پاسخ : سرور مجازی از آلمان - هلند - انگلیس - آمریکا از معتبرترین دیتاسنترها | قیمت بسیار مناسب و رقابتی | تحویل اتوماتیک | دارای پنل مدیریتی ک
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hpnn.wm
دوست عزیز دخالت در امور دیگران به شما نیومده ، همه اون افرادی که از ما خرید کردن بلد هستند همین تاپیک رو اپدیت کنند.
شما که دارید کوت می کنید برای 3-4 ماه پیش هست و پاسخ همه اونا توی همین انجمن داده شده است. قطعا بلد هم هستند همینجا اظهار نظر بکنند
شما ظاهرا دوست داری وکیل باشید؟ وکیلی که بهش هیچ وکالتی نداند و هیچ ربطی هم به این تاپیک نداره.
وجه شما رو ما با جبران خسارت برگشت دادیم وگرنه ای نماد صرفا اصل مبلغ رو به عنوان شکایتی که شما کردید می خواست. ما به شما احترام گذاشتیم و ظاهرا اشتباه کردیم !
:)):)):))
نه دوست عزیز، ما اسپمر هستیم، وکیل چیه
قطعا اجازه اینکارو به هیچ عنوان به شما نمیدم
سوابق کاری شما در این عکس هم درخشان هست
http://uupload.ir/files/o9rk_niracloud2.jpg
و یقینا هرجایی از این فروم و جای دیگه فعالیت شما رو ببینم، حتما گوشزد خواهم کرد
موفق باشید آقای کلاهبردار:105:
پاسخ : سرور مجازی از آلمان - هلند - انگلیس - آمریکا از معتبرترین دیتاسنترها | قیمت بسیار مناسب و رقابتی | تحویل اتوماتیک | دارای پنل مدیریتی ک
اسپمر جاش در این انجمن نیست !
شما که الان از ما سرویسی ندارید چی رو می خوایید گوش زد بکتید
همه موارد رو به عنوان اسپم در انجمن ثبت کردم و مدیران قطعا رسیدگی می کنند.
قطعا ادم های اسپمری مثل شما در این انجمن و جاهای دیگه جایی ندارند
موفق باشید اقای علوی اسپمر و دروغگو !
1 فایل پیوست
سایتتون که بالا نمیاد. هاردی هم که تو مشخصات زدید 60 گیگ که 10 گیگم نیست . اون از تحویل سرویستون اینم از نوع سرویستون بعد ما میشیم هوچی گر
با سلام
بله متاسفانه دیتاسنتر اسیاتک کلا رو هوا رفته و باعث شده سایت ما که روش هست هم در دسترس نباشه
در مورد هارد ، هارد به سرویستون اضافه شده ولی ظاهرا مونت نشده
اگر نحوه مونت کردن رو بلد نیستید و عجله دارید مشخصات رو برام از طریق پیام خصوصی برام ارسال بکنید براتون سریعا اوکی کنم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
cavalier_1371
نه دوست عزیز، ما اسپمر هستیم، وکیل چیه
قطعا اجازه اینکارو به هیچ عنوان به شما نمیدم
سوابق کاری شما در این عکس هم درخشان هست
http://uupload.ir/files/o9rk_niracloud2.jpg
و یقینا هرجایی از این فروم و جای دیگه فعالیت شما رو ببینم، حتما گوشزد خواهم کرد
موفق باشید آقای کلاهبردار:105:
من چندین سرویس داشتم از ایشان و موردی تا به حال برای من پیش نیامده و از کیفیت سرویس و پاسخ گویی ایشان راضی هستم
حتی یک مورد مسدودی ای پی به وجود امد که کاملا حق با ایشان بود با این حال بدون هزینه اضافی سرویس تمدید شد.
سلام . مدل پردازنده چیه ؟ ممنونم .
- - - Updated - - -
ما هم تجربه بدی با ایشون داشتیم
خود دانید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nofozgar
من چندین سرویس داشتم از ایشان و موردی تا به حال برای من پیش نیامده و از کیفیت سرویس و پاسخ گویی ایشان راضی هستم
حتی یک مورد مسدودی ای پی به وجود امد که کاملا حق با ایشان بود با این حال بدون هزینه اضافی سرویس تمدید شد.
با سلام
از شما متشکرم. متاسفانه افترا سر و ته نمی شناسه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
python68
سرور مناسب بورس دارید؟
با سلام
می تونم بپرسم منظورتون از این باب چیه ؟ چه چیزی نیاز دارید ؟ چون همه چیز اوکیه ، پورت مناسب و ...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
zantaco
با توجه به تعداد بالای سرور ها ، انواع مختلف دارند از e5-2620v2 و dual x5675 و ....
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Cr0w
ما هم تجربه بدی با ایشون داشتیم
خود دانید
دوست من واقعا نمی دونم کی این مشکل رو داشتید ! ولی مطمئنا برای بیش از دو سال هست و حتما برای اون دورانی هست که مشکل فضا و ... داشتیم. نمی دونم از اون موقع تا الان که هیچ مشکل نداشتیم و فقط همه دوستان به این مساله هی اشاره می کنند. عزیز یک زمانی یه مشکل فنی شدید پیش اومد و حل شد و از اون موقع مشکلی نداشتیم!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hpnn.wm
با سلام
می تونم بپرسم منظورتون از این باب چیه ؟ چه چیزی نیاز دارید ؟ چون همه چیز اوکیه ، پورت مناسب و ...
منظورم برای استفاده در باب سر خطی زدن هستش