پاسخ : Offer VDS Warez-Host.IR ♣ LiteSpeed = Free ♣ IIS = Free
نقل قول:
بنده سرویس دارم از ایشون.کیفیت سرویس در حد مطلوب.پشتیبانی در حد مطلوب ( تنها مشکل اینکه تیکت های همه بخش ها از جمله تیکت به مدیریت هم توسط کارمندان و یک نفر پاسخ داده می شود ).برای پرداخت صورتحساب شدیدا سخت گیر هستد!
جدیدا پنل ریبوت را در سایت قرار دادند که بنده شخصا خیلی خوشحال شدم و بسیار کارآمد هستش.
دروازه پرداخت اینترنتی اگر راه اندازی بشه خیلی خوبه .در کل شرکت معتبری هستند و کادر با تجربه ای دارند
سلام
ممنون ار لطف شما
اگر منظورتون جنال لیالی هست که قبلاً بیشتر تیکت ها را جناب جلیلیان پاسخ میدادن
متاسفانه دو هفته ای هست که جناب جلیلیان کمتر میان شرکت و در گیر مراسم ازدواجشون هستن
90% کارها به عهده جناب لیالی و بختیاری هست
خودم هم سعی کردم در این چند روز در تیکت ها شرکت داشته باشم تا جناب جلیلیان هفته دیگه به جمع همکاران اضافه بشن
ولی رامین جان فکر نمی کنم این سه نفر تا امروز کم گذاشته باشن (( هرکسی وظیفه خاصی داره و طبق وظیفه خودش عمل میکنه , برای مثلا پاسخ دادن به تیکت ها در بخش پشتیبانی جزء وظایف من نیست و ... ))
در روز تیکت ها سعی میشه کمتر از 10 دقیقه جواب داده بشه مگر اینکه کارها خیلی خیلی زیاد باشه
موفق باشید
والا من همش از وارز هاست تعریف شنیدم برای همین هم بدون هیچ پرس و جویی از ایشون سرویس گرفتم و تا الانم مشکلی نداشتم . سریع تحویل دادن و سرور هم مشکلی نداشت . اولین بار هست که در تاپیکی میبینم از ایشون دارند اینطوری میگن
فقط پرداخت آنلاین کم دارند .
نقل قول:
والا من همش از وارز هاست تعریف شنیدم برای همین هم بدون هیچ پرس و جویی از ایشون سرویس گرفتم و تا الانم مشکلی نداشتم . سریع تحویل دادن و سرور هم مشکلی نداشت . اولین بار هست که در تاپیکی میبینم از ایشون دارند اینطوری میگن
فقط پرداخت آنلاین کم دارند .
سلام
تشکر از شما
الان داشتم با مصطفی صحبت می کردم , تو چت گفت امروز زوم کردن رو تو , میخوان خرابت کنن
گفتم ما خراب شدنی نیستیم که بخوایم با این حرفا خراب بشیم
هیچ ادعایی در بهترین بودن نداریم , ولی سعی میکنیم در حد توان بهترین خدمات را بدیم
البته این را هم قبول دارم که در این چند روز روی سرور هلند مشکلاتی پیش آمده و باعث نارضایتی کاربران شده
مشکل اصلی ما هم سر ای پی ها هست
بی هیچ دلیل چند تا از ای پی ها قطع شده
به دیتاسنتر اعلام کردیم می گن مشکل از طرف ما نیست
و تنها این دو ای پی فعلاً مشکل دارن :
213.152.173.194
213.152.173.192
البته به گفته دیتاسنتر و تست های همکارن که به من اعلام کردن مشکل ای ای پی هم نیست مشکل از os ها هست
حتی ای پی جدید هم روی این دو سرورمجازی ست کردیم که فعال نشد
این موارد شاید ربطی به تاپیک نداشته باشه ولی گفتم که بعضی ها بدونن
وقتی که تا امروز من برای شرکت و سرورهام گذاشتم , حتی برای زندگی شخصی (( همسرم و ... )) نزاشتم
وقتی ما حتی ساخت اکانت را داریم در بخش پشتیبانی به کاربران رایگان آموزش میدیم و برای این موارد هم وقت میزارم , هرچند که به ما مربوط نمیشه , اینجاست که میبینیم بعضی حرفها کاملاً بی انصافیه
همه نظرات برای ما محترمه
باز هم کسی مشکل داشت در پشتیبانی سایت در خدمتش هستم
همگی موفق باشید
داداش چی شده؟ جریان چیه؟
تو که همیشه با جون و دل داری کار می کنی و خدمات فراتر از عالی به همه میدی خیلی نامردیه که بخوان برات مشکل تراشی کنن!
---
من تا حالا نزدیک 7 تا سرور ازت خریدم هیچ مشکلی نبوده. حتی امروز هم که برای اون جریان پرداختی که گفتی یک شنبه اشکالی نداره درست شه , خیلی خوشحال شدم و مردونگی رو ثابت کردی.
واقعا آدم برای خودش متاسف میشه که یک سری ... میان با آبروی این زحمت کشان بازی می کنن و جز ناراحتی و دلخوری چیزی باقی نمی مونه
---------- Post added at 05:22 PM ---------- Previous post was at 05:09 PM ----------
یک سوالی داشتم. سرور لینوکس که IBsng نصب می کنیم کیفیت هم برای اکانتینگ داره یا نه؟ آخه دیدم بیشتر جاها میان یک میکروتیک هم کنارش میذارن که اکانت رو توی اون ساخته بشه و دیتا از اون بگیره!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
B.Z
سلام دوستان تائید میشن 3 تا وی پی اس دارم ازشوت پاسخ تیکت ها تو ساعات قبل 9 شب زیر 10 دقیقه است
دوست من روش سفارش رو بزرگ تو صفحه اول نوشتن !
تحویل سرویس هم بعد از واریز وجه 20 دقیقه هم نمیشه !
با تشکر از آقای هوشیار و تیم خوبشون
به این میگن حمایت کورکورانه و معلوم هم نیست چه دلیلی پشته این حمایت هست که سریع بیاید اسم اعلام کنید و مراتب تشکر و ارادت رو اینجا به عرض عموم برسونید
و موضوعی هم که من اشاره کرده بودم رو. کلا به حاشیه بردید! روش پرداخت؟ شوخی میکنید!؟! چه ربطی داشت! من دارم میگم پلن رو انتخاب کردم و طبق روال سایتشون رفتم پرداخت آنلاین رو انجام بدم ولی هی ارور میداد و وصل نمیشد به بانک! ایشون در پی ام های قبلیشون که من در مورد سرویسا و نحوه پشتیبانی ازشون پرسیدم جواب دادن ولی من که مشکلمو با پرداخت گفتم از ایشون کلا جوابی نیومد دیگه!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
DANG3R
به این میگن حمایت کورکورانه و معلوم هم نیست چه دلیلی پشته این حمایت هست که سریع بیاید اسم اعلام کنید و مراتب تشکر و ارادت رو اینجا به عرض عموم برسونید
و موضوعی هم که من اشاره کرده بودم رو. کلا به حاشیه بردید! روش پرداخت؟ شوخی میکنید!؟! چه ربطی داشت! من دارم میگم پلن رو انتخاب کردم و طبق روال سایتشون رفتم پرداخت آنلاین رو انجام بدم ولی هی ارور میداد و وصل نمیشد به بانک! ایشون در پی ام های قبلیشون که من در مورد سرویسا و نحوه پشتیبانی ازشون پرسیدم جواب دادن ولی من که مشکلمو با پرداخت گفتم از ایشون کلا جوابی نیومد دیگه!
حمایت کورکورانه چیه داداش...همه اینجا ایشون رو میشناسن..من خودم 6 سرور ازشون دارم و راضیم.......در مورد پرداخت آنلاین هم ماژول بانک سامان رو فقط نصب کردند..هنوز راه اندازی و کانفیگ نشده که اونم از بانک زیاد گیر میدن...بعدشم ایشون شماره حسابشون رو گذاشتن...بانک ملی و سامان و.....هست که راحت انتقال رو انجام میده..زشته تو نت باشی یه انتقال ساده رو نتونید انجام بدین.....بانک ملت هم که اگه عضو باشی تو خدماتش سه سوته انتقال میده
نقل قول:
ه این میگن حمایت کورکورانه و معلوم هم نیست چه دلیلی پشته این حمایت هست که سریع بیاید اسم اعلام کنید و مراتب تشکر و ارادت رو اینجا به عرض عموم برسونید
دوست من شما شوخی میکنید؟! خوب نگاه میکردید خوب میدید که توی او عکس روش سفارش که بزرگ توی صفحه قرار دادن که فکر کنم باید برای بعضی دوستان بزرگتر کننداگر کلیک میکردید نوشته
4 - هزینه مربوط به سرویس خود را از طریق لینک زیر به یکی از حسابهای شرکت نوآوران شبکه بینالود- وارز هاست واریز نمایید
همیشه دقت کنید بجای جو دادن دوست من. حالا اشتباه از کی بوده ؟
نقل قول:
سلام
خوب نیست انسان اینقدر نسبت به همه چیز بدبین باشه
همانطور که دوستان فرمودند در ایندکس سایت ما یک تصویر به این صورت قرار دادیم :
http://www.warez-host.ir/templates/k...BuyService.png
که با کلیک بر روی این تصویر به لینک زیر هدایت خواهید شد :
شرکت نوآوران شبکه بینالود : وارزهاست .::. Services warez-host.ir
و مراحل کامل خرید توضیح داده شده است
سعی کنید به همه چیز با دید منفی نگاه نکنید ;)
موفق باشید
سلام
سرور آمریکا (( سینگل هاپ )) نیز خریداری شده است , با مشخصات زیر :
Ram = 24GB
HDD = 4 * 1TB
Cpu = 2 * Xeon E5520
Port = 1Gbit
1 - ارائه سرورهای مجازی جدید از دو روز دیگر در تاپیک جدید
2 - پهنای باند روی سرور جدید نامحدود خواهد بود
3 - سرورهای مجازی هلند مطابق نیاز خریداران به سوئیس یا آمریکا رایگان منتقل خواهد شد
موفق باشید
سلام رحمان جان.بالاخره حرف منو گوش کردی و سینگل هاپ خریدی ها.. ای کلک...( یادته تو مسنجر یک ماه پیش بهت گفتم)
خب این هلند دیگه تعطیل میشه ؟
رنج آیپی به چه صورت هست؟
پنل تحت وب هم براش میذاری؟