سلام من پلاگین ش رو برای دایرکت ادمین خریدم ولی صفحه اولم این میاد و تغییرم نمیکنه ربطی داره به این پلاگین...؟ اصلا چرا اپاچی باز میاد
Apache is functioning normally
ممنون میشم کمک کنید چون واقعا داره اعصابم خورد میکنه نمیتونم از دست ش خلاص شم :(
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام من پلاگین ش رو برای دایرکت ادمین خریدم ولی صفحه اولم این میاد و تغییرم نمیکنه ربطی داره به این پلاگین...؟ اصلا چرا اپاچی باز میاد
Apache is functioning normally
ممنون میشم کمک کنید چون واقعا داره اعصابم خورد میکنه نمیتونم از دست ش خلاص شم :(
ممنون ..فقط این مشکل مربوط به این پلاگین میشه؟ چون من دامنه مو درست ست کردم ولی این نوشته نمیره!
به تیکن جواب داده شد .
سلام دوست خوبم.. ببخشيد ديدم كه دوستان دارن كد htaccess. ميدن تا تبديل بشه!!! ببينم مگه اين توي وب سرور NginX كار نميكنه؟؟ اموزشش رو ميديد ، و اينكه مثلا اگر از وردپرس استفاده ميكنيم شايد هزارتا از اين فايل ها داشته باشيم كه خب اصلا ندونيم توي كدام پوشه و شاخه است و با تغير وب سرور اگر قرار باشه اينا كار نكنن كه سايت به فنا رفته كه!!
رپیدلیچ رو چجوری نصب کنیم؟ اونم htaccess داره
نصبش فرقی نداره . فقط شما باید اون فولدری که فایل ها توش آپلود میشه رو با کانفیگ انجینکس secure کنی .
داداش ارور 404 میده
نمیزاره نصب کنم
سلام
انجینکس رو درست کانفیگ نکردید .
موفق باشید..
داداش آموزش اجرا کردن فایل های php رو هم میزاری؟ الان مال من ارور میده و هیچ آموزشی هم پیدا نکردم