از قدیم گفتن هر چی پول بدی آش می خوری
نمایش نسخه قابل چاپ
از قدیم گفتن هر چی پول بدی آش می خوری
دو ست عزیز موضوع هر چقدر پول بدی آش می خوری نیست موضوع اینه که بهضی ها پول شتر مرغ بریان رو از مشتری می گیرن و از هتزنر املت تحویلشون می دن. مثل رستوران هایی که می ریم و بجای جوجه زعفرانی جوجه هایی با رنگ مصنوعی (گاها زرده تخم مرغ هم زدند) میارند
اتفاقا در تجربه ثابت شده مشتری هایی که با شفاف سازی فروشنده و برخورد مناسب روبرو می شوند دائمی هستند و مشتری که بفهمد سرور را گران تر از قیمت معمول تهیه کرده بزودی ....
شکی نیستی که سرور هاشون برای بک آب خوبه - گرون فروشی و ***ی پهنای باندشون هم بماند. بنده از هیوج سرور عزیز تقاضا میکنم به علت دسترسی و اخبار نزدیک تر به این دیتا سنتر یکم تشرح کنن این دیتا سنتر را از لحاظ سرمایه گذازی و نیز کیفیتشون و یه مقایسه با ovh داشته باشن ممنون میشم
دوست عزیز مقایسه سرعت و کیفیت پورت و شبکه و کلا بزرگی و اعتبار ovh با هتزنر مثل مقایسه بنز با ژیان هستش
در برابر ovh اصلا حرفی برای گفتن نداره هتزنر
ولی در کل هتزنر برای کسانی که به دنبال سرور(البته دسکتاپ باید بگم) ازران با اپ تایم مناسب هستند خوب هستش
بجز چند نفر فروشنده سرور هتزنر که مدام در پست های هم قربون صدقه ی هم می روند کسی هتزنر رو (برای سرور اصلی و مثلا ارائه هاستینگ قدرتمند ) تایید نمی کنه و اکثرا به دلیل کمبود هزینه می روند سراغ دیتاسنتر های myloc و hetzner و giga
در انجمن های تخصصی خارج از کشور هم هتزنر رو فقط برای سرور های تست و بکاپ و آموزشی تایید کرده اند.
یک سری مجازی ساز ها که براشون رم بالا خیلی مهم هست در به در دنبال هتزنر هستند
چرا نمی یایید از theplanet صحبت کنید ؟ از caronet ؟
اینو منم موافقم.. بچه ها همینطوری دارند میخورند به هم و با هم درگیر میشند.. بحث تمام بشه فکر کنم بهتره چون تمام نشه فکر کنم آخرش دعوا هست..هر کسی مسئول کارهای خودشه.. تمام
از اولشم تائید نمی شد! دوست عزیز شما انتخاب اشتباهی داشتید، من هم خواستم یک سرور از این دیتاسنتر تهیه کنم ولی با توجه به تجربه دوستان از پشتیبانی، صرف نظر کردم
موفق باشید
6-7 ماه هست که theplanet از صحنه روزگار محو شده ?? خسته نباشید واقعا. ببخشید اونوقت ما چند تا سرور از د پلانت داریم هم برای سرور هاستینگ هم سرور های ویندوز برای نرم افزار های معاملاتی
این پست دیگر نیاز به توضیح ندارد و بنده در تمام قیمت دهی ها و آفر ها از این به بعد کاربران دیگر رو از دیتاسنترهای آلمان مطلع خواهم ساخت بخصوص اون قسمتش که روش مانور می دید (هزینه نصب )
بنده به این خط آخر بسنده می کنم که :
خریداران محترم توجه فرمائید عده ای در این تالار جمع شده اند و با تایید بی مورد یکدیگر اقدام به فروش سرور های بی کیفیت از هتزنر و myloc می کنند
و مدام در پست های هم همدیگر را تایید می کند اگر در بالا به تشکر ها نگاه کنید متوجه می شوید ...