پاسخ : غیرفعال شده سرورهای ما (( هماهنگ شده با مدیران ** Vahid ** ))
سلام
آقا کسی تا حالا سرویس شو تحویل گرفته؟؟؟؟
به من قول شنبه رو دادن گفتن 99 درصد شنبه بهت تحویل می دیم اگه 1 درصد نشد یکشنبه دیگه صددرصد. منم تا امروز تو این تاپیک چیزی ننوشتم ولی دیگه آدم چقدر میتونه صبر کنه؟
منم بهشون گفتم 10.000 تومن پولی نیست فقط به ما بگین سرویس نمی دیم که ما هم پیش مشتریامون خراب نشیم. خوب شد من شنبه از یکی از بچه ها سرویس وی پی اس گرفتم اگه می خواستم منتظر خوش قولیهای این دوستان باشم تا حالا مغازه رو سرم خراب بود. من فکر کنم این دوستان با پنبه دارن سر می برن. خدا عالمه ایشاللا که این طور نیست و راست می گن.
من هاست ها رو تحویل گرفتم ولی از وی پی اس خبری نیست
:39:
یعنی بقیه هم vps هاشونو نگرفتن هنوز ؟
هاست هارو هم بدون بک آپ تحویل دادن هنوز خبری از محتوای پر پر شدمون نیست
ببخشید . مشکل من چی میشه ؟ ؟ ؟ بی خیال بک آپ سایت بشم یعنی ؟
باید دید جواب خودشون در این مورد چی هست
کسی هست که vps خودش رو گرفته باشه ؟
سلام
چه جالب آقا من فکر میکردم فقط خودمم سرویس رو تحویل نگرفتم (منم سرویس VPS دارم) بعد این چند روزه هی نامه زدم آخه چرا مال منو تحویل نمیدید چون دیده بودم تو تاپیک زیر
آقای رحمان رفته و داره از vps کاربرای همون شرکت persia بود (که سرور رو پنلش بود و پرپر شد) براشون bakup رایگان میگیرند فکر کردم منو یادشون رفته بود
به هر حال همه اینا همین طور مونده بود برای من هم تا چند دقیقه پیش که یه ایمیلی اومد و توش آیپی و .... رو فرستادند
من همین الان سرویسم رو تحویل گرفتم انشاءالله برای بقیه دوستان هم هرچه زودتر اتفاق بیفته !!!!
فقط یه نکته ای دوستان بگم چون شاید اینجارو بخونید مینویسم اگه مثل من رفتید تو سرورتون و دیدید که نمیتونید از طریق مرورگر به اینترنت دسترسی پیدا کنید مشکلی نیست کافبه روی کارت شبکتون چندتا DNS رو ست کنید مثل 8.8.8.8 یا 4.2.2.3 یا هر چیز دیگه ای که لتنسیش پایین بود ! (یکی رو preferred و یکی رو Alternate ست کنید)
بعد راحت میتونید از اینترنت استفاده کنید !
باز مشکلی بود بگید من در حد خودم تا سر ئوستان خلوت بشه در خدمتم !