پاسخ : [ گارگاه whmcs ] قالب - ماژول - فارسی ساز و...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
MizbanSite.ir
فعلا که دانلود نمیشه ثبت فیش
مشکل لینکها برطرف شد
---------- Post added at 09:16 AM ---------- Previous post was at 09:15 AM ----------
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Ashkankamangar.ir
از نظر بنده خیر
اما پیشنهاد میکنم یک مشورت هم با اساتید بکنید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
tmfar
نال شده هست نسخه ها ؟
بله
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mohsen1
به لحاظ روانی گویا دچار دوگانگی یا چند گانگی شخصیتی شدی!!!
توی گفت و گو ها اگر ادب رو لحاظ بفرمایید به کسی برنمیخوره نمیگن بی ادبی بلد نیستی !
واقعا که خجالت داره ! توی تک تک فایل های قالب و خود اسکریپت iframe برای stats و pr و ... وجود داره ! از این تابلو تر ؟!! وقتی refresh می کنی پایین صفحه مینویسه Transfering data from سایت شما !
انقدر هم delay داره که کاملا میشه مشخصات سایت شما رو توش دید !!!! زشته برادر , خجالت داره ! مردم اعتماد میکنن بهت ! نباید جواب اعتماد رو اینجوری بدی !
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mosiliw
واقعا که خجالت داره ! توی تک تک فایل های قالب و خود اسکریپت iframe برای stats و pr و ... وجود داره ! از این تابلو تر ؟!! وقتی refresh می کنی پایین صفحه مینویسه Transfering data from سایت شما !
انقدر هم delay داره که کاملا میشه مشخصات سایت شما رو توش دید !!!! زشته برادر , خجالت داره ! مردم اعتماد میکنن بهت ! نباید جواب اعتماد رو اینجوری بدی !
دوست عزیز این همه داستان نویس نمی خواست میپرسیدی آیکن واسه چیه خودم میگفتم!
در ضمن وقتی یک قالب که هنوز منتشر نشده رو میزارم واسه دانلود شما قصد داری من زحمتشو بکشم شما مفت مفت استفاده کنی؟
این قالب ها برای این رایگان منتشر میشند که استات سایت بنده توشون هست و باعث بالا رفتن پیج رنک یکی از دامنه های من میشه.
از این به بعد قالب ها بصورت کد شده منتشر میشه (دوستانی که به هر نحو مشکل دارند به جای اسپم زدن میتونند استفاده نکنند)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
lizard.tiny
این قالب ها برای این رایگان منتشر میشند که استات سایت بنده توشون هست و باعث بالا رفتن پیج رنک یکی از دامنه های من میشه.
@-)
سلام گرگ بی طمع نیست!!!
پ ن:بلا نسبت گرگ!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
EXXXIR
@-)
سلام گرگ بی طمع نیست!!!
پ ن:بلا نسبت گرگ!
بالا خره هر کس باید فهم و شعورشو به نحوی به نمایش بذاره! :115:
سلام
من این ماژولو نصب کردم و هیچ مشکلی نداشت فقط می خواستم بدونم از قسمت مدیریت whmcs هم میشه مشخصات ارسالی رو چک کرد یا نه
ممنون میشم جوابمو بدین
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
janahdata
سلام
من این ماژولو نصب کردم و هیچ مشکلی نداشت فقط می خواستم بدونم از قسمت مدیریت whmcs هم میشه مشخصات ارسالی رو چک کرد یا نه
ممنون میشم جوابمو بدین
در این ماژول خیر
در این ماژول مشخصات به ایمیل شما ارسال میشه
---------- Post added at 10:20 PM ---------- Previous post was at 09:55 PM ----------
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
janahdata
سلام
ممنون میشم جوابمو بدین
در این ماژول خیر
در این ماژول مشخصات به ایمیل شما ارسال میشه