پاسخ : سرور مجازی + میکروتیک نسخه ۵
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sandis
عزیز منم همینو چیزی که دوستمون گفت می خوام کجا پول رو پرداخت کنم چند ماههه می خوام ولی تخفیف نزده 30 60 فقط زدین ssh بخواین نصب کنید فرمایش کردین 10 تومن میشه ارزونتر نمی دین سه ماهه می خوام
دوست عزیز متوجه فرمایشتون نشدم، شرمنده!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
kevin_n
آفر خوبیه
ممنون!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hamids
سلام
منم ساعت 4 پول رو ریختم و خرید کردم. الان منتظر سرویسم هستم.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
pymebrahimi
من الان بیش از ۸ ساعته که واریز رو انجام دادم و منتظر سرویسم... متاسفانه نه خبری از سرویس هست... نه خبری از پشتیبانی سایتشون... نه گوشیشون رو جواب میدن...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sandis
دوستان که میگفتم پشتیبانشون عالی منم الان می خواستم پول بریزم صبر می کنم ببینم دوستمون پیداش می شه یا نه اگه سرور به شما تحویل دادن خبر بدین
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hamids
.
والله ما هم به خاطر تعریفی که از پشتیبانی و تأییدی که دیگران کرده بودن خرید کردیم...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
pymebrahimi
من هم بخاطر همین تعاریف خرید کردم... متاسفانه دیگه دارم پشیمون میشم...
---------- Post added at 08:44 PM ---------- Previous post was at 08:22 PM ----------
اگر دلیلی برای تاخیر دارن بهرحال ما که لولوخورخوره نیستیم... رسم درستش اینه که جواب تماسامون رو بدن و بگن مثلا آقا امروز بنا به دلایلی نمیشه... فردا سرویستون رو میدیم... به هر حال پا در هوا که نمیشه... باید تکلیفمون رو مشخص کنن...
---------- Post added at 10:23 PM ---------- Previous post was at 08:44 PM ----------
جناب اسکندری عزیز... از طلا گشتن پشیمان گشته ایم... مرحمت فرموده ما را مس کنید... آقا نخواستیم سرویس شما رو با این مدل پشتیبانی... لطف بفرمایین پیغام خصوصی بدین شماره حساب بدم مبلغ رو پس بدین...
امیدوارم موفق باشین
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
bardia1
اقا من هم تاپیک رو دیدم حال کردم
اما صفحه اخر خورد تو ذوقم
ممنون میشم صاحب تاپیک جواب دوستان ناراضی رو بده
تا ما با خیال راحت خرید کنیم
لازم به اطلاع دوستان برسونم که بنده برای بالا بردن کیفیت ساپورت قصد داشتم با یکی همکاری کنم و ایشون رو وارد کار کردم اما متاسفانه کارم چند برابر شد و مجبور شدم همکاری رو بهم بزنم!!!
به خاطر این ماه مبارک هم اندکی بی حال بودم و مجبور شدم استراحت کنم و گوشی رو سایلنت کردم.
هزینه تمامی افرادی که به دلیل تاخیر ناراضی بودن به درخواست خودشون و با احترام کامل برگشت داده شد.
به خاطر این تاخیر و تو زحمت افتادن هم از این دوستان باز هم معذرت می خوام. امیدوارم دوباره بتونیم قوی تر در خدمتشون باشیم.
التماس دعا!
والا ما که تا الان از ایشون سرویس داشتیم و هم از خودشون و هم سرویس و پشتیبانیشون کاملا راضی بودیم.
در مورد پشتیبانی انصافا من تا الان بیشتر از 5 دقیقه تاخیر ندیدم.
ایشالا که مسائلی هم که دوستان فرمودن سو تفاهم باشه و برطرف بشه.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
TicTak
والا ما که تا الان از ایشون سرویس داشتیم و هم از خودشون و هم سرویس و پشتیبانیشون کاملا راضی بودیم.
در مورد پشتیبانی انصافا من تا الان بیشتر از 5 دقیقه تاخیر ندیدم.
ایشالا که مسائلی هم که دوستان فرمودن سو تفاهم باشه و برطرف بشه.
به پیشنهاد شما به کسانی که تاخیر داشتند یک هفته سرویس رایگان ارائه می شه. کسانی هم که پولشون رو پس گرفتند می تونند دوباره واریز کنند
یک سوال پهنای باند نامحدود هم دارید؟
sstp باید sslداشته باشیم؟ خودتون نصب می کنید ssl یا باید هزینه بدهیم؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
astro.alireza
به پیشنهاد شما به کسانی که تاخیر داشتند یک هفته سرویس رایگان ارائه می شه. کسانی هم که پولشون رو پس گرفتند می تونند دوباره واریز کنند
سلام
برای اثبات حسن نیت خودتون و جبران ضرری که وارد کردید طبق فرمایش خودتون سرویس ما چند نفر رو (صرفاً ما چند نفر) برای مدت یک هفته رایگان فعال کنید، اگر دیدیم پشتیبانی خوبه و مورد دیشب یک استثناء بوده پس از یک هفته هزینه رو به حساب شما واریز می کنیم.
منتظر پاسخ شما هستیم
سپاس
امکانش هست ترافیک ۴۰۰گیگ رو با این قیمت لطف کنید؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Web-Lovers
یک سوال پهنای باند نامحدود هم دارید؟
sstp باید sslداشته باشیم؟ خودتون نصب می کنید ssl یا باید هزینه بدهیم؟
به دلیل اینکه سرعت پورت رو محدود نکردیم و کاملا باز هست نمی تونیم پهنای باند نامحدود بدیم.
ssl رو هم ما براتون می زنیم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hamids
سلام
برای اثبات حسن نیت خودتون و جبران ضرری که وارد کردید طبق فرمایش خودتون سرویس ما چند نفر رو (صرفاً ما چند نفر) برای مدت یک هفته رایگان فعال کنید، اگر دیدیم پشتیبانی خوبه و مورد دیشب یک استثناء بوده پس از یک هفته هزینه رو به حساب شما واریز می کنیم.
منتظر پاسخ شما هستیم
سپاس
ممنون از جوابتون
باید عرض کنم خدمتتون که خیلی دوست دارم همین کار رو انجام بدم، اصلا واسه شما رایگان! اما نمی تونم سرویس رو یک هفته بدون هیچ گونه هزینه ای در اختیارتون بزارم. متاسفانه این کار رو قبلا انجام دادم و برخی از این اعتماد سو استفاده کردن و به فرستادن اسپم و حمله به سایرین پرداختند که هم آی پی بلاک شد و هم جریمه شدم. این یک هفته هم به عنوان ایجاد اعتماد به "مشتری" داده می شه!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
kevin_n
امکانش هست ترافیک ۴۰۰گیگ رو با این قیمت لطف کنید؟
شما پلان 2 رو که هم ترافیک بهتر هم رم بیشتری داره رو بگیرید که فقط 15 تومنه!
اس اس ال رایگان ؟
لطفا یکم توضیح بدین
ssl به اون معنا که فکر میکنید نیستش (یوزرذ ها باید فایل exe را اجرا کنند که قادر به وصل شدن به sstp بشند)
ایشون نصب و راه اندازی را رایگان انجام میدند
برای داشتن sstp هم 10 میگیرند
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ostova
اس اس ال رایگان ؟
لطفا یکم توضیح بدین
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ARYACLUB
ssl به اون معنا که فکر میکنید نیستش (یوزرذ ها باید فایل exe را اجرا کنند که قادر به وصل شدن به sstp بشند)
ایشون نصب و راه اندازی را رایگان انجام میدند
برای داشتن sstp هم 10 میگیرند
گواهی ssl رو خودمون امضا می کنیم پس معتبر نیست. برای اینکه معتبر بشه باشد CA ما رو به Trusted root ویندوز اضافه کنید تا همه گواهی هایی که از طرف ما صادر می شه براتون معتبر باشه. اینکار با یکبار اجرای فایل زیر امکان پذیره:
http://www.omegahost.net/certificates/Omega_CA.exe
درضمن توی فروش ویژه سرور آمریکا به صورت مجانی ارائه می شه