مجددا ایشون برای من یک پرداخت اینترنتی انجام دادن
نمایش نسخه قابل چاپ
مجددا ایشون برای من یک پرداخت اینترنتی انجام دادن
چنج هم میکنید ؟ مثلا لیبرتی به پی پال یا دبیت کارت ....؟ اگر بله کارمزد چقدره ؟
بله / سیستمش رو داریم راه اندازی میکنیم، اما به دلیل برخی پیچیدگی ها زمان دقیقی نمیتونم بدم.نقل قول:
چنج هم میکنید ؟ مثلا لیبرتی به پی پال یا دبیت کارت ....؟ اگر بله کارمزد چقدره ؟
سلام
من میخوام از این سایت خرید کنم یک نگاه بندازید برای شما امکانش هست
PHP Encoder, protection, installer and performance tools from ionCube: Home
خرید سوم هم با همکاری ایشون انجام شد
واقعا قابل اعتماد هستند
سرعت انجام کار بالا و پشتیبانی قوی دارند
بنده حدود 300 دلار این 2 روزه از ایشون خرید کردم
کاملا خوش برخورد و کار راه انداز هستند
سلام
بنده هم از ایشون خرید داشتم و انصافا راضی هستم
و یک نکته رو جا داره عرض کنم:
مبلغ خرید بنده بسیار کم بود و حالت تست داشت اما ایشون واقعا با نهایت صبر و خوش رویی با ما رفتار کردند و با وجود اینکه شرکت مورد خرید چند بار مشکل داشت و ایشون هم چند روز با ما ساپورت دادن جا داره شخصا از ایشون نهایت تشکر رو انجام بدم
موفق و شاد باشید
ما هنوز قسمت نشده با ایشون کار کنیم.
اقا پرداخت هت زنر هم انجام می دید ؟؟
بنده افتخار میکنم در خدمت دوستان عزیز باشم.
==============================
در مورد پرداخت هت زنر توضیحی عرض میکنم.
ظاهرا در این پرداخت ها اطلاعات کارت اونجا ADD میشه. از آنجایی که پرداخت ها رو بعضا با دبیت کارت انجام میدیم امکانش وجود نداره که این رو اونجااضافه کنیم اما میتونیم یک مبلغ در حدود 200 دلار رو تست کنیم با Visa Gift کارت که اگر درگاه مشکل نداشت یک کارت مخصوص این پرداخت ها تهیه میکنیم و اقدام به پرداخت دوستان ه این دیتاسنتر خواهیم کرد.
اگر شما مبلغ سرورتان همین حدود هاست میتونیم تست کنیم که اگر اکی شد از دفعه دیگه یک کارت سفارش بدیم.
---------- Post added at 01:56 PM ---------- Previous post was at 01:55 PM ----------
البته اگر این دیتا سنتر قبول کنه یک Invoice یک دلاری تست پرداخت کنیم براش هم کافی هست اما نیاز به مذاکره با ساپورت این دیتا سنتر داره.
سلام . ایشون تایید میشن . 50 دلار شارژ پنل ریسلر کلاب برای من انجام دادن . مدارک هم فردای پرداخت خواسته شد که ارسال کردند و دایرکتی هند قبول کرد با یه سری توضیحاتی که در مورد پرداخت براشون فرستاده شد.
برخورد و پشتیبانی خوب و سریعی هم داشتند . امیدوارم همیشه همینطوری باقی بمونه سرویس دهیشون.
متاسفانه دوستان زیادی اینجا بوده اند که کار می کردند اما بعد از مدتی دیگه ادامه ندادند...
به هر حال ممنون عزیز.