed
بله بنده تاپیکی رو در بخش انتقاد و پیشنهاد باز کردم که هنوز تائید نشده و مسائل کامل اونجا ذکر شده
صبر کنید تا تاپیک تائید شه
بازم پوزش می خواهم از همه دوستان:(:(:(:(
دوست
از امضات معلومه که چه خبره
ولی من رو یکی از سرورهات اطلاعات خیلی مهمی داشتم
هرجور شده میخام برگرده
پاسخ : فروش فوق ویژه/شروع قیمت از 3900/رم 512 >5900تومان!/مزایده ی دو دامنه 3erver.ir , VP3.ir
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
dr.saeed
بله بنده تاپیکی رو در بخش انتقاد و پیشنهاد باز کردم که هنوز تائید نشده و مسائل کامل اونجا ذکر شده
اقا سرورا درست نشدن هنوز ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
dr.saeed
http://www.webhostingtalk.ir/f129/36822/
کسی که بیشترین ضرر رو کرد من بودم
قصدم فقط همکاری سالم بود ولی ایشون متاسفانه پول منو گرفتن برای تمدید سرور و الان دم از کلاه بردار نبودن میزنن
شیطونه میگه . . . استغفرالله
xمرد
اگه مشکل داشتی مثل بچه آدم چند روز قبلش به کاربرات اطلاع میدادی که اطلاعات رو منتقل کنن
اینم شیوه نوین کلــــــاه بردای که توسط دکتر . . . آموزش داده شد (البته در حال اجرا هم هست)
بنده یه فایل 1 مگابایتی روی سرور جنابعالی دارم و 100% بهش نیاز دارم
خودت می دونی دکتر جان
یه جوری این بک آپ مارو تهیه کن
دقیقا همینه , اگه واقعا اینجوری بود از قبلش اطلاع میداد تا بکاپ بگیریم.
اینجوری نمیشه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
reza115
شیطونه میگه . . . استغفرالله
xمرد
اگه مشکل داشتی مثل بچه آدم چند روز قبلش به کاربرات اطلاع میدادی که اطلاعات رو منتقل کنن
اینم شیوه نوین کلــــــاه بردای که توسط دکتر . . . آموزش داده شد (البته در حال اجرا هم هست)
بنده یه فایل 1 مگابایتی روی سرور جنابعالی دارم و 100% بهش نیاز دارم
خودت می دونی دکتر جان
یه جوری این بک آپ مارو تهیه کن
دقیقا شیوه نوین هست
حتی دیروز که من کارت به کارت کردم براشون برای تمدید سرور هم چیزی نگفتن به من
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Iran Web Host
کسی که بیشترین ضرر رو کرد من بودم
قصدم فقط همکاری سالم بود ولی ایشون متاسفانه پول منو گرفتن برای تمدید سرور و الان دم از کلاه بردار نبودن میزنن
یعنی پول از شما گرفته برای تمدید سرور ولی تمدید نکرده؟
حالا پول به جهنم ...
بک آپ از سرور و کانفیگش چی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
همون طور که ذکر شده سرور های آمریکا دست بنده بوده و سعی بر این داریم که از ساپند در بیاریم تا مشتریا بک آپشون رو بگیرند
آقای شریفی عزیزم که لطف می کنید بنده رو کلاه بردار خطاب می کنید تشکر از شما